Voldoet aan de verwachting

Mooi vlot geleverd. Voldoet aan mijn verwachting.

Mooi product snel en goed verpakt geleverd!

Eenvoudig in de webshop de juiste antenne kunnen uitzoeken. Fraaie discone-antenne snel en goed verpakt geleverd tegen een zeer redelijke prijs!

Apparaat volgens verwachting, snelle levering, in goede staat toegekomen

Overzichtelijke website. De bestelling verliep zonder problemen. Snelle feedback betreffende de shipping.

Mijn ervaring was zeer goed

De communicatie over de levering en de levering zelf waren uitsteken.

Grenzeloose service

Vanaf vakantieadres in Spanje iets besteld en kreeg het keurig toegestuurd op het vakantieadres, top!

Snel

Goet verpakt snelle levering

Ik word altijd prima geholpen ook na gebeld om een oplossing te zoeken en jullie hebben een overzichtelijke web site

besteld en direct de volgende dag al in huis super want ik had het artikel erg nodig

Ik had mijn spullen besteld en er volgde direct al een mail dat het onderweg ging en te volgen met track en trace. De volgende ochtend was het al bij mij thuis, gewoon ouderwetse goed service en no nonssens. Daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen Super dit is zeker de laatste keer niet dat ik bij dit bedrijf wat ga bestellen.

Weer snelle levering en goede communicatie

Prima snelle service

Potofoons opgestuurd voor herinstallatie binnen week terug Prima service

Snel verzonden

Prima aankoop gedaan. Snel verzonden en past gewoon door de brievenbus. Goed geïnformeerd over de verzendstatus

Zeer professioneel bedrijf!

Ik word als klant prima begrepen en professioneel geholpen.

uitstekend

prachtige portofoons van kenwood ik raad iedereen aan om over te gaan naar kenwood

No nonsense en goed

Antenne besteld en met paar dagen geleverd. Prima

Uitstekende service en communicatie - Een webshop die ik ten zeerste aanbeveel!

Ik wil graag mijn positieve ervaring delen met PortofoonWEB.nl. Onlangs kocht ik een marifoonantenne bij deze webshop, maar helaas ontbrak de bevestiging die ik nodig had. Gelukkig heeft PortofoonWEB.nl dit probleem op een voortreffelijke manier opgelost en het volledige bedrag terug gestort. Wat me echt opviel, was de uitstekende communicatie van PortofoonWEB.nl. Of het nu via telefoon of e-mail was, ze waren altijd snel en behulpzaam in hun reacties. Ik kon gemakkelijk contact met hen opnemen en mijn probleem uitleggen. Ze toonden begrip en deden er alles aan om zo snel mogelijk een oplossing te vinden. Binnen de kortste keren werd het ontbrekende onderdeel naar mij opgestuurd. De klantenservice van PortofoonWEB.nl was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam gedurende het hele proces. Ze begrepen de urgentie van mijn situatie en handelden dienovereenkomstig. Naast de snelle oplossing van het probleem, was ik ook onder de indruk van de transparantie en professionaliteit van PortofoonWEB.nl. Ze namen de verantwoordelijkheid voor hun fout en deden er alles aan om ervoor te zorgen dat ik tevreden was als klant. Het terugstorten van het volledige bedrag was een bewijs van hun toewijding aan klanttevredenheid. Al met al ben ik zeer tevreden met mijn ervaring bij PortofoonWEB.nl. De manier waarop ze met mijn klacht zijn omgegaan, getuigt van hun betrouwbaarheid en kwaliteit als webshop. Ik zou PortofoonWEB.nl dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. Dankzij PortofoonWEB.nl heb ik mijn vertrouwen in online winkelen hersteld. Hun snelle en effectieve aanpak heeft me laten zien dat er nog steeds webshops zijn die echt om hun klanten geven. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige aankopen en ik zal PortofoonWEB.nl aanbevelen aan zeil-vrienden en familie. Hartelijk dank aan het hele team van PortofoonWEB.nl voor jullie professionaliteit en inzet om klanten tevreden te stellen. Ga zo door!

Besteld en 2 dagen later bezorgd. Goed materiaal.

werkt zeer goed, topapperatuur

moet er nog een beetje mee leren omgaan

Prima bedrijf en zeer goede service. 10 portofoons moesten opnieuw worden geprogrammeerd, werd bij aankomst meteen geholpen en alles was 20 minuten later geregeld.

Goede ervaring

Porto besteld, goed en snel geleverd.

Zoals gewoonlijk een top bedrijf met deskundig personeel. Een bedrijf die ondanks hun grote projecten tijd hebben voor de particulier.

gewoon goed !

snelle service, goede prijzen, veel keus

Heel tevreden!

Super snel geleverd, beste internet prijs en je krijgt wat je besteld.

Top service.

Deskundig en vriendelijk geholpen bij telefonisch contact. Passend produkt asngeboden. Volgende dag al in huis. Superservice!

Goede service overzichtelijke berichtgeving correct geleverd.

Uitstekende webshop, levering was goed verpakt. Alleen de benodigde handtekening was al door de chauffeur post.nl gezet.

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.