Ik hoor niks van mijn bestelling.

Uw bestelling #OR14001455998 Geplaatst op 12 jun. 2022 19:57:39 Factuuradres Dursun Kalman Geerkensveldstraat 22 22 Zutendaal, 3690 België T: 0474085095 Verzendadres Dursun Kalman Geerkensveldstraat 22 22 Zutendaal, 3690 België T: 0474085095 Betaalmethode Belfius Verzendmethode PostNL - Verzending Items Aantal Prijs Set van 2 Kenwood TK-3701D met beveiliging oortje en tafellader Levertijd 1 - 10 werkdagen Art.nr.: 11880 1 384,26 Subtotaal (ex. btw) 384,26 Verzending en verwerking 0,00 Inclusief 21% BTW 80,69 Eindtotaal 464,95

Snel verzonden en snel geleverd

De afhandeling ging goed en soepel

Gewoon goed.

Snelle levering. Portofoon werkt goed :)

Goed aanbod, snelle levering

Een fijne webshop waar alles op het gebied van porto’s en aanverwante artikelen zijn te krijgen. Bestellen en levering zoals het hoort.

Professionele en snelle service van mooie producten

Na plaatsen van de bestelling via een duidelijk opgezette webshop, goede communicatie en snelle levering

Vreemd gedoe

Het ontbreekt ernstig aan communicatie met de klant, e-mail is nog steeds niet beantwoordt. Ook niet na telefonisch contact. Op de vraag wanneer mijn product wordt verzonden werd medegedeeld dat er contact werd opgenomen met een van de “magazijnen”. Het product werd 2 dagen later keurig afgeleverd door Jacobs Breda. Vreemde gang van zaken, rechtstreeks bij het “Magazijn” kopen gaat misschien sneller.

Gewoon goed

Als vervangende accu nadat de porto steeds de melding geeft "please change battery". Simpelweg plug and play en het werkt weer.

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden . Ruim aanbod. Snelle levering . Prijs kwaliteit verhouding is goed. En goede service kwa op de hoogte houden van de levering.. Ik ben dik tevreden .

Snelle levering.En voldoet aan de eisen.

Eenvoudig op maat te maken. Makkelijk te plaatsen.

tevreden, enkel de website aanpassen voor elke browser

graag de website terug aan te passen zodat via elke browser toegankelijk is en niet enkel via microsoft edge. Edge is een prutsbrowser. ik werk via bravebrowser.

Leverancier waar je van op aan kan !

Altijd behulpzaam en meedenken en doen wat ze zeggen.

Zoals gewoonlijk SUBLIEM

Zoals altijd , TOP !

goed en snel en verzorgt

Altijd alles op tijd geleverd

Tot nu toe alle bestellingen de volgende dag geleverd. Fijn bedrijf

Leuk maar overhaast

Een recensie vragen is leuk maar dan moet je wel de goederen eerst ontvangen hebben ,

schnell und unkompliziert geliefert

Scanner und Software kamen schnell und sicher verpackt bei mir an.

Topservice

Een snelle service en goed advies.

Snelle levering, goed werkend product.

Oortje was snel geleverd, werkt prima. Niks op aan te merken.

Goede service en een snelle levering, zeer tevreden!

Snelle en correcte levering.

Na telefonisch contact marifoon besteld en de volgende dag al bezorgd.

Geweldige ervaring

Snel en accuraat afgehandeld, mijn dank daarvoor. Zeer snel geleverd zoals beloofd.

Bestelling Hytera PNC380 Pro (B8)

Op vrijdag kort in de namiddag besteld en al op zaterdag in de voormiddag in ontvangst genomen. Prima service ,

Goed product en snelle levering

Het product (batterijen pakket) is prima ontvangen en tegen een juiste prijs.

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.