Verrassend snelle levering.

Heel tevreden van de snelle service, de communicatie naar de klant, en de levering naar hier in België was even snel als een zending in Nederland. Voor mijn allereerste keer dat ik bij Portofoonweb iets bestel ( en dan nog een toestel van meer dan 500 euro ) is dit een mooie opsteker die mij veel vertrouwen geeft.

Professioneel

Heb een paar oortjes besteld, deze kwamen helaas kapot binnen. Heb jullie gebeld en kreeg netjes te horen dat ik nieuwe kreeg! Erg gewaardeerd!

Snelle levering, goed product, goed geprijsd

Snelle levering, goed product, goed geprijsd

Duidelijke site snelle levering

Prima producten met een duidelijke uitleg

Zeer snelle reacties op mijn mails. En alles word telkens heel goed uitgelegd.

Zoals beloofd

Zeer correcte en snelle levering. Ik kan het iedereen aanraden.

Snel reageren en levering volgens afspraak.

Ik heb verschillende scanners gekocht via PortofoonWeb en altijd een perfecte en snelle levering. Ook heb ik een advies gevraagd over 2 scanners maar hier kwam een realistische reactie op. Ik kreeg niet het advies om de duurste scanner te kopen voor de eisen die ik aan deze aankoop stelde.

Niet helemaal perfect, maar wel tevreden

Ik heb een product besteld dat op de website nog als beschikbaar stond, maar niet voorradig bleek. Uiteraard was ik teleurgesteld, maar een van de medewerkers heeft het product 'in backorder' gezet, wat inhoudt dat ik het met een beetje geluk alsnog binnen 2-3 maanden zal ontvangen. Aangezien mijn eerdere aankoop prima is verlopen, heb ik voldoende vertrouwen in deze winkel om accoord te gaan met het backorder voorstel.

Netjes te woord gestaan via de telefoon en met 1 dag antwoord waar mijn pakketje was gebleven. Snelle levering en goede service.

Gewoon super goede winkel

Ja gewoon geen worden voor in alles gewoon super ik heb er al veel weg gehaald ik kan niet anders zeggen mensen gewoon ga naar deze winkel ze hebben er alles wat je maar nodig heb

Goede website, snel geleverd!!

Vind alleen wel belachelijk dat je voor creditcard betaling gestraft wordt door ruim 12 euro meer te moeten betalen. Ik betaal met creditcard vanwege de vele zekerheden.

Geweldig!

Fantastisch en zeer snelle levering.

Verzonden...

Kreeg net een mailtje dat m'n bestelling is verzonden. Dus naar goede gewoonte komt dat dik in orde...

duurt veel te lang

wacht al 10 dagen en heb nog steeds niets ontvangen en word daar ook niet van op de hoogte gehouden. er is wel een zeer ruime keuze waarvoor ik voor deze site heb gekozen

Prima webwinkel, goede communicatie, vlotte service.

Vragen over product en bezorgen binnen een dag beantwoord. Mijn bestelling binnen een week bezorgd in Hongarije. Super! Aanrader.

PRIMA SEVICE

PRIMA SERVICE

Zoals omschreven

Snel verstuurd.

Had wat ik nodig had en de volgende al binnen

De spullen die ik wilde hebben hadden ze op voorraad en de volgende dag was alles al binnen.

Nog niks ontvangen

Ze Schrijven dat ze de volgende dag leveren na ruim een week nog niets ontvangen communicatie met klanten

Super snelle levering en prima producten.

Heb voor mijn scanner en portofoons wat software gekocht. Werd netjes en super snel geleverd. Maar voor de Portofoon zou het mooi zijn als er een link bij zou zijn om het programmeer programma te vinden of te kunnen kopen. Nu was het alleen een driver die geïnstalleerd werdt.

Vlotte levering, degelijke verpakking en goedkoper t.o.v. andere leveranciers.

Product ziet er degelijk en robuust uit. Prestatie van de scanners is naar verwachting. Duidelijke Nederlandse handleiding. Het is een gebruiksvriendelijk product.

top snel binnen

in 1 woord geweldig

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.