Klein en compact

Very good , 5☆

Product was packed very good( source 230 v- 30 Amp ) , sending was very fast , product exactly like on site , very good everything, i will do bussiness again , that is for schure .

Voor de tweede keer een prima ervaring met kopen bij PortofoonWeb

de zin hierboven omschrijft alles

Snel

Programmeerkabel nodig, snel gevonden en de volgende dag al thuisbezorgd. En dat nota bene via PostNL.

Nemen de tijd voor jou en leveren zoals afgesproken is

Ik heb altijd een prima samenwerking met portofoon web, waar er altijd naar mijn wensen gehandeld word. Heeft u iets van communicatie middelen nodig is dit de place to be.

Duidelijk en snel

Goede duidelijke productinformatie, makkelijk bestelproces en vlotte levering. Ook prima prijsstelling.

dikke prima

prima website en vlotte levering van het bestelde product dik tevreden

bestellen / betalen / leveren geen problemen

snel safe ne simpel

Direct contact, duidelijke communicatie, goede prijs en service

Uitstekende service en topkwaliteit producten!

We hebben onlangs portofoons en accessoires besteld via PortofoonWEB voor een evenement en zijn ontzettend tevreden over de gehele ervaring. De website is overzichtelijk en bestellen ging snel en eenvoudig. Wat vooral opviel was de snelle levering – binnen 24 uur hadden we alles netjes in huis. De klantenservice is uitstekend. We hadden vooraf een paar technische vragen en werden vriendelijk en deskundig geholpen. Ze denken echt met je mee en geven eerlijk advies over wat het beste past bij jouw situatie. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar oprechte service. De portofoons zelf zijn van zeer goede kwaliteit, met helder geluid en een groot bereik, precies wat we nodig hadden. Ook de bijgeleverde accessoires zijn degelijk en goed bruikbaar in de praktijk. Kortom: PortofoonWEB is absoluut een aanrader voor zowel professionals als incidentele gebruikers. Betrouwbaar, klantgericht en met een ruim aanbod. Wij komen hier zeker terug voor toekomstige aankopen!

Snelle en correcte levering

Zowel de bestelling via de website als de levering zijn goed verlopen. Lekker snel en geen onnodige vragen.

Super schnelle Ablauf,

Super Shop und schnelle Lieferung

Goed verzorgt, in een woord.

Snel en vertrouwd geleverd

Snel en vertrouwd geleverd door dit bedrijf.

Waardeloos

Een simpele vraag per email, de reactie terug, alleen maar leugens door Taede Groenewoud. Deze review zal ook wel verwijderd worden.

Snel bezorgd

Perfect en snel bezorgd

Prima en snelle service

Ik hebt hier mijn scanner gekocht en dat was uitstekend geregeld, er moesten frequenties voorgeprogrammeerd worden en dat is keurig gedaan, precies zoals afgesproken. Dus portofoonWEB is een goede aanrader. Zo, nu nog even afwachten of ik in aanmerking kom voor de kadobon

Gewoon goed....zeer goed.

Antenne besteld en reeds na 2 dagen terplekke..... perfect ingepakt en vlot geleverd zonder beschadiging! Gewoon top echt een aanrader !!! Ook de na service is perfect.

Goed en professioneel advies

Nadat ik advies heb ingewonnen over het vervangen van onze accu's bij PortofoonWEB zijn we overgegaan tot aanschaf. Keurig verpakt en snel verzonden.

Super blij met de walkietalkies!

Ik ben positief verrast door mijn aankoop. De walkietalkies werken fantastisch en ze werden erg snel bezorgd!

Zeer positief

Service en communicatie betreffende enkele vragen verliepen vlekkeloos! Dit bedrijf is zeer aan te bevelen! Zeer grote keuze mogelijkheid Prima zaak!

Scanner

Helaas geen goede ervring omdat er ondanks de hoge prijs er geen nedrlandse hndleiding bij zit a;;een een engelse CD Jammer nomaa; Groet W Janssen

Vlotte afhandeling

Service van Portofoonweb was vlekkeloos. Maar PostNL kon naar gewoonte zijn beloftes niet waarmaken. Gelukkig geen dringende bestelling.

Hat gut geklappt, danke

Rasch, professionell

Perfect!

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van het bestelde product.

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.