Ook een snelle service naar Terschelling

Inrico T320 zeer goede POC portofoon / goede klantenservice

We hebben de Inrico T320 vergeleken met andere POC portofoons. De Inrico T320 heeft merkelijk een betere GSM ontvangst. Evenals een zeer vlotte en professionele klantenservice.

Heel correct

Na een dag bestelling al binnen

Prima goed verpakt en vlot binnen 1 dag en dat op Terschelling alleen nog uitvogelen hoe alles werkt gaat om de scanner uniden ubcd 1600 xlt geheel andere opbouw als de oude vertrouwde 9000xlt maar goede en Prima service

Zeer snelle levering

Na een intensieve speurtocht naar een duplexer op de diverse internationale verkoopplatforms gekozen om de duplexer via portofoonWEB aan te schaffen. Geen gedoe met wachttijden btw en importperikelen. Prima prijs voor gewenste product

Prima snelle actie!

Na enig zoeken vond ik de antenne die ik zocht. Na hem besteld te hebben ook snel bezorgd in een brievenbus pakketje.

Zoals beloofd snel verzonden en in goede verpakking alles ontvangen. De website is duidelijk zodat ik op voorhand wist welke materialen in besteld had. Een aanrader voor volgende aankopen.

Professioneel advies en klantvriendelijkheid.

'Heerlijk eerlijk' advies gekregen alvorens over te gaan tot aankoop van een product. Na de aankoop ook perfect geholpen door de dienst naverkoop ivm wat administratie. Aanrader!

Een goed bedrijf hoeft geen reclame te maken.

Perfect en snel

Door 2 e-mails zijn wij een zakelijk klant. Aansluitend de volgende dat zijn onze spullen geleverd. Bijna uniek hoe jullie handelen !

meneer heeft veel kennis van zaken, ben daar altijd goed geholpen en ook de aftersales is goed. Dik tevreden

Weet ik niet heb nog niks binnen

Ik heb een bestelling gedaan op 120422 en heb tot heden nog niks binnen gekregen en ook geen bevestiging. ik wacht af. aanbevelen kan ik nog niet zeggen.

Geen idee want produkt is na ruim een week nog niet binnen!!

Ik zal hier achteraan gaan

Mooie website

Makkelijk bestellen, snel geleverd, bedankt!

de portofoon is nog niet binnen, maar er blijkt een levertijd van 10 dagen op te zitten

ik dacht dat het binnen een dag bezorgd zou worden, maar blijkt 10 dagen te duren. ik wacht dus af

Tot nu toe prima.

Vlot geregeld.

TOP SERVICE

de vragen worden snel beantwoord en snelle levering

Snel en niet moeilijk doen.

Gevraagd naar demo porto's. Was geen probleem, sturen we wel even op. Met bestelling snel en zorgvuldig afgehandeld.

Duidelijk, helder en keurige afhandeling

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Makkelijk en helder te bestellen en een zeer nette en snelle levering.

Prima volgens planning!

Eerste ervaring met Portofoonweb en prima bevallen. Verzending zoals beloofd en op tijd aangekomen via PostNL. Zal zeker in de toekomst meer bestellen van deze winkel.

Heel tevreden van de walkietalkie Maar wij hebben hem eigenlijk gekocht voor de babyfoon functie. En het is net dit wat niet werkt zoals verwacht. Of er moet nog een instelling zijn die ik niet vind. Kan u mij hiermee helpen? Alvast bedankt.

Top service en leuke website

Een goede, snelle service en ook zéér tevreden van het geleverde product

Portofoonweb: mooi spul en vlotte levering.

Heb onlangs een Sirio GP 108 gekocht. Mooi design en uitstekend spul!

Service is uitstekend

Ik ben tevreden

Goede levering

De producten die ik besteld had waren optijd binnen. Ook vol deed alles aan hoe het omschreven was op de site.

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.