Pluspunten

keurig afgewikkelt leverantie s

Pluspunten

Erg tevreden over de service van Portofoonweb ! Jelle heeft mij netjes geholpen met alles omtrent de bestelling en benodigde informatie. De pre order was later binnen dan verwacht maar dit is netjes opgelost met een vervangend model zodat ik toch vooruit kon. Kortom, ik blijf zeker klant

Helaas waren er nu nog geen oortjes leverbaar voor de MD-2017. Dit zou wel uitgezocht worden dus krijg hier Nog bericht van. Deze had ik liever al op voorraad gezien. Maar ondanks dat heb ik eigelijk geen verbe******spungen en tips voor dit bedrijf.

Pluspunten

Goede, snelle levering en service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tot nu toe bestelling snel geleverd,!

Nog geen oordeel

Pluspunten

Correcte en snelle levering , producten zijn zoals beschreven op de website ,

Pluspunten

Goede, snelle service en goedkoop

Bij levering zit het factuur er niet bij, het zou handig zijn voor het bij te houden

Pluspunten

Goed telefonisch advies ontvangen over te bestellen product.

Pluspunten

Snelle en goede levering

Pluspunten

snelle actie, bezorging en afhandeling van de vraag

Pluspunten

Ik had moeilijkheden met het programmeren van een mobilofoon. (Snapte het niet). Gemailt wat het probleem kon zijn. Kreeg een duidelijke mail hoe en wat. Top

Pluspunten

Supersnelle levering, goede prijs.

Geen !

Pluspunten

Top bedrijf je word fijn geholpen door deze mensen zeker als je al wat ouder bent is dat fijn om te ervaren

Pluspunten

Goed advies, een nette prijs en een snelle levering (indien op voorraad). Kortom: bij PortofoonWeb wordt je keurig geholpen.

Hytera accesoires staan vaak niet in de webwinkel maar zijn wel leverbaar.

Pluspunten

Super snelle levering.

Pluspunten

vakbekwaam, flexibel en betrouwbaar

Geen, gewoon goed

Pluspunten

een goed bedrijf met goeie producten

Pluspunten

Mega snelle levering, piekfijn afgewerkt zoals het hoort...

Pluspunten

een half woord is genoeg....meerdere bestellingen geplaatst en altijd vlot geleverd! een aanrader dus!

geen

Pluspunten

Pluspunten

vlot geleverd

Pluspunten

Niet de allergoedkoopste. Wel supersnelle service en prettig contact!

Pluspunten

doe wat ze beloven !

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.