snelle levering van het juiste artikel

zeer positief, alles liep perfect en vlot

Zeer goede service

Levering was snel, omruilen geen probleem. Klantvriendelijk zowel per mail als aan de telefoon. Zeker een goede aanrader. Professioneel en goed advies zoals een klant behandeld wil worden. Zeer tevreden

Snelle levering, juiste spullen

Er zijn niet veel fysieke winkels meer, dus als het dan online via een goede webshop kan is dat fijn. Snel geleverd

Snelle verzending. Prima webshop.

Goede kwaliteit en stevige portofoons. Bekijk ongeveer 700 meter in de stad, waarbij 1 portofoons in huis was en 1 buiten in de stad. Geluid erg goed, ben dok tevreden. In het open veld zal de afstand behoorlijk ver zijn. Dit is een aanrader.

Super goed en een snelle levering

Ik had een portefoon bestelt en wat onderdelen was snel geleverd en de portefoon Die ik had bestelt is super goed kwa onvangst en zenden ben er erg blij mee

Top producten

Snelle en keurige levering op afgesproken tijdstip Prima service en producten

Fijne en makkelijke apparatuur. Snel geleverd

Apparatuur werkt naar behoren en is makkelijk te gebruiken. Daarnaast is netjes op tijd geleverd. Niks op aan te merken.

Zeer fijn bedrijf en goede service

Koop hier zeker vaker

Uitstekend!!!

De klanten service is prima. Ik werdt ook pima geholpen toen ik een vraag had over de verzending

Duidelijke site snel gevonden en snelle levering

Duidelijke site snel gevonden en snelle levering

Top website

Heldere informatie, makkelijk bestellen, snelle levering.

Goede service en snelle levering

Onlangs advies gevraagd over een Uniden scanner, advies gekregen. Artikelen besteld en werd al binnen twee dagen geleverd

Top bedrijf

Goed bedrijf, groot assortiment voldoende keuze. snelle levering, in een woord top.

Mooi product

Snel geleverd en goede service

Top service, absoluut aan te raden.

Mijn bestelling is tijdens de bezorging door GLS kwijtgeraakt nadat deze zonder mijn toestemming was achtergelaten. Dat zorgde natuurlijk voor behoorlijk wat stress, omdat het om een verjaardagscadeau voor mijn zoontje ging. PortofoonWEB heeft mij echter vanaf het eerste contact serieus genomen, snel gereageerd en direct een onderzoek gestart bij GLS. De communicatie was vriendelijk, duidelijk en professioneel. Uiteindelijk hebben ze het probleem netjes opgelost door een nieuwe set op te sturen. Juist wanneer er iets misgaat merk je hoe goed een bedrijf echt is. PortofoonWEB heeft laten zien dat klanttevredenheid voor hen belangrijk is en dat ze verantwoordelijkheid nemen richting hun klanten. Zeer tevreden over de service en ik bestel hier zonder twijfel opnieuw.

Alles is goed en netjes verstuurd Top.!!!

Topservice!

De levering van mijn bestelling was binnen de termijn die aangegeven werd op de website. Alles is zonder schade toegekomen. Het gebruik van het materiaal is eenvoudig en zit comfortabel.

alles keurig en snel geregeld

Alles keurig en snel geregeld. Bij vragen krijg je snel antwoord.

Prima service, veel te late levering!

De service en het bestelgemak via de website zijn prima. Had op woensdag een bestelling geplaatst waarbij er levering op zaterdag 16 mei werd aangegeven. Vervolgens werd dit ook in de bevestigingsmail als verwachte leverdatum weergegeven. Om vervolgens de artikelen op dinsdag 19 mei te ontvangen. We hadden de portofoons deze zaterdag 16 mei nodig, dus dat gaf wat frustratie.

Snel !

Netjes verpakt en zeer snel geleverd !

Een heel betrouwbare zaak goede voorlichting en snel geleverd

Top zaak kreeg duidelijke info over beide artikelen

Originele producten en snel geleverd

Portofoonweb levert originele Nagoya producten; in mijn geval een Nagoya NA771 SMA male voor mijn Yaesu FT5DE. Ik had meteen ook het originele Yaesu Bluetooth oortje voor deze portofoon mee besteld. Levering was snel en zoals aangegeven.

Snel geleverd.

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.