Pluspunten

perfecte Support!

Pluspunten

Zeer goede en duidelijke uitleg vooraf op mijn vragen .Alles perfect geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Komen afspraken perfect na

Pluspunten

Gunstige prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en gemakkelijke betaling

Pluspunten

Snel zoals beloofd

Pluspunten

Mooi assortiment en lekkere snelle levering

Pluspunten

Bestelling en aftersales als positief mogen ervaren.........net als de vorige keren.

Pluspunten

Niemand is perfect. Maar jullie doen het goed. Goede informatie deed me overhalen tot de aankoop van de Motorola tlkr t80 extreme.

n.v.t.

Pluspunten

Snelle en correcte levering, portofoons werken geweldig goed.

Pluspunten

snelle correcte levering, reageren snel op e mail en vragen.

Helaas doen ze niet aan reparatie heb ik begrepen, mijn wouxun-UV920P begaf de volume knop het/regelde zich zelf en bleef piepen. Kan gebeuren.

Pluspunten

Internetsite is duidelijk en overzichtelijk. Vriendelijk mail contact gehad. Producten snel en netjes geleverd. Top service

Geen verbeterpunten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle en keurige verzending van het bestelde!! goed te volgen waar het is via trace. keurig en kundig verpakt geen schade!!

kreeg twee meldingen dubbel!!

Pluspunten

Hel goede service en advies gekregen. Goede uitleg en zeer snelle levering. Dit is voor mij een reden om hier zeker teug te komen als klant.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Betrouwbaar en snelle levering

Ik kan hier helaas niks mee, daar er geen nederlandse handleiding te vinden is voor het product. De persoon waar ik het voor aangeschaft heeft, heeft een lichamelijke en geestelijke beperking, en is gek op dat soort apparatuur. Afgelopen middag ben ik bij hem langs geweest, maar helaas geen stap verder gekomen.

Pluspunten

Goede bereikbaarheid, snelle en goede service. Goede prijzen

Pluspunten

Ik ben nog aan het wachten op mijn backorder maar tot zover een goede service en meteen antwoord op mijn vragen.

Pluspunten

Snel en Goed.

Pluspunten

Snelle levering en ze denken mee. Goede service en feedback. Snelle reactie op vragen via de mail.

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.