Snel besteld en snel geleverd, ook in de feestmaand

Ik had een programmeerkabeltje besteld deze was zoals aangegeven ook geleverd, snel geregeld

Top ! Geholpen! Telefonisch

Ik heb goed. Kwaliteit antenne en kabel besteld ziet er goed uit

Geweldig top

Topservice mijn swr pauwer meter deed het niet meer. Op gestuurt goed na gezien. .retour geleverd. Met goedegebruiks informatie Ben ze heel blij mee top service

Prima bedrijf

Bestellingen worden snel en netjes geleverd. De keuze is ook reuze, dus wat wil een mens nog meer? :-)

snel geleverd

voldoet aan verwachting

Vlot besteld, vlot geleverd en goede dienst na verkoop

Ik bestelde online 3 portofoons als kerstcadeau en bedacht kort erna dat ik nog 3 portofoons wilde schenken. Via een telefoontje werd de 2 de bestelling toegevoegd aan het order. De dag nadien waren de 6 portofoons in huis. Er bleek een accu te ontbreken bij 1 van de portofoons. Mijn mail werd onmiddellijk beantwoord en de accu werd meteen nagestuurd. Zeer goed contact en goede klantenservice!

Zeer snelle levering

De kabels zijn van uitstekende kwaliteit.

Goeie portofoons en personeel met een luisterend oor.

Een portofoon winkel met goeie service. Toppie||||

Snelle bediening

Een goeie service een aanrader

Vlotte en nette levering!

Mijn bestelling was snel in mijn bezit keurig en op tijd geleverd , een klasse bedrijf met goed materiaal en service.

perfect

1 levering zoals ze omschrijven en nette beschermde levering. 1 bestelling geannuleerd , niet op tijd kunnen leveren , maar niet hun fout maar bij degene waar levering weg komt

Snel geleverd goede kwaliteti

Vlot in de verwerking van orders. Duidelijk in de advisering en hulpvaardig

In een woord geweldig

Duidelijke website met goede zoekfunctie zeer snelle levering..

Goed opgelost

Nadat we onze bestelling niet ontvingen hebben we gebeld en prompt werd de bestelling de volgende dag bezorgd. Netjes opgelost.

goede service

PW levert snel en volgens verwachting, met pepernoten, top!

Keurige behandeling en snelle levering.

Prima webshop, is aan te bevelen.

slecht

Ik heb op 30.11.2021 een antenne besteld en tot heden niets ontvangen ik heb nu de antenne ergens anders bestel een zeer slechte zaak ik adviseer mijn vriend hier geen bestelling te doen

Makkelijke site, snelle levering

Makkelijke site, snelle levering van producten, goed navolging.

Een ramp

Beste , Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt. En dit is besteld op :Factuurnummer: FA14000042640 Factuurdatum: 30 nov. 2021 Ordernr.: OR14001450372 Besteldatum: 30 nov. 2021 P.S. Hoop dat service na aankoop beter is dan de vorige keer !

Ook deze keer weer top!

Dit was niet de eerste keer dat ik iets bestelde bij PortofoonWEB en zeer zeker niet de laatste keer. De website werkt soepel en goed, de bestelling en betaling verloopt snel en de bestelling werd vlot geleverd en was goed verpakt. Het gehele traject voelt professioneel aan en geeft je als koper veel vertrouwen.

Uitstekende levering, minder dan 24 uur

Uitstekende levering, minder dan 24 uur na bestelling. voldoet aan de beschrijving

Probleem uitstekend opgelost

Klantenservice ten top!!

Zoals bij m'n vorige bestellingen wordt er steeds correct en snel gehandeld. Ook telefonisch wordt men snel verder geholpen. Bij m'n laatste bestelling van vorige week zat er zelfs een attentie bij van de Sint!! Waarvoor dank.

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.