Uitstekende respons en service

Direct afhandelen en leveren daar jou ik van. Klasse!

Snelle service want webshop met veel informatie

Snelle service en perfecte info op website. Porto is mooi en werkt perfect en binnen verwachte termijn geleverd. Goed verpakt. Per e-mail op de hoogte . Track and trace. En zeker niet duur. Ik ben erg tevreden. Heb alle 3 mijn porto’s hier besteld. 1 analoog 1 pmr en 1 uhf (vergunning).

alles was oke gegaan

top

Supergemakkelijk oortje!

Deze gebruik ik als Projectleider bouw op de werf. Oortje en micro werken tot nu toe heel goed.

Goede hulp & service

Bij het uitzoeken van de juiste telefoon - persoonlijke setting, camping, outdoor - heb ik zowel gebeld en gemaild met PortofoonWEB. Er werd goed meegedacht en ik ben duidelijk en concreet geadviseerd wbt een aantal aanschaf opties. Verder, na de snelle levering bleek een speakermicrofoon de verkeerde te zijn. Maar ik werd wederom op prettige wijze geholpen en ontving na even een foto te mailen een retourlabel om het product om te ruilen. Fijn!

Verkeerde bestelling geleverd

Bestelling op tijd geleverd. Zwarte portofoon besteld,geel geleverd. Zijn retour gezonden. Nu wachten op de juiste levering.

goed snel en veel kennis en hulp gehad

Was een prettige ervaring in het geheel

Goede porto en antennes

Zeer goede service met ervaren specialisten. En klantvriendelijk. Zeer goede artikelen zoals portofoons en antennes. Koop bij portofoonweb graag mun spullen. Groeten heina ton

Levering was erg snel. Kwaliteit van het product kan ik nog niet beoordelen. Zelf had ik niet door dat het om 1 walkietalkie ging verwachte er 2 daarom zal ik op korte termijn zeker een tweede bestellen hier.

Kennis en kunde

Super winkel om als beginnende hobbyist hier je spullen te vinden en te kopen. Deskundig en adviserend en mee denkend. Een bestelling die lang op zich laat wachten (niet op voorraad)? Binnen 5 minuten een alternatief en ook opgestuurd. Reageren snel op mail!

Prima bedrijf

Goede en overzichtelijke website. Goederen worden goed en snel geleverd.

Overzichtelijke site, goede prijs en nette servies

Zeer snelle en complete levering

Daarbij is de portofoon met 30 zenders voorgeprogrammeerd voor het wielrennen en direct bruikbaar. Als soigneur bij TDT Unibet ben ik daar heel content mee:-)

Zeer goede en snelle service!

Ik had een Nagoya antenne besteld en kreeg deze al na 2 dagen geleverd in mijn brievenbus, dat is perfect! Hoefde er niet voor thuis te blijven. De antenne werkt super! Veel beter bereik en ontvangst, heb deze antenne ook aangeraden aan een ander en diegene heeft de antenne ook gelijk besteld. Mond op mond reclame had ik al gegeven

Alles vlot van bestelling tot levering

Alles vlot verlopen en ontvangen wat ik verwachtte.

Uitstekend!

Zoals altijd als ik iets bestel komt het binnen korte tijd in de bus. Geen problemen, altijd precies wat ik besteld heb. Alle artikelen komen altijd met een keurige gebruiksaanwijzing die niets te wensen overlaat. Ik ben ook zeer tevreden met de service!

Erg nette site en service aan de telefoon

Ik werd goed geholpen aan de telefoon. Website duidelijk. Bestelling ging snel.

Mooi en snel geleverd

Portofoon is echt super en de Mike past er ook fijn op alleen het oortje is niet voor dit apparaat terwijl het op de site staat dat het erop past erg jammer.

Fijne winkel!

Heldere en complete webshop. Het zoeken naar de koffer die ik zocht was eigenlijk binnen 5 minuten gedaan. Versturen ging snel, de koffer zat goed verpakt. Gebruik je de PostNL app? Dan krijg je netjes een seintje dat je bestelling onderweg is en een indicatie hoe laat het ongeveer bij je afgeleverd wordt.

Zeer goede service

Heel vlotte levering en service klantendienst

Snelle en vlotte levering

Eenvoudig te bestellen

Super goed bedrijf

Ze zijn zeer snel met de levering en houden je goed op de hoogte via de mail super bedrijf helemaal tip.

Keurig verpakt en top kwaliteit

Serieus netjes bedrijf staan je vriendelijk te woord voor info

Geweldig en met Kennis en Kunde Geholpen.

Ik had weer een paar zaken nodig, zoals een nieuwe Marifoon antenne set. Kreeg weer een vriendelijke en altijd meedenkende eigenaar aan de lijn. ook was het weer snel binnen. Nogmaals vriendelijk dank voor de snelle service. Tot de volgende keer. Groetjes, Ronald.

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.