Pluspunten

Supersnelle levering. Uitstekend verzorgde verzending. Bestelde producten functioneren zoals het moet.

Helemaal geen verbeter punten te noemen. Zou graag de service willen testen, maar heb er geen reden voor!!!

Pluspunten

Doen wat ze beloven, snelle levering

Pluspunten

Snel geleverd. Product werkt naar behoren. Top ervaring

Pluspunten

Snel en netjes verzorgt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel tevreden zeker een aanrader

Pluspunten

snel goed en professioneel geholpen. snelle levering.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling de levering liep perfect en ook een gestelde vraag werd onmiddellijk beantwoord.

Pluspunten

vermelden dat product alleen met registratie gebruikt mag worden

Pluspunten

Snelle service.

Pluspunten

Snelle afhandeling . Pakket was spoorloos bij Post.nl , maar na contactname met Portofoonweb hebben die mensen alles opgelost en binnen de 24 uur kreeg ik het spoorloze pakket besteld waarvoor zeer hartelijke dank voor het snelle optreden van de mensen van Portofoonweb. Zeer mooie service .

Voor mij is alles zeer goed. Never change a winning Team .........

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vollediger inspelen op de wens van de klant en een compleet passend advies aanreiken. Beter inspelen op de vraag, zeker als het om een test gaat die ruim toepasbaar en dus extra omzet kan creëren. Telefonisch overleg dus!

Pluspunten

Snelle en goede service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-snelle levertijd -bij vragen snelle reactie op mail -gemakkelijk bestelproces -duidelijke en goede omschrijving bij de producten

Wees duidelijk als een keer níet binnen 24 uur wordt verzonden. Onlangs 30december besteld, en "verwacht" 31 december een pakketje te ontvangen. Ik heb zelf ook de gok genomen om het dan te bestellen rondom de feestdagen. Maar, daarna, was het ook zo binnen!

Pluspunten

Snelle verzending, duidelijk webshop. Had mijn product voor een bepaalde datum nodig, PortofoonWeb heeft daar prima rekening mee gehouden.

Pluspunten

Erg goede service! & snelle reactie op vragen enz. Aanrader!

geen

Pluspunten

Inmiddels meerdere spullen besteld bij Portofoonweb en altijd keurig geholpen. Laatst op het randje van de jaarwisseling een bestelling gedaan en toch werd deze snel geleverd. Stel je een vraag? Dan wordt deze meestal dezelfde dag nog beantwoord. Dit in tegenstelling tot webwinkels met dezelfde artikelen die überhaupt niet reageren. Keep up the good work!

Pluspunten

Zeer goed !!

Weet er geen. Op dit moment !!

Pluspunten

perfecte snelle service en goede uitleg.

Bij orders boven de 500 euro mogen de verzendkosten wel vervallen lijkt me.

Pluspunten

Voor de wijze van bestellen, communiceren en snelheid van leveren hierbij een groot compliment! Kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Let ook op de kleine accessoires mee te leveren wanneer die er bij horen. Zoals verloopstekkers voor items die af fabriek met een Amerikaans type stekker worden geleverd. Verder prima.

Pluspunten

Snelle levering, product als verwacht.

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.