Gewoon uitstekend!

Vanwege een fabrieksfout in de betreffende handheld uiteindelijk afgezien van aankoop en item binnen 14 dagen terug gestuurd. Erg goede support en snelle communicatie! Goede ondersteuning is voor mij het allerbelangrijkste bij een aankoop. Kom zeker terug in de toekomst!

Super assortiment en super snelle verzending!

Als Portofoonweb het niet heeft… dan heeft niémand het! Top shop!

Prima winkelen.

De prijs van het bestelde artikel was goed en de omschrijving duidelijk. Het was een zeer snelle levering en de koop was keurig verpakt. Jullie zijn zeer aan te bevelen!

Top bedrijf

Zoals altijd een top bedrijf met een hoop deskundigheid in huis. Hun motto is als er problemen zijn "voor alles is een oplossing".

snel en correct

heel goed , makkelijk en snel

ik slaag erniet in toestel te programmeren

ik slaag er niet in het toestel te programmeren...

Goede service en snelle levering.

zeer tevreden

Gewoon goed

Netjes telefonisch uitleg gekregen. Het bestelde werd ook zoals beloofd de volgende dag geleverd.

Kundig advies en snel geleverd

Recent heb ik assecoires en onderdelen voor onze portofoons bij Portofoonweb besteld. Ik heb mij eerste telefonisch laten adviseren. prima advies het doet allemaal precies zoals ik had verwacht

Keurige levering

Levering keurig, zoals het behoort

Goede kwaliteit prijsverhouding, wel een probleempje als je info vraagt je soms geen rectie krijgt, specificaties op de site kloppen niet altijd met het produkt, alhoewel het product in orde is maar zit niet alles op zoals gemeld bij specificaties, en daar wordt ook niet op gereageerd !!! Voor de rest geen probleem .

Super service en snelle levering.

Nadat ik problemen had met het bestelde product is dit zonder problemen in 1 dag opgelost! En snelle levering.. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Portofoons 3 keer stuk in een jaar, geven geen geld terug en je moet verzendkosten zelf betalen

Wij hebben hier een jaar geleden 3 portofoons besteld twv ruim €200,-, deze portofoons zijn nu al 3 keer stuk gegaan in een jaar. We hebben ze 3 keer op moeten sturen, waardoor we in de tussentijd geen portofoons hadden in het bedrijf. Ze kunnen geen leen portofoons aanbieden zeggen ze. Toen de portofoons voor de derde keer stuk waren vroeg ik mijn geld terug, maar daar doen ze niet aan. Slechte service en slechte kwaliteit producten.

Prima levering, Geen technische handleiding

Allereerst moet gezegd worden dat de levering perfect is verlopen! Tijdens de bestelling kreeg ik spijt en koos een andere. Hier werd zeer goed en snel ingesprongen. Ook de levering ging prima Mijn enige adviepuntje zou zijn dat er afgezien een summiere leaflet (door de fabrikant) geen extra informatie over het gebruik van de portofoon en de mogelijkheden werd meegeleverd. Ik snap dat dat niet kan van elke portofoon op zich maar je zou dat wel kunnen doen van algemene zaken (zoals verschil freq. / kanalen, verklaring van begrippen, verschil binnen en buiten gebruik, etc.) Ook zou ik op de website per toestel waarderen wanneer erbij zou staan of je die vergunningvrij of juist met licentie/vergunning mag gebruiken. Portofoonweb klinkt als een gespecialiseerd bedrijf en daar verwacht ik dat soort dingen wel een beetje van. Verder niets dan goeds voor dit bedrijf en levering!

Formidabel

Blijf gewoon .... wordt je vanzelf groot .

Prima ervaring.

Ik ben elke keer prima te woord gestaan. De 2 portofoon die ik als eerste besteld heb die voor ons niet handig waren zijn op een eenvoudige manier teruggenomen. Voor het bestellen van de tweede set ben ik telefonisch prima geholpen. Heb ze nu binnen en werken perfect.

Snelle en correcte levering

Had een nieuwe accu voor de portofoon nodig, Snel geleverd

Volgende werkdag de bestelling al keurig verpakt ontvangen.

Zeer snelle afhandeling en netjes verstuurd

Duidelijke site. Snelle en goede afhandeling van de bestelling. De bestelde producten zijn naar wens. Toppertje

Nog steeds geen levering

Er werd gevraagd naar mijn beoordeling over portofoonweb maar na 5 dagen heb ik mijn producten nog steeds niet ontvangen hoewel er reclame gemaakt word met: besteld voor 17.00 uur daags nadien geleverd. Hoewel de producten op voorraad waren heb ik nog steeds niets ontvangen.

gemengde gevoelens

bestellen en binnen 24 uur op het bestemde adres afgeleverd, klasse! heb wel moeite om de 2 portofoons op elkaar af te stemmen, wel de gebruiksaanwijzing geprobeerd goed door te lezen, maar..... zal wel aan mij liggen, ben over de 70 en een grote digibeet. ga binnenkort naar een kennis die jullie had aanbevolen. we gaan er zeker uitkomen, hou jullie op de hoogte, groet,Henk. NB het product ziet er goed uit, ligt lekker in de hand.

Als het kersje op de slagroomtaart.

Om op te komen voor het belang van inboorlingen.

Perfect product

Wij gebruiken de portofoons dagelijks en o der vinden geen problemen. Het bestellen, afleveren perfect en op schema.

Perfecte service

Snelle service en een zeer goede portofoons voor een mooie prijs!

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.