Lijkt wel een hotel " gast gericht"

Ik als zendamateur ben altijd op zoek om iets van zenders uit te proberen. Altijd levering supersnel, en bij vragen krijg je meestal het advies wat je wil horen. PD3RVO

Product is goed

beetje teleurgesteld in het feit dat ik verkeerde informatie aan de telefoon kreeg. Nu heb ik zelf iets anders.moeten zoeken, en gevonden...

Product snel geleverd

Snelle levering juiste product gevonden hoefde niet lang te zoeken

Alles goed

Mijn bestelling is perfect afgehandeld.

Makkelijke site, snelle levering

Overzichtelijke site, makkelijk proces om te bestellen. Bestelde goederen waren niet (snel) leverbaar, opties gekregen, gekozen voor ander aanbod. Snelle levering.

Na wat chipleveringsproblemen vlot en naar tevredenheid geleverd.

Overzichtelijke website, vlotte levering, snelle reactie op berichten/vragen, redelijke prijzen, professioneel aanbod, goeie service.

Geen ervaring

Kunnen moeilijk een beoordeling geven, hebben nog niets ontvangen!

Top service, heldere uitleg en snelle levering

Bij de keuze voor en de aankoop van een nieuwe luchtvaart zender-ontvanger ben ik uitstekend geholpen door Portofoonweb. Eerste telefonisch contact gaf me goede info en de overige vragen via mail snel en correct beantwoord. De zender werd de volgende dag bezorgd zodat ik hem de dag erna meteen kon gebruiken. Hartelijk dank!

Fast shipping, great price, great item

Ich bin sehr zufrieden mit dem Produkt, dem Service und der schnellen Lieferung.

Behulpzaam

Mijn twijfel over het product werd rap weggenomen door de vlugge en heldere reactie

Prima levering

Duidelijke site met goeie zoekfilters

Zeer duidelijke site met een goeie zoekfunctie/filters. Duidelijke beschrijvingen erbij en goede foto's. Ruim aanbod met scherpe prijzen en snel geleverd. Netjes verpakt en kwalitatief goede producten.

Goede apparatuur en zeer snel geleverd.

Goede apparatuur (moet nog verder bewezen worden bij langdurig gebruik op onze atletiekwedstrijden), goed verpakt en zeer snel geleverd.

Prachtig platform met uitgebreide info

Bied een mooi pallet aan producten om de communicatie te bevorderen

Slecht

Lever eerst een product Voor je vragen hebt of het goed is

Correct en vlotte levering

Zeer goed!

ik vind dat de leverlingen altijd op tijd zijn

Waaaaauuuuw

Dit is binnen een korte tijd de 2e keer dat ik wat bestel bij PortofoonWeb, maar waauw wat een snelle service echt geweldig. Keurig verpakking er omheen voor de verzekering, en ook prijs technisch zitten ze goed in de markt. Kortom dik tevreden.

Goede en snelle service

Besteld en de volgende dag al geleverd. Goede duidelijke site.

top product

snelle levering, correcte service top!!!!

Bestel al sinds het begin met regelmaat portofoons en altijd super tevreden over product, snelheid, service en advies.

Zeer slecht

Totaal verkeerd en ondeskundig advies. Liegen over uitdippen boomerang. Zou meteen 1 op 1 staan uren bezig geweest. sturen geheel verkeerde pluggen en nog 2 verschillende ook. Geen excuses of sorry. Gewoon knudde

Aanrader!

Al jaren een heel tevreden klant. Waarom? Goed advies, snelle beantwoording van vragen. Doen wat ze zeggen. Veel plezier van de gekochte porto's en accessoires.

Goed verpakt en snel geleverd

Porto besteld omdat ik hem de dag erna moest hebben en toen werd hij ook netjes geleverd. Product is goed en was netjes verpakt

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.