Goede service en zeer snelle service.

Telefonisch en mail contact liep heel voorspoedig. Rond 15.00 uur set portofoons besteld, volgende ochtend bezorgd. Nette en vlotte afhandeling.

Waren snel met versturen

Was netjes verpakt.

Zeer klantvriendelijk..en een goede service..

Prima marifoon, snelle levering

Himunication TS18s gekocht. Supersnel geleverd. Aangesloten, doet het goed. Nog geen ervaring met NMEA 2000, wordt vervolgd.

niet te vrede

ben niet tevrede u begaat een slechte verzending en ik betaal deze fout door te moete wachten tot zaterdag om mischien de goede radio te ontvangen

Keurig op tijd geleverd, goede communicatie

Heb mijn producten snel kunnen vinden in de webshop en vervolgens is de communicatie en levering ook in orde.

Levering heb ontvangen zoals het beschreven was in de mail

Zeer correcte afhandeling

In eerste instantie verkeerde antenne geleverd (of besteld). Eén telefoontje was genoeg om het retour proces op te starten en binnen een paar dagen had ik de juiste binnen.

Fijne duidelijke site en product snel en goed binnen

zeer correct

kort en bondig zeer goede service

perfect

alles is goed verlopen,snelle verzending,dus positief.

Snelle en correcte levering !

's middags lag het pakketje al op de stoep !

Niet het goede product

Verzendimv oke

De antenne is van inferieure kwaliteit

De antenne doet het wel goed zoals omschreven..... als de materialen maar heel blijven. Eerst al zat er een onderbreking in het coax kabeltje waar de ferriet kernen omheen zijn zijn geplaatst, die heb ik moeten repareren. Nu blijken er slechte condensatoren in het feed point assembley te zijn gebruikt. Bij de eerste beste poging bij meer dan 100 watt (ca. 150watt) knalden die er uit. Terwijl er een max van 200watt was vermeld. Nu moet ik weken wachten op condensatoren die het wel aan kunnen.

Eerste indruk is prima.

Deze walkie talkies gekocht voor mijn zoontje zijn 6e verjaardag. Voorlopig alleen nog maar getest en ingepakt met een strikje. De eerste indruk om ze te testen, was goed bevallen. Ze klonken klaar en duidelijk. De kleuren zijn toepasselijk voor kinderen en de grootte is ideaal voor kinderhandjes. Volume kan makkelijk aangepast worden en de verschillende pieptonen kunnen makkelijk aan of uit gezet worden met een simpele gebruikershandleiding.

Goed en snel geleverd

Goede website duidelijk en overzichtelijk zo zie je niet vaak erg mooi en goed Jos

super snelle levering in België en correcte marifoon bekomen

vrijdag 17h besteld en zaterdag 11u ontvangen in België

Goede service, na unboxen kwam ik een defect tegen

Na de ontvangst van mijn aangeschafte 3 Boafeng walkie talkies, bleek bij het uitpakken en opladen dat bij één van de walkie talkies de usb port niet goed werkte. Na één belletje werd ik gehoord en werd mij probleem - en kosteloos een nieuwe walkie talkie opgestuurd. Mijn zoon is dol op zijn nieuwe gadgets!!

Snelle levering en prima materialen

Binnen 24 uur geleverd! (handheld ICOM VHF). Tot zover dus prima. Jammer alleen dat deze nieuwe VHF nog niet voorzien bleek van de sinds dit jaar verplichte VDES kanalen. Hierdoor moest ik er ook nog eerst mee naar Icom om dit aan te laten passen. (dat was kosteloos overigens, maar kost mij wel 1/2 dag em de kosten van de auto).

Snelle service, hoge kwaliteit!

Wat je ook besteld, binnen 1 of 2 dagen heb je het in huis. Ik heb al de nodige artikelen gekocht bij Portofoonweb en nimmer klachten of storingen gehad. Wat men levert is van goede kwaliteit met duidelijke handleiding!

Snel en gemakkelijk

Overzichtelijke website. Producten makkelijk te vinden en bestelproces eenvoudig. Zo wil je dat een webwinkel werkt!

Goed geholpen verstand van zaken

Tevreden over hoe ik ben behandeld

Super fijn en handig

we gaan er veel gebruik van maken

Goede service bij Portofoonweb. Met een vraag over een artikel telefonisch contact gezocht. Helder advies gekregen en hierdoor direct het artikel besteld. Bestelling snel binnen, volgende dag al. Goede webshop dus

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.