Pluspunten

Goede communicatie, nette beantwoording van mijn vragen vooraf, snelle levering en mooi tenslotte een product voor een nette prijs.

Pluspunten

Snelle levering! Goede producten. Helemaal goed geregeld allemaal!

Pluspunten

Uitgebreid assortiment en op voorraad leverbaar.

Iets meer informatie over het zelf programmeren. misschien een snel-start-gids of documentje op de website ?

Pluspunten

Snelle correcte aflevering bestelling, en naar wens. Prijzen gunstig tov andere leveranciers. Ook het kunnen afhalen is comfortabel. Prettig zaken doen met Jelle !.

Pluspunten

snelle afhandeling na betaling goede verpakking voor verzending met post nl

geen

Pluspunten

Prima service! Goed advies en snelle levering. Uit ervaring worden de klachten netjes en snel afgehandeld!! Top!

Pluspunten

Snelle levering en goede spullen. Doen niet moeilijk als er onverhoopt toch iets met het geleverde is. Ook niet, zoals in mijn geval, 9 maanden na levering

Pluspunten

snelle en korte lijnen direct ophalen geen probleem

Pluspunten

Goed bereikbaar, goed advies, snelle afhandeling

Pluspunten

snel geleverd, goed verpakt.

gebruiksaanwijzing in wat grotere letters, de kleine lettertjes zijn wat moeilijk te lezen.

Pluspunten

Mooie offerte, goede service en snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk en goede materialen.

De levering heeft helaas zolang op zich laten wachten dat ik de materialen die ik besteld had niet op tijd heb kunnen inzetten.

Pluspunten

Goede, correcte service, snelle levering!

Keep up the good work!

Pluspunten

Telefonisch goed geholpen. Bestelling snel en perfect afgeleverd.

Pluspunten

Snelle service,bezorgd binnen 24 uur. Snel antwoord via mail.

Geen verbeter punten ga gewoon zo door

Pluspunten

Set porto's besteld na telefonisch eerst mezelf te laten voorlichten. Voor 4 uur in de middag besteld en zaterdag keurig afgeleverd. Kreeg de juiste software niet gevonden om met de porto te communiceren en hierover een mail gestuurd. ( ik had een extra kabel erbij besteld ). De dag erop had men de juiste software naar mij toe gemaild welke wel juist was. Zo hoort het. Keurig en top !

Pluspunten

Pluspunten

snelle inhoudelijke reactie, goed advies en prettige service.

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede communicatie over de levering

Super ga zo door

Pluspunten

Heeft voor verkeersregelaars valkenburg a/d geul alles zeer goed geregeld Top advies en leveringen Bedankt

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.