Met dank voor de follow-up en de snelle levering achteraf.

Met dank voor de follow-up en de snelle levering achteraf.

PotofoonWeb , professionele ,ervaren leverancier zijn naam niet gestolen .

Eerste kennis making met PotofoonWeb direct een voltreffer .Was op zoek naar degelijke portofoon set , enkele keuzes gemaakt en mail verstuurd met de vraag welke de beste keuze zou zijn voor mij ,(een totale leek op dat vlak ) . Binnen het uur antwoord met advies . Bestelling gedaan en 2 dagen later keurig afgeleverd .(Belgie) 1 accessoire verkeerd geleverd maar na mailtje de dag erna al het correcte geleverd . Kortom TOP.

Fijne webshop met prima service

Perfecte service

Nadat eerste product defect was is er direct voor een oplossing gezorgd. Tweede product voldoet aan verwachtingen. Dank voor de goede en snelle afhandeling.

Snel en correct

Goede website, goede prijs snelle levering

Eerste keer zal niet de laatste keer zijn

Gemakkelijk bestelproces mét keuzemogelijkheid om belgische ophaal locatie van PostNL op te geven. Snel & correct geleverd, tijdig begeleid van alle nodige status e-mails.

Uitmuntend

Uitmuntend

fantastic

steeds correcte en vlotte leveringen bij Jelle -en als er al eens een probleem is- worden deze opgevolgd met gepaste regel. al meermaals een aankoop gedaan en nog nooit ontgoocheld !!!

Uitstekende service

Uitstekende service, overzichtelijke website, duidelijke informatie en advies en tot slot keurig en vlot geleverd. Kortom, niks op aan te merken

Betrouwbaar en kwaliteit

Gewoon goed.

Doen wat ze moeten doen. Snel geleverd. Eb een goed product.

Service goed antenne nog niet getest

Ok

Kennis van zaken en service zoals je dat graag wil.

Portofoon web is zo een bedrijf waar je prettig zaken mee doet. Vriendelijke mensen die je gewoon een goed antwoord kunnen geven en die ook waarmaken wat ze beloven qua levering en producten.

Goed en snel

Communicatie zoal het hoort te zijn. Telefonisch maar ook via de mail. Daarna alles snel afgehandeld. Snel de goederen thuis gekregen. Michel

Goede webshop en vriendelijk.

Had wat besteld. Maar was verkeerde aansluiting goed afgehandeld, ook met telefonisch goed bereikbaar en vrouwen personeel. Zeker een aanrader.

Dergelijk apparaat, maar programmeren kan makkelijker

Na goed vergelijken en reviews lezen deze portofoon besteld. Werd door portofoonweb snel en goed verpakt geleverd. Alles voelt en ziet er degelijk uit. Wel iets aan de zware kant, maar dit komt door de hoge capaciteit van de accu. Tot mijn verbazing is er zelfs een 12v sterkte voor in de auto bijgeleverd. Enige min punt is dat ik het niet voor elkaar kreeg om het toestel te programmeren via chirp. Na vele pogingen het meegeleverde programma gebruikt, hiermee ging het wel, maar ik kon daar geen csv lijst in importeren, dus alles handmatig moeten doen.

zijn zeer goed

ik ben altijd goed behandeld in alles

Goede service, ook bij vertraging met de levering vanuit de leverancier

Goede prijzen, en goede service. Levering duurde wat langer dan verwacht vanwege backorder bij de leverancier, maar dat is prima opgelost.

Goed en snel geleverd

mijn aankopen was snel geleverd en werkt goed.goed verpakt

Snelle levering, over marifoon informatie telefonische kan veel beter, ze hebben liever de vraag per mail en dan komt er wel snel reactie.

Snelle bezorging

De bestelling was snel gedaan en de bezorging uitstekend. Nog niet in gebruik maar dat komt snel, goede referenties heeft dit model.

Kan beter

Geen bericht dat het bestelde verzonden werd Geen track en tracé. Pas toen ik via de e-mail vragen ging stellen kwam er een track and trace code maar die werkte niet. Het bestelde was wel goed verpakt en is van goede kwaliteit.

Prima.

Bestelling is snel geleverd en netjes verpakt. Complimenten voor de duidelijke website. Info is kloppend en biedt alle info die je nodig hebt

Een redelijk portofoontas voor een redelijk prijs

De portofoontas past ook in een Motorola ATEX versie. Echter, om meer comfort heb ik de draaglussen vastgenaaid aan de tas zodat de tas meer stabiel op het lichaam draagt en niet heen en weer bungelt.

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.