Werkt super goeie service

Erg snel geleverd Top

Bij iedere bestelling steeds erg snel ontvangen Top levering

Uitstekende service

Goed advies wat betreft kwaliteit / prijs verhouding en kan onze eigen frequenties instellen in de portofoons

Een fijne kennismaking

Voor een nieuwe antenne even gebeld voor een voorraadindicatie, netjes te woord gestaan en na 1 dag geleverd..... Degelijk ingepakt, wel lastig om al dat plastic te verwijderen maar daardoor wel onbeschadigd aangekomen.

Telefonisch om raad gevraagd, de volgende dag in huis!

Zocht een antenne voor de 2 meter en 70 cm band. Aanbod was te groot om online direct te bestellen, nadat ik werd teruggebeld met een passend advies , gelijk de antenne besteld.

netjes verpakt maar later geleverd dan verwacht

Dag 1 besteld en de volgende dag in huis belooft de site. Gebeld en ze lagen op voorraad maar er was toch iets meer tijd nodig om het pakket op te sturen.

Snelle levering, betrouwbaar en servicegericht

Na telefonisch geïnformeerd te zijn hebben we een bestelling gedaan via de website. De levering van de producten vond plaats direct de volgende dag. Eén van de oortje voor de portofoon bleek continue aan te blijven staan, en na een mailtje hadden we direct antwoord en de volgende dag een nieuw oortje in huis. Snelle levering, betrouwbaar en servicegericht.

Dank jullie wel voor de zeer snelle levering

Het artikel was snel te vinden in de web-winkel en werd direct verstuurd, zodat ik deze de volgende dag al in huis had. Ik koop sinds 2017 apparatuur en onderdelen bij PortofoonWEB en ben daar nooit in teleurgesteld. Een aanrader dus!

Goede en snelle service

duidelijke en goede informatie web

Goed waar voor je geld

Snel geleverd, en makkelijk te monteren

Netjes verpakt en verzonden

ALTIJD kan je op PortofoonWEB rekenen

steeds correcte en snelle levering

Prima winkel

Op tijd gekregen wat ik besteld had. Onduidelijk waarom het in twee zendingen kwam. Het had in de zelfde doos gepast. Wel goed aangekondigd overigens.

Snelle service, goede prijs en kwaliteit

Overzichtelijke website, snel besteld en betaald, daarna ook snel geleverd. Kwaliteit is uitstekend van de geleverde producten. Prijzen zijn concurrerend en verzendkosten zijn ook aantrekkelijk. Daar kunnen andere webshops een voorbeeld aan nemen. Ga zo door! Enige aandachtspuntje, wat niet ten koste zal gaan van het aantal sterren..; de meegestuurde flyers met een plasticlaagje zijn niet van deze tijd. Alleen papier zou beter zijn. Maar wellicht is het milieuvriendelijk spul, ik kon dat niet op de flyer terugvinden.

Ja ook deze bestelling is weer netjes verzorgd aangekomen goed verpakt

Perfect en zeer coulance

Had een oortje besteld en bleek stuk..gebeld en werd zonder problemen gelijk een nieuwe gestuurd..dat noem ik service

De beste Portofoonwinkel van Nederland

In mijn branche is goede kwaliteit en snelle levering van groot belang. Wat echter nog belangrijker is is betrouwbaarheid en communicatie. Dozen schuiven kunnen we allemaal. Snel leveren tegen goede prijzen én met goede service en bereikbaarheid wil er bij anderen wel eens aan schorten (vooral dat laatste). Met PortofoonWEB heb ik al jarenlang enkel uitstekende ervaringen. Doe uzelf daarom een plezier en kijk niet verder. Bestel uw producten bij PortfoonWEB en wees verzekerd van niet alleen een goede prijs, snelle levering en goede kwaliteit, maar ook een leuk en betrouwbaar team met kennis van zaken.

snel safe en simpel

snelle ondersteuning, adequate afhandeling

Keurig snel geleverd

Super snelle levering

Super snel geleverd, goede service!

Super tevreden

Goede zend en ontvangst dus erg blij met de aanschaf.

perfecte vlotte correcte afhandeling

Mijn bestelling werd heel vlug geleverd... Niets op aan te merken... Zal zeker nog bij PortofoonWeb bestellen !

Perfecte service

Duidelijke omschrijving op de site en snelle levering. Alles perfect in orde.

Goede en snelle service

Ik had 2 kenwood portofoons besteld en een dag later nog 2 speaker microfoon voor deze portofoons. Ze hebben deze twee bestelling netjes samen gevoegd in één pakket. De bestelling lag ook al een dag later in het postnl punt (België). De bestelling was goed verpakt en zijn top toestellen.

Oortje werkt top snelle service

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.