Doen wat ze zeggen op hun site! Wij zijn tevreden.

Snel geleverd en de portofoons worden al naar volle tevredenheid in onze winkel gebruikt.

Doen wat ze zeggen op hun site! Wij zijn tevreden.

Waardeloze garantie service

Ik heb voor meer dan €2000,- portofoons gekocht, zelfs in mijn enthousiasme mijn collega-ondernemers gewezen op de portofoons. Nu ondervinden we problemen met de portofoons en geeft Portofoonweb min of meer nier thuis. Bij 4 portofoons laat de talkknop los. En sommige blijven continu in talk stand staan. Na contact op te hebben genomen, kregen wij als antwoord dat ze duizenden van deze porto’s verkochten en dit nog nooit gezien hadden en dat dit geen garantie is. Als klap op de vuurpijl kunnen de porto’s niet gerepareerd worden. Daar staan we dan te kijken. We hebben gewoon een normale horecazaak waar de porto’s op een normale manier worden gebruikt. Er zit verder ook geen schade op. Nu worden we min of meer gedwongen nieuwe porto’s te kopen voor een kleine €1000,-. Bizar! Je zou van motorola en portofoonweb mogen verwachten dat dit netjes opgelost zou worden. Dingen zijn nog geen jaar oud.

Prima support.

Na paar vragen via mail en eerlijke reacties daarop besloten de Uniden SDS200E bij portofoonweb aan te schaffen. Ook een eerdere ervaring gaf de doorslag aan deze kostbare aankoop.

Prima support.

Na mn bestelling had ik het binnen 3 dagen in huis. De producten zijn netjes en professioneel verpakt.

Gewoon dik in orde.

Duidelijke website, levering conform afspraak en mocht e.e.a. niet kloppen, dan wordt het alsnog goed geregeld door de klantenservice. Ik heb inmiddels een 2e bestelling gedaan en dit zal niet de laatste zijn. Toppie!

Gewoon dik in orde.

Professioneel bedrijf met snelle levering.

Zeer tevreden over de bestelling, snelle levering. Trackingcode word netjes verstuurd. Gaat vlot en zonder problemen

Professioneel bedrijf met snelle levering.

positief

Ik heb een Motorola T92 H20 besteld, betaald en gekregen. Goed verpakt, vlot bezorgd. De gebruiksaanwijzing is redelijk duidelijk. Ik kon wel iets meer aanwijzing over de kanalen gebruiken. Beetje kleine letters. Alleen kreeg ik een paar dagen geleden nog een exemplaar uit Frankrijk/Belgie. met een leveringsetiket in de doos: Office EASY 9 Rue de l'Abb, Stahl 59700 MARCO EN BAROEUL Graag bericht hoe ik dit terugstuur

De Service is uitstekend, nu nog afwachten wat het product gaat doen!

Product wordt custome made gemaakt. Zodoende weet ik nog niet of wat de ervaring hiermee gaat zijn omdat deze nog niet binnen is. De service en het meedenken is zover zeer prettig verlopen!

De Service is uitstekend, nu nog afwachten wat het product gaat doen!

Goede service, en snelle levering.

Professionele winkel, waar je gerust iets kan kopen!!!

Alles wat je als extra verwacht komt uit!

Nav vraagstelling over product perfecte telefonische uitleg. Goede product gekozen en dag later in huis!

Perfectie en snelheid voor de juiste prijs!

Professioneel oortje voor motorola TLK82 extreme... al veel gezocht maar nergens anders gevonden...

Snelle en nette service

Snel en goede service

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.