Niet volledig kantgericht

Vaste klant!! Probleempje met ladertje! Niet opgelost! Geen probleem bij mij maar toch! Een korting had een oplossing geeeest

Als je het hier niet vindt , bestaat het niet :-)

Duidelijke website en snelle levering , zelfs richting België !

Zoals elke keer : perfect

Helemaal top

Bezorging en goed en goed Verpakt

Alles prima

super snel geleverd

Prima gedaan

Prima, niks op aan te merken

Prima levering

Zoals de product al zei helemaal top. Goede levering ook. Zeker ook lof voor DPD. Beter dan PostNL

Voor de eerste maal op deze site en helemaal tevreden. Snel mails met overzicht en factuur. Pakket keurig verpakt en snel in huis, alles verzegeld en wel. Gewoon Top.

Alles in orde.

Een mooi stukje speelgoed. Prettig om mee te werken, en op tijd geleverd.

De bestelling was de dag op voorhand besteld en is om 12u de dag erna bij mij aangekomen. Alles was tip top in orde en is van goede kwaliteit.

Super snel!!

Portofoons besteld op donderdag en zaterdag al in mijn bezit. Fantastisch!!

Heel tevreden. Correct en vlug toegestuurd.

Zal er nog bestellen in de toekomst. Grote keuze.

Super snel!

‘S avonds besteld, daags nadien in huis. Zeer vlotte service, duidelijke interface om alles op te volgen. Overzichtelijke webshop; Absolute aanrader.

prima snelle levering

geen klachten

Snelle correcte levering.

Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Geen beschrijving

Oplaadduur 2 uur. Volgens mij nog een oud model. Geen beschrijving, daarom nog niet kunnen gebruiken

Snel en deskundig

Geweldige winkel op het gebied van communicatie. Snelle service en deskundig personeel.

Afspraak

Komen afspraak na

Snelle levering en goed verpakt.

Mijn ervaring is goed.

Hele snele levering

Correcte en snelle levering....

Correcte en snelle levering

Super snel en kwaliteit

Een paar antennes besteld die ik ook al maanden terug bij een andere partij had besteld maar nog niet binnen zijn. Bij Portofoonweb een vandaag besteld, morgen binnen dus echt wel.

Super vriendelijk, goede uitleg , Alles top niets op aan te merken 10/10

helemaal top

alles is altijd keurig netjes verzonden

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.