Top Klantenservice.

Top service ik had zeer ingewikkelde vragen omtrend vergunningen, Kreeg meteen constructief, duidelijk en klantgericht antwoord. Snelle correcte levering. Top radio. Top service.

Snelle levering, maar communicatie is nog wel een punt!!

Bestelling geplaats via Webshop en daarna mail gezonden met een aantal vragen... de bestelling is inmiddels geleverd, maar de vragen zijn nog steeds niet beantwoord. Maandag zelf telefonisch contact gezocht, vriendelijke mevrouw aan de telefoon kon mijn vraag niet zelf beantwoorden maar zou zorgen dat ik voor 12 uur werd teruggebeld. Nee dus!

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering (ik kreeg mijn pakketje al de volgende dag!) en goede kwaliteit van de producten. Ik kreeg ze binnen in een mooi passende doos en en waren geen beschadegingen.

Keurig verpakt

Keurig verpakt en snel geleverd.

Duidelijke site, super snelle levering!!!

Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Goed en netjes verpakt.

Goede service, snelle correcte levering

Na het aanschaffen had ik mijn porto de volgende dag in huis. Dank jullie voor de snelle correcte levering. Hou vol dit is de juiste manier van web winkelen.

Erg goede ervaring op gedaan.

Zeer correct af gehandeld, en zoals zei vertelde, en op tijd af geleverd.

Kennisbank

De mensen van Portofoon geven goed advies en indien gewenst sturen ze een demo set om te testen of de portofoons voldoen in de gewenst omgeving waar je ze wilt gebruiken.

Supersnelle levering, goed product.

Twee Motorola portofoons besteld, volgende dag al in huis. Leuke en handige apparaten voor op de boot. Best wel veel functies voor die prijs! Ben er erg blij mee.

Snel correct

Duidelijke website. Zeer correcte en snelle levering zoals beloofd.

Snelle reactie, goede service!

Prima tent!

Bin mit Bestellung und Lieferung sehr zufrieden.

Problemlose Abwicklung, sehr gut verpackt und sehr schnell geliefert. Besser geht es nicht. Vielen Dank!

prima service snel verzonden dank u wel peter.

ik heb een prima gevoel over de verzending en het aparatuur is prima dank u wel.

Kan nog niks zeggen over mijn pakje is het al verzonden en indoen ja dan is het hier nog niet toege

Is mijn pakje al verzonden indien ja is het nog steeds niet toegekomen

Zeer goed advies gegeven welke portofoon s ik verst bereik mee hebt

Snelle levering en stock!

Vlot telefonisch contact voor de bestelling met gespecialiseerde mensen. Levering binnen de 2 dagen. Alles perfect verlopen.

Goede en snelle service

Na de bestelling kwam er vlot een mail met goede informatie over het bestelde en hoe de levering werkt. Een dag eerder dan verwacht kwam de bestelling netjes binnen,

voor herhaling.

vlot geleverd voldoet aan verwachting.

goede verpakking en werkt uitstekend

werkt uitstekend

TOP

Snelle levering, goede producten, prima site.

Goede walkie-talkie, en niet alleen voor kinderen

Ondanks geadverteerd voor kinderen is dit een best goede walkie-talkie voor allerlei ander gebruik. Dat dit merk ook serieuze portofoons maakt merk je vooral aan het feit dat je al die toets- en rogerpiep geluiden gewoon kunt uitschakelen. Verder heb je geen batterijen nodig, de accu laad je eenvoudig op via USB. Doe jezelf een plezier want deze set is bijna nergens meer te koop.

Top.

Gewoon top.

snelle levering en een prima portofoon voor het geld

+Portofoons besteld, volgende dag in huis, in nette verpakking zonder al teveel plastic en andere zooi waar je prullenbak direct vol van zit. -hele lading mail zodat je wel een review moet schrijven om van die ... mailtjes af te zijn (of natuurlijk gewoon als spam markeren)

zeer goede zaak

zeer goed

Correcte prijs en top service

Een hele tijd terug heb ik 5x de Inrico T320 ontvangen. Nu had ik besloten om de spreeksleutel aan te schaffen waar ik momenteel zeer tevreden over ben. De order was niet helemaal compleet maar dit wordt waarschijnlijk ook zo spoedig mogelijk opgelost.

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.