0ke!

Altijd een correcte en vlotte afwerking.

ik ben dik tevreden over jullie

ik ben goed geholpen door jullie dik tevreden bedankt zal in de toekomst zeker weer bij jullie kopen vg Ton Dekker

Ik heb twee portofoons gekocht én qua afstand vind ik ze het geweldig doen. Ik ben heel wijs met mijn twee portofoons ze zijn regelmatig in gebruik toppie een dikke 10 geef ik weg !!

Zeer aangenaam.

Goede service, duidelijke communicatie en snelle reactie op vragen.

Het klopt gewoon

Eenvoudig bestellen, duidelijke informatie en levering binnen verwachte termijn. Gewoon zoals het hoort.

Klasse

Altijd correct snel en altijd paraat (:D)

Geweldig!

Heb mijn vriend een antenne gegeven voor zijn verjaardag en hij vind het fantastisch! Hij is er super blij mee!

Nette correcte en snelle service

No nonsens telefoon gesprek, direct een goed advies en de dag daarna afgeleverd

Zeer prettige en vriendelijke onderneming

Voor het eerst kennis gemaakt met Portofoonweb.nl Twee portofoons aangeschaft snelle verzending en vriendelijke medewerkers die je goed advies kunnen geven Top

Toppie

Goede levering en op tijd ontevangen

prima!

correcte en snelle levering

zeer snel verzending, goed advies en uitgebreid assortiment

tja wat zal ik toevoegen aan bovenstaande titel, gewoon een fijn bedrijf om mee samen te werken -duidelijke informatie en facturen. -de mogelijkheid om portofoons te testen is een zeer fijne service.

prima geregeld

gedegen advies en snel bezorgd

Netjes en goed product geleverd gekregen en op een korte tijd geleverd

Snelle levering precies zoals waar Portofoonweb met adverteerd!!!

Ik heb de Kenwood TK-3701D portofoon nu 2 weken en ben er heel blij mee. Heel duidelijk geluid en ligt fijn in de hand. Ook het veranderen van de basis instellingen zonder Software is goed te doen.

Zeer goede service

Men reageert direct op vragen en men denkt actief mee

Duidelijk pagina , snelle levering, goede producten en tevreden met mijn aankopen

Als het nodig is meer bestellen

top

levering is volgens afspraak en het bestelde voldoet zoals verwacht

Snelle levering, goede kwaliteit

Duidelijke website, snelle levering en uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.

uitstekende ervaring met portofoonweb

Snelle levering en compleet geleverd zoals aangeboden

altijd tevreden en goed behandeld

Ben steeds goed behandeld en als er problemen zijn dan wordt ik altijd goed behandeld en zorgen ze ervoor dat het euvel vlug verholpen is.

very quick delivery, product as described on the web!

very quick delivery, product as described on the web!

Leveren niet wat ze beloven. Niet betrouwbaar.

Bestelde portofoon bleek geen v2 maar v1, bijgeleverde accu bleek geen 8800-mah maar 1500-mah. In doos toegevoegde flyer staat een eventuele beloning van € 100 maar in de latere mail staat een beloning van € 50. Extra opvouwbare antenne besteld van 72 cm maar kreeg een antenne van 46 cm geleverd. Dezelfde producten krijg je elders voor de helft van het geld.

Alles goed, zoals het moet

Nicole

Thanksss voor de super goede service

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.