3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering alleen toch iets fout gegaan

Pluspunten

-Super duidelijk site -Goede producten -Goed koop -Snel levering

Geen min punt

Pluspunten

Snelle en nette levering.

Pluspunten

Super snelle levering.goede producten.

Pluspunten

mooie website met een zeer goede en snelle afhandeling van de bestelde producten

Pluspunten

Top bedrijf, binnen een dag geleverd.

Pluspunten

Snel levering

Geen ga zo door

Pluspunten

correct en snel gereageerd op bestelling

zorg dat alle specificaties van de apparatuur volledig en juist zijn zoals bijvoorbeeld het type connector van antenne

Pluspunten

snel, correct !!

Pluspunten

Snel, duidelijk

Pluspunten

Ik schrijf deze beoordeling namens Carlo Nieuwland, daar deze een zowel een geestelijke als een lichamelijke beperking heeft. Volgens Carlo Nieuwland heeft PortofoonWeb veel geduld en is hulpvaardig. Jammer dat de handleidingen in het Engels zijn, toch ben ik onder de indruk hoe hij het product geprogrammeerd krijgt. Toen ik aan de Nieuwe Maas (eenmalig) de pannenkoekenboot opriep, was het voor hem feest.

Pluspunten

Snelle levering Goede service

Pluspunten

Service de qualité, délais très courts pour les livraisons. Réaction rapide aux mails. Pour moi à ce jour le meilleur service sur internet dans ce domaine.

Pour moi, tout est parfait, ne changez rien.

Pluspunten

Klantvriendelijk & = OK.

Geen opmerkingen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending

Heb dezelfde artikelcode ingevoerd als men vorige bestelling van enkele jaren geleden en de kabel van men micro is naar mijn mening veel te kort nu. Als je een ander product neemt wijzig de productcode mee

Pluspunten

Scherpe prijs, snelle levering

Handleiding in het Nederlands zou een 10 opleveren

Pluspunten

Super snel geleverd en een zeer ruime keus.

Geen, ga zo door.

Pluspunten

Als ik een mail stuurde kreeg ik de zelfde dag of de dag er naar antwoord. De prijs was ook wel goed

Dat je nog om 10 s’avonds nog iets lan bestellen en je het morgen in huis hebt

Pluspunten

Zeer tevreden over de uitleg en service en snelle reactie na bestelling met mijn verkeerde info

weet er geen op te noemen dan beter dan perfect en volop sterren...

Pluspunten

Positieve punten in alles top bedrijf.

Pluspunten

Beste, Vlotte communicatie en correcte houding. Mijn pakje is nog steeds niet gearriveerd omdat postnl het adres niet vond;. Over portofoonweb momenteel geen opmerkingen, over postnl daarentegen , nog steeds geen pakje ontvangen, adres was zogezegd niet correct, heb al 10 tallen pakketten ontvangen van bol.com maar postnl vindt mijn adres niet, nogal belachelijk moet ik zeggen, ik hoop dit deze week te ontvangen.

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.