Laden reviews...
342 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levertijden en duidelijke communicatie. De productomschrijvingen komen overeen met wat geleverd is en de verpakking is degelijk. Het assortiment is breed en artikelen zijn meestal op voorraad, met af en toe vertragingen. De algehele ervaring is positief, met ruimte voor verbetering in logistiek en retouren.
Goed bedrijf, groot assortiment voldoende keuze. snelle levering, in een woord top.
Fulco
Lopik
N
Amsterdam
Snel geleverd en goede service
Dennis
Alblasserdam
Mijn bestelling is tijdens de bezorging door GLS kwijtgeraakt nadat deze zonder mijn toestemming was achtergelaten. Dat zorgde natuurlijk voor behoorlijk wat stress, omdat het om een verjaardagscadeau voor mijn zoontje ging. PortofoonWEB heeft mij echter vanaf het eerste contact serieus genomen, snel gereageerd en direct een onderzoek gestart bij GLS. De communicatie was vriendelijk, duidelijk en professioneel. Uiteindelijk hebben ze het probleem netjes opgelost door een nieuwe set op te sturen. Juist wanneer er iets misgaat merk je hoe goed een bedrijf echt is. PortofoonWEB heeft laten zien dat klanttevredenheid voor hen belangrijk is en dat ze verantwoordelijkheid nemen richting hun klanten. Zeer tevreden over de service en ik bestel hier zonder twijfel opnieuw.
1 June 2026
Jóska
Assen
Alles is goed en netjes verstuurd Top.!!!
30 May 2026
Ernst
Den haag
De levering van mijn bestelling was binnen de termijn die aangegeven werd op de website. Alles is zonder schade toegekomen. Het gebruik van het materiaal is eenvoudig en zit comfortabel.
30 May 2026
Bram
Ternat
Alles keurig en snel geregeld. Bij vragen krijg je snel antwoord.
Henk
Zwolle
De service en het bestelgemak via de website zijn prima. Had op woensdag een bestelling geplaatst waarbij er levering op zaterdag 16 mei werd aangegeven. Vervolgens werd dit ook in de bevestigingsmail als verwachte leverdatum weergegeven. Om vervolgens de artikelen op dinsdag 19 mei te ontvangen. We hadden de portofoons deze zaterdag 16 mei nodig, dus dat gaf wat frustratie.
Beveelt niet aan
Mick
Appeltern
Netjes verpakt en zeer snel geleverd !
Simone
Angerlo
Top zaak kreeg duidelijke info over beide artikelen
Jaap
Zwijndrecht
Portofoonweb levert originele Nagoya producten; in mijn geval een Nagoya NA771 SMA male voor mijn Yaesu FT5DE. Ik had meteen ook het originele Yaesu Bluetooth oortje voor deze portofoon mee besteld. Levering was snel en zoals aangegeven.
Frank
Tilburg
Snel geleverd.
Martin
Lelystad
Zeer snelle levering en hulp gehad. DANK
20 May 2026
Andre
Herbaijum
Beste, In de handleiding van Bearcat uniden 125xlt staat vermeld op pagina 16 Dat de scanner is voorgeprogrammeerd!! Die van mij is niet geprogrammeerd. Bij navraag bij andere verkopers , worden de toestellen geleverd en Zijn voorgeprogrammeerd! Graag een reactie. Met vriendelijke groet Marnix
Marnix
Wetteren
na mijn siro 27a besteld te hebben hadden ze de verkeerde gezonden maar na 1 telefoontje de andere gelijk verstuur en de volgende dag aanwezig. goede service
Berry
Uden
Mijn ervaring is dat Portofoonweb snel afhandeld na bestelling. Zeer kort is in commentaar bij problemen. En let vooral op je pakket wanneer geleverd met POSTNL. Ze leveren bij iemand anders zonder te laten tekenen en dit vindt ik niet zo fijn om je pakket, waarden 1,5K€, terug te vinden na meerdere dagen achtergelaten in de regen. De zin op de website "voor 17hr besteld morgen geleverd" stoort me een beetje want dit kan Portofoonweb niet waarmaken als er geen goede afspraken zijn met de vervoersmaatschappij. Let wel Portofoonweb heeft daar geen schuld aan natuurlijk maar kan volgens mij daar wel iets aan doen. Geen informatie betreffende Yeasu Cashback op de website waar je wel recht op hebt. Dus even snel zelf opgezocht en intussen geclaimd
Peter
Houmont
Zondag bestled en dinsdag had ik het al in huis snelle bezorging en mooie spullen
Leon
Wemeldinge
Portofoonweb komt zijn afspraken na. Het product wat ik besteld heb is goed maar wat ik nog het fijnste vind, dat is de snelle levering. Super!!
13 May 2026
Irene
Box
Vlotte en eerlijke transactie. Vlug geleverd .
12 May 2026
Jenny
Belgie
komt overeen met mijn verwachting. ik moest hem direct installeren vanwege regen. maar anders terug gestuurd van wegen beschadigd uit doos halen.
11 May 2026
J
Harmelen
De producten snel geleverd zoals beloofd de dag erop. Vragen snel beantwoord. Producten voldoen aan mijn verwachting. Kortom toppie.
10 May 2026
Erwin
Boxtel
very extensive offer and good prices. fast delivery. I would like if you could provide also 30day return policy instead of just 2 weeks.
9 May 2026
Cristobal
Leeuwarden
Zoals altijd perfect!
6 May 2026
Tim
Brugge
Mijn ervaring met PortofoonWEB is zeer goed. Ik bestel vandaag en heb het de volgende dag in huis.
5 May 2026
Rolien
Beesd
Zeer goede service en overzichtelijk
3 May 2026
Gert
Ninove
PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk.
Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.
De Hemmen 88
9206 AG Drachten