Pluspunten

Top! Vragen over producten werden binnen enkele uren beantwoord via de mail!

Korting voor vaste klanten

Pluspunten

Vlotte levering

Pluspunten

Bijzonder goede service en advies. Denken goed mee in de juiste aanschaf

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle en correcte levering.

NL handleiding werd in overleg nagestuurd.

Levering

Pluspunten

Goed advies. Snelle service. Fijn mee te communiceren.

Pluspunten

Snelle levering goed product

Pluspunten

Goed en snel

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs. Goed verpakt.

Pluspunten

Top service! Eén van de clips die bij het product geleverd was, was defect. Ik had er 's avonds over gemailed en de dag erop hebben ze meteen een vervanging op de bus gedaan. Alles mooi op tijd binnen voor de vakantie!

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Snel en accuraat Zeer goede aanbeveling

Pluspunten

Tijdige levering, verschillende prijsklassen, dus voor ieder budget een draadloze oplossing. Ikzelf heb de goedkoopste set gekocht en heb nu eindelijk die draadloze bel aan mn voordeur zodat ik in de tuin of schuur kan rommelen en niet hoef te wachten naast de bel als ik een pakketje verwacht.

Pluspunten

Ongelooflijk snelle levering. Netjes verpakt, producten in goede staat ontvangen.

geen, houden zo ! :-)

Pluspunten

goed,,top !!!!

bedankt voor snelle reactie ,super!!!!!!!!

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie in kombinatie met hoge kwaliteit!!! Binnen de scouting groep worden de bestelde portofoons nu al ongeveer 3 jaar actief gebruikt om de Jongeren kennis te laten maken met het zenden en de Etherdiscipline. Tijdens activiteiten op evenementen (bijvoorbeeld aanwijzen van parkeerplaatsen en een deel traffic control) worden de portofoons gebruikt op de motoren in combinatie met de helmheadsets en externe antennes van PortofoonWEB en door de mensen op de parkeerplaatsen zelf. De bestelde Baofeng portofoons hebben een groot bereik en de accu gaat lang mee na opladen. De motorheadsets zijn na 2 jaar intensief gebruik (+/- 1 X per week) pas vervangen! en de portofoons en antennes werken nog als nieuw! Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van zowel de service als de producten! !!!Bedankt PortofoonWeb!!!

Pluspunten

Snelle levering van bestelde producten, volgende dag al ontvangen

Controlleer de zakjes voor verzending lichtjes beter aub.

Pluspunten

Snelle levering tegen goede prijs!

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.