Perfecte levering

Was een dag te laat maar kwam door de jaarmarkt want het centrum was afgesloten.

Bestelling is privé

De bestelling heeft net geen 24 uur geduurd en ik was er al mee bezig met opladen geweldige snelle levering en vooral betrouwbaar, Mij zullen ze hier weer zien Alvast bedankt. Vriendelijke groetjes uit Hasselt Belgium

Een snelle levering van de spullen die ik nodig had, en ze voldoen 100% aan de verwachting.

Uitstekende BAOFENG UV-6.

De bestelling en de levering van bovenvermeld toestel + alle bijbehorende accessoires verliep vlot. De programmatie van het toestel heb ik nog niet kunnen testen- begin november ek.-, maar ik veronderstel dat dit wel in orde zal zijn. Indien niet zal ik mij verplicht voelen om hierop terug te komen.

No nonsense, klantgericht super bedrijf

Leveringen stipt op tijd. Goede service, prima contact bij vragen. Zo hoort het.

Niet te vreden

Contact gehad met een werknemer maar had er niet verstand van zij hij , maar zijn colegas wel , heb ik dus niks aan ,moest me wemsen maar invullen bij de bestelling wat helemaal niet mogelijk was Jammer dan voor mij

Zoals afgesproken en verwacht

Geen adertjes in het gras Correct. 24 h levering ( voor 17h besteld)

Snelle levering, keurig verpakt UBCD3600XLT met NXDN

Erg blij met mijn nieuwe UBCD3600XLT, mooie scanner, goede ontvangst! Eind vd middag besteld de volgende dag al thuis.

Helemaal top.

Na een bestelling liep er iets verkeerd, lag niet aan PortofoonWeb. We hebben samen naar de oplossing gezocht en gevonden. Dit was voor ons een bevinding om te noemen. Hebben we in de toekomst iets nodig, dan van deze mannen. Ga door zoals jullie nu werken, helemaal top.

Vertrouwd adres

Inmiddels meerdere grote dingen aangeschaft en werkt allemaal perfect. Informatie over status verzending en track en trace is zoals je verwacht. Tevens een behoorlijk aanbod.

Van A tot Z goed geregeld!

Ik ben erg goed en vakkundig te woord gestaan nadat ik een vrij technische vraag had.

Snel en volgens afspraak

Gewoon zoals afgesproken, kunnen andere een voorbeeld aan nemen :-)

Reparatie

Wederom goed geholpen!!

Klantgericht in aanbiedingen, informatie en afhandeling.

Snelle levering.

Goede helpdesk en erg deskundig

Ondanks dat ik er niet gekocht heb toch nog hulp gekregen. Heb er desondanks toch gekocht. Deze mensen weten waar ze over praten en hebben een perfecte after sales. Beslist een aanrader. Haceel ICT Groep

Goede service!

Gevraagd naar een aantal opties, zelf heb ik er weinig verstand van maar ze konden me precies zeggen wat nodig en wat aan te schaffen. Oftewel goed geholpen! Zeker een aanrader!

Bijna perfecte levering van TH 8600 en prog kabel.

Perfecte en snelle levering. Alleen de software die bij de programmeer kabel is kan ik niet gebruiken bij het programmeren van de TH 8600.

Uitstekende service

Alles wordt netjes vermeld via je mail,ook via het webshop is alles duidelijk. in een woord top service.

Snelle en uitstekende service.

Het bestelde had ook in een brievenbus envelop verstuurd kunnen worden.

Snel en goed kunnen bestellen en ook snel geleverd

Prima web winkel

Snel en gemakkelijk

Aankoop van laders en battery packs ging vlot. Verzending liep wat fout maar was enorm snel en correct opgelost.

snelle service

snelle service

Goede uitleg en extra hulp

Hoi Bij het kiezen van een portofoon voor vooral rijke bos gebieden heb ik goed advies gekregen en uiteindelijk voor een Baofeng UV-9R PLUS Dualband IP67 Waterdicht 8Watt set gekozen. Goed advies voor een simpeler model of deze. Omdat je deze kunt locken na instellen is het deze geworden. - lange batterij LION - veel zend vermogen (in bossen is het vaak lastig) - Waterdicht Naast goed advies hebben ze deze portfoonset ook geprogrammeerd op alle vrije kanalen. Top dus

Hele fijne uitleg door de telefoon.

Ik werd heel goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Juist daarom heb ik niet verder gezocht naar een goedkopere aanbieder maar hier twee portofoons gekocht. Dankjewel!

Goede service met juiste deskundigen!

Goede service met juiste deskundigen!

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.