Perfecte magneetantenne

Snel en eenvoudig op SWR 1:1,0 in te stellen, magneet heeft geen probleem met 130 km/h, coax lang genoeg, prima ontvangst-/zendbereik

Fijn overleg over een te bestellen artikel, snelle levering

Snel geleverd.

Goede informatie, nette prijzen en snelle levering.

Kwaliteit en efficiënt!

Makkelijk bestellen, snelle levering en goede kwaliteit. Zoals het hoort te zijn!

Een eerlijk en goed bedrijf!!!

Al vaker iets gekocht bij PortofoonWeb, was altijd goed, en op e-mails werd snel en professioneel gereageerd, kortom, bij dit bedrijf is het vertrouwd kopen.!!!!!!

Snelle levering, goed telefonisch bereikbaar

Een klein misverstand over de bestelling was snel en vriendelijk opgelost.

super behulpzame personeel

had een porto in backorder, na een aantal toch maar gebeld. het zou nog wel een poosje kunnen duren, voordat de porto binnen was. het was geen probleem om een ander type te bestellen

Snelle en correcte levering

Inrico S200 besteld.

Levering product en product kwaliteit zeer goed

Het is goed verpakt en afgeleverd De levering was ook snel De info op de site was redelijk

Prima web shop

Snelle levering goed verpakt en mooi spul

Super ervaring!!

Ik had eerst een vraag. Telefonisch contact gehad met de melding dat e.e.a. werd uitgezocht en zou worden teruggebeld. Keurig en snel antwoord gehad en meteen besteld. De volgende da al geleverd. Aan dit soort service zouden meer bedrijven een voorbeeld aan moeten nemen.

snel verzonden

perfect in orde snelle verzending

Perfecte service & snelleverzending

uitstekende kwaliteit van de Sirio Discone Antenne en zeer snelle lvering

Goede service, duidelijke communicatie en snelle leveringen.

Ik heb een aantal keren al bestellingen geplaatst. Er wordt snel contact gelegd voor bijvoorbeeld een offerte. Producten worden heel snel geleverd. Het is ook zorgvuldig verpakt. Al met al een betrouwbare partij en een goede service.

niet echt tevreden.

Product besteld maar het is pas juni/juli leverbaar. Het zou duidelijker zijn als dit bij het bestellen bekend gemaakt wordt en niet als de rekening al betaald is en ik nu dus een behoorlijke tijd moet wachten. Ik weet dat ik de bestelling kan annuleren maar ik heb product nodig.

Super service

Snelle levering en na de vraag om de factuur werd die netjes gemaild

Snel en goede kwaliteit

Erg goede kwaliteit accessoires voor de portofoons. Super snel verstuurd, een aanrader

perfecte service

Snelle levering. Ook de afhandeling van de retourzending gaat snel inclusief de restitutie.

Bestelling en levering ging heel vlot.

Voor het eerst een bestelling geplaatst online bij PortofoonWEB, zowel de bestelling als de levering gebeurden heel vlot.Ik ben een Belgische klant,in minder dan 24 uur was POSTNL aan de deur met mijn bestelling, alles heel keurig verpakt, de doos mocht nog van de Eifeltoren gevallen hebben, de inhoud ging behouden gebleven zijn, well done!!

Door niet op voorraad

Door niet op voorraad netjes mijn geld terug gekregen

Super goed spul

Tijdens het inruilen goed kontakt kunnen houden met collega's op andere trekkers.

snel en goed

Bestelling geleverd na 2 werkdagen.

Prima product opzich. (Yaesu FTA 740) Helaas krijg ik hem niet gesynchroniseerd met mijn PC. Software geeft time out bij het synchroniseren. Hierdoor is het het programmeren veel meer werk. Geen idee of hier een oplossing voor is.

Perfecte en snelle levering

Inrico TM-7+ besteld, dag nadien in België geleverd.. helemaal tevreden

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.