Pluspunten

Pluspunten

Ja snelle levering alles netjes verpakt. Netjes per mail op de hoogte gehouden,en de wens van de gebruikte connectoren. Komplete kabel besteld met de juiste pluggen Gewoon top 5 *****

Ik vind de website op mijn mobiele telefoon een beetje lastig. Maar kan ook mijn toesyel liggen.

Pluspunten

betrouwbaar en snelle levering

Pluspunten

Prima optijd.. kreeg via gdxshop te horen dat portofoonweb sma pluggen verkoopt. Netjes geregeld en optijd binnen.

Pluspunten

Snel en helder

Tweezijdige comunicatie na bestelling

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Eccellente negozio online. Personale disponibile e gentile, comunicazioni rapide e soddisfacenti. Spedizioni veloci. Grazie

Suggestions

Suggerirei, dato che spedite in tutto il mondo, di tradurre il vostro sito almeno in inglese, in questo modo i clienti avrebbero la possibilità di capire meglio senza ricorrere ai traduttori web.

Pluspunten

Alles

Pluspunten

Erg snel in huis perfect

Pluspunten

Het bestelde zeer snel in huis prima voor mij een dikke 10 ga zo door!

Pluspunten

mooi is hij wel maar 60 km ? nee op straat werkt hij goed tot een paar km maar in het gebouw niet

Pluspunten

bestelde apparatuur goed, &..netjes verpakt verkeerd onderdeetje erbij maar snel opgelost, en 'goede' gestuurd, volgende dag in huis Email correspondentie , snel en 'goed' afgehandeld

Pluspunten

Snelle levering en de antenne voldoet aan de vereisten

Pluspunten

Klant gericht

Berijdbaarheid in de vakantie kan beter

Pluspunten

snelle service en bezorging

Pluspunten

Snelle levering en goed advies

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Mooie prijs voor de headset

Prijs verzending naar Belgie VEEL te hoog. Kost bijna hetzelfde als men set

Pluspunten

Snelle adequate levering super service geweldig bedrijf.

Pluspunten

Snelle levering en er wordt meegedacht voor eventuele aankoop.

Pluspunten

Professioneel, punctueel & vriendelijk.

Geen ( voor zover ik weet )

Pluspunten

Snelle mannen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Helaas krijg ik de kabel en software voor het programeren van Woxum en Boafeng niet werkend

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.