Pluspunten

snel, no nonsense en produkt geleverd zoals was besteld. Bedankt !!

Pluspunten

Duidelijk

Pluspunten

Snelle en goede levering

Pluspunten

Supersnel, goede spullen

soldeerhandleiding voor de diverse soorten connectors ergens opnemen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Gebeld met het bedrijf om informatie in te winnen over een product en eventuele vervangers daarvoor. Keurig te woord gestaan en goede duidelijke info gekregen. Nieuw product besteld en dat werd de volgende dag keurig verpakt en compleet geleverd. Dikke duim omhoog!!

Pluspunten

snelle afhandeling

Pluspunten

Snelle en nette afhandeling van mijn bestelling. Mooie opvolging via mail.

Pluspunten

Ik heb na telefonisch overleg met de medewerker mijn order af kunnen maken en versturen. Prima hulp! Hij weet echt waar hij over praat. Dus een snelle oplossing. Ook de uitdaging van de antenne met verkeerde aansluiting werd opgelost. CD met software kwam kapot uit de verpakking, gemeld en dag later was de software beschikbaar op hun server. Geen moeilijk gedoe, gewoon opgelost. Top service.

Ik kan niet echt iets bedenken. Misschien dat invulformulieren voor retour en defecten, online beschikbaar zouden zijn.

Pluspunten

Pluspunten

Ik heb 2 portofoons besteld en die werden snel en volgens bestelling geleverd, top! Helaas bleek 1 porto niet goed te werken en na wat tipt via mail bleek dit niet verholpen te zijn. Ik kon de portofoon terugsturen en heb dat gedaan, een paar dagen later kreeg ik een nieuw exemplaar dus geweldige service. Ik had overwogen ze niet in China te bestellen omdat het dan met service en garantie ver te zoeken is en je vaak ook invoerkosten betaalt. Dat bleek een verstandige keuze want bij PortofoonWEB is dat goed geregeld. Een plugje dat ik zelf verkeerd besteld had werd ook niet moeilijk over gedaan en ik heb de juiste nagestuurd gekregen. Ik kan ze dus alleen maar aanraden!

Omruil en gebrekenformulier digitaal invulbaar maken

Pluspunten

Bij telefonisch contact, goed geholpen. Werd nog geen twee minuten later terug gebeld, door de verkoper. Met dat wat ik wou, als nog mogelijk was.

Pluspunten

correct te woord gestaan, geleverd zoals afgesproken, dikke prima!

geen!

Pluspunten

Goede adviezen, snelle afhandeling bestellingen. So far geen enkel probleem gehad.

Pluspunten

snelle verzending met vriendelijke service, zeer klantvriendelijk, een aanrader 100%.

geen

Pluspunten

Snelle Levering Professionele begeleiding Uitstekende Prijs - Kwaliteit verhouding Prettig contact . Men weet waar men over praat.

Er is altijd wel iets te verbeteren . vandaar de 4 1/2 ster echter ik zou nog niet weten wat !

Pluspunten

Zeer snelle levering, product is top net zoals beschreven! Ondertussen tweede bestelling, nooit problemen. Alles verloopt vlot van bestellen tot leveren.

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Had eerst telefonisch contact gehad en zeer goed advies gekregen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel en nette levering

Pluspunten

Snelle levering. Goede probleem oplossing van Jelle.

Geen.

Pluspunten

Goede prijs snelle levering goede service

Pluspunten

Fijne en goede uitleg en hulp na vraag over besteld product.

geen

Pluspunten

Snelle en duidelijke levering en goed advies

Pluspunten

Duidelijke communicatie en goede service

Pluspunten

Snelle duidelijke levering

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.