Geweldige service

Goed advies en daarvan uit gelijk te bestellen

Supersnelle levering!

Na 1 dag was het pakketje al onderweg. Supernet verpakt en goed aangekomen. Enige minpuntje was dat er geen bevestigingsmail na het bestellen bij ons aangekomen is, waardoor we even twijfelden of het wel goed zou gaan. Echter een mailtje hierover gestuurd en meteen reactie en trackingsnummer terug.

Zeer snelle levering en goede communicatie

Buitengewone service

Zeer content, snel en adequaat, ruime keus ook.

Perfecte levering

Super, snelle levering.

👍top

Helemaal top

Duidelijk,snel en goed geholpen

Zie hierboven

Super snelle en verzorgde verzending naar Belgie.

Zeer verzorgde verzending binnen 24h naar Belgie.....

Nee

Levering via PostNL is niet correct verlopen. Eerst hebben ze levering één dag uitgesteld , afspraak was daarna voor de volgende dag en zijn niet langs geweest , de dag nadien op 22-8-2019 hebben ze de bestelling wel geleverd. NB. Ze hebben mij 2dagen geblokkeerd . Groetjes

Gewoon goed.

Ze doen wat ze beloven. Levering was goed en snel en dat tegen een prima prijs.

Gewoon zoals het hoort

Eindelijk weer eens een webshop waar alles gewoon werkt zonder fouten, productinfo en voorraad klopt. Eerst telefonisch contact gezocht betreft productvraag. Netjes teruggebeld door medewerker. Net voor 17u bestelling geplaatst en volgende dag levering via PostNL. Goede webshop met spullen voor een mooie prijs. Zending van goed verpakt.

de speaker microfoon werk goed

niet zo best

Ik heb van tevoren gebeld om ervan verzekerd te zijn dat ik een marifoon antenne kreeg die aan te sluiten was op mijn huidige kabel die uit de mast komt. Er werd mij verteld dat dit mogelijk was en dat er connectoren bij zitten. Als ik aan een connector denk, dan ga ik ervan uit dat ik deze op de bestaande kabel kan monteren maar dat bleek niet het geval. Bij een telefoontje de volgende dag kreeg ik ineens te horen dat ik dan een ander onderdeel moest kopen en het moest solderen. Ik ben geen expert met coax kabels dus had graag van tevoren duidelijke informatie gehad. Zeker omdat ik de volgende dag op de Noordzee ging varen. Ik heb uiteindelijk een noodoplossing kunnen bedenken waardoor de Marifoon het wel deed maar dit is niet de manier waarop ik het graag wil.

snel geleverd makkelijk te bestellen

snel geleverd makkelijk te bestellen

zie onder

Toestel in goede orde ontvangen ,ziet er prima uit,is echter voor het doel (beluisteren kerkdiensten) veel te ingewikkeld .gebruiksaanwijzig is te summier ,wij hebben techischehulp van elders moeten regelen om hem te installeren (de oude was eenvoudiger en practischer) Helaas G.Z.Verheij werkendam

Zeer snelle levering

Helaas is de puxing px888k niet echt een fijne porto om te programmeren. Software hiervoor is heel lastig te vinden en gammel. Opzich handig en klein formaat porto met vrij goede audio, minpunt voor de makers van de software

Top firma.

Staan je goed te woord en geven goed advies.

Mooi snel levering

snel, vakkundig

snelle service/levering, goede telefonische ondersteuning

Op tijd geleverd en netjes verpakt

Goed en snel

Mijn ervaring snel goed advies

Super bedrijf, zeker aan te raden.

Heb een Inrico t192 netwerk portofoon besteld met bijbehorende usb programmeerkabel. Was de dag erna al in huis, werkt perfect nu. Ik ben zeer tevreden. Supersnelle verzending en duidelijke en goede communicatie. Tip: koop een EU of wereld data simkaart erbij als je nogal eens in het buitenland zit zoals ik. Deze springt meteen over op het juiste beschikbare mobiele (gast)netwerk.(roaming) Mijn t-mobile nl simkaart( met data bundel ook voor in de eu) deed dit namelijk niet direct en ik had in duitsland dus geen internet met de porto. Dan moet je handmatig de apn access point names instellingen aanpassen in je toestel naar de provider ter plaatse. Dan werkt het wel, maar dat is een beetje lastig als je geen display op je porto hebt en dus je laptop iedere keer moet gebruiken voor je apn aan te passen. Met een EU of Wereld data simkaart van een service provider heb je nergens iets mee te maken. Eenmaal ingesteld en geactiveerd gaat het netwerk automatisch over naar een buitenlandse provider. Geen gedoe met continu apn instellingen aanpassen en altijd een internetverbinding. De porto Inrico T192 en ook de T320 die ik bezit gaan dus bij mij niet automatisch over naar buitenlands netwerk met bijv t-mobile nl sim.(met data bundel ook voor eu) Dezelfde sim in mn samsung galaxy telefoon en hij gaat wel over van t-mobile nl naar telekom de netwerk. Ik praat hier bovenstaand alleen over prepaid.

uitstekend

uitstekende levering

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.