Goede ervaringen Goed verpakt mooi product

Afspraak goed nagekomen, snelle levering!

Snelle levering en zeer degelijk product

De walkietalkies werken zeer goed.

Onderdelen lekker snel geleverd. Goede prijs. Goed verpakt.

mijn portofoon is binnen , alleen de cd die bij de oplaad kabel zit is gebroken

qau bestelen prima service

bij problemen minder goede service via de telefoon je word al snel doorverwezen naar de e mail om via e mail je probleem op te lossen.

Uitmuntend

Op alle punten een dikke 10 en snelle sevice

Goeden service en netjes op tijd ontvangen

Luisteren naar de klant

Als je mail stuurt, krijg je altijd antwoord en of goed advies. Bedankt daar voor.

Setje kinder portofoons besteld, volgende dag geleverd zoals aangegeven op de site. Heel netjes dus. Betrof set Baofeng BF-T6 Walkie Talkie met accu. Makkelijk in te stellen en te bedienen, wel zo makkelijk voor de kinderen. Accu is beter dan verwacht al zijn ze natuurlijk nog niet zo lang in gebruik. Bereik is matig, zoals te verwachten van een setje voor dit geld, maar een paar honderd meter gaat goed dus voldoet aan de verwachtingen.

Snelle correcte levering

Bestelling in prima staat. Bedankt.

helemaal goed 😊

Goed advies, supersnel geleverd!!

Gewoon goed.

Alles top geregeld en goede service

Geweldige webshop!

Na wat zoeken en her en der wat dingen bestellen, kwam ik uiteindelijk hier terecht. Wat een fijne ervaring. Snelle communicatie, uitstekende prijzen en vooral de "no nonsense" mentaliteit bij ruilen was een verademing vergeleken met eerdere ervaringen. Meteen na retour ontvangst werd het nieuwe artikel dezelfde dag opgestuurd. Prima service PortofoonWEB, ik heb mijn winkel gevonden!

Vlotte bezorging

Moeilijk een aanbeveling te doen omdat mijn bestelling een cadeau betreft dat ik nog moet gaan geven. Walkie talkie ziet er iig leuk uit en werd vlot geleverd.

perfect

PortofoonWeb is inmiddels al jaren onze "hofleferancier" als het gaat om communicatie apparatuur, dit tot volle tevredenheid. Een verdiende vijf sterren.

Netje verpakt snel binnen en als kompleet

Top service!

Ik had een mail gestuurd met de vraag voor advies. Binnen 20 minuten had ik mijn antwoord. Niks deels, wat kreeg netjes een graag terug om de keuze nog beter te maken. In een totaal van 40minuten wist ik welke portofoon voor mij geschikt is. Gelijk besteld en volgende dag in huis. En werkt boven mijn verwachtingen. Zeer tevreden. Heb ook mijn vriendenkring ingelicht Groeten, Geoffrey

De bestelde portofoons waren niet leverbaar tijdelijk vanwege corona. Gebeld en samen tot een oplossing gekomen voor een ander model zonder bij betalen etc. Super opgelost!!!!!

Snelle correcte levering

Het bestelde apparaat ontving ik de dag na mijn bestelling, volgens afspraak. Helaas bleek een verkeerd netsnoer bijgevoegd te zijn. Even gebeld, werd direct geregeld en de andere dag werd het snoer kosteloos afgeleverd. Foutje kan gemaakt worden, het was niets ernstigs en er werd snel en adequaat gehandeld.

Goede assistentie en service, produkten niet altijd goed.

Programmeerkabel die geen goede driver heeft onder Windows 10, waardoor programmeren van de portofoon (Wouxon KG-UV9K) niet mogelijk is via de PC. Goede assistentie gehad met links naar alternatieve drivers en tools. Echter geen oplossing gevonden.

Goede sévices

Snelle en goeie service!

Vanuit BE besteld en de volgende dag geleverd. Ook bij een probleem met het programmeren van het toestel heeft men mij snel en vriendelijk geholpen om het probleem op te lossen.

vandaag besteld en direct geleverd, prima !

Goede en snelle afhandeling van mijn bestelling. Zodra het verstuurd wordt een link voor track en trace. Netjes geregeld !

Goede ondersteuning

Goede ondersteuning, snelle levering. Bij het plaatsen van een bestelling, een grappig leuke video.

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.