Snel geleverd en goed verpakt

De levering was perfect op tijd en de goederen waren prima verpakt.

goed advies, snelle levering

Voor de aankoop kreeg ik snel iemand aan de lijn die wist waarover hij sprak. Mijn portable marifoon werd binnen de 24 u geleverd in België.

Jammer dat het product wat ik wilde niet te leveren was handig als je dat gelijk kan zien.

Maar een snelle afhandeling en mijn geld is keurig terug gestort. Zal het in het vervolg in de gaten houden voor andere producten. Misschien een verbeterpuntje dat de producten die jullie leveren ook de levertijd of wel of niet te leveren te zien is.

gemakkelijk besteld , enkel dat niet vermeld stond dat er geen voeding bij geleverd werd

Goede service en Jelle is behulpzaam en vriendelijk.

Goed geholpen door Jelle, ik vertelde wat ik zocht en hij kwam met een goed passend product en niet meteen de duurste, wat ik dan ook had geloofd omdat ik er geen verstand van heb. Bedankt Jelle.

Had een verkeerde portofoon besteld terug gestuurd en een paar dagen nadien was het geld terug gestort. Heb daarna een ander besteld waar ik tevreden over ben.

PRIMA

Ik heb heb per telefoon contact met de firma prima geholpen.

fantastisch

inmiddels 8 portofoons gekocht. Service top

jullie geven goede service

je wordt goed te woord gestaan ik zal er met de komende tijd nog het een en ander bestellen

6 sterren tent

Waren alle webshops maar zo goed in leveren, maar ook als iets fout gaat wordt je hier snel en goed geholpen.

Prima product, snel gevonden, snel geleverd.

De webshop functioneert zoals het moet en het product voldoet aan mijn verwachtingen.

Zeer snelle en correcte levering

Ondanks dat ik mijn bestelling op een zondag plaatste werden de portofoons op dinsdagmiddag geleverd. Netjes en volledig gebruiksklaar.

Zoals het hoort!

Ondanks dat PostNl de levering had teruggezonden om nog onbekende reden heeft PortofoonWEB onmiddellijk mijn pakket opnieuw verzonden en de dag erna geleverd! Perfect! Een aanrader

Perfect service en portofoon

Perfect levering en kwaliteit van het materiaal

Zoals altijd super. snelle levering en goed.

zoals altijd snelle levering. goede website. duidelijke omschrijving.

Gweldig goede en snelle levering....

Enkele jaren geleden de yaesu FT-7900 bij portofoonweb aangeschaft en dan nu de basis antenne diamant X50N aangeschaft .... ook weer prima en op tijd volgens afspraak geleverd ..... de volgende bestelling zal zondermeer bij portofoonweb plaatsvinden als dit atikel door hen geleverd kan worden .. De Icom IC-7300.

Supper bedankt

Zeer tevreden over gans de lijn

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering en netjes verpakt

het werk zeer goed ik dank u

Snelle service, goed geholpen

Ik heb mijn scanner gekocht bij hun en heel tevreden over het email verkeer. Scanner proberen bestellen op mijn werk maar had mijn cardreader nodig. Dan toch betaald met overschrijving met desbetreffend ordernummer. Ondanks dat de bestelling werd geannuleerd wegens niet betalen met de kaart werd de bestelling toch klaar gemaakt en verzonden, door betaling met overschrijving. TOP!!

Teleurstellend

In het verleden hier oa een Uniden 3600xlt gekocht, en afgelopen week aircell7 20m1 kabel. Zou vrijdag 14mei geleverd worden. Nog niets ontvangen. Ben voornemens een AOR AR DV-10 aan te schaffen, gevraagd of men kon helpen, resp het device aan mij te verkopen, ge-up-date naar de laatste versie incl activatie van de Tetra GSSI. Dit omdat ikzelf hiertoe niet de middelen heb…. Uiteraard bij aanschaf wil ik hiervoor gewoon betalen ! …. Werd gewoon in 1 zin van tafel geveegd…. Blijkbaar wilt u mij niet als klant behouden en moet ik dus naar een ander die wel de service wil leveren…jammer…

Zoals altijd snel, accuraat en goed

Zoals ik gewend ben. Snelle levering met goede track en trace, goed verpakt en goede klantenservice. Bedankt weer!

Goede ervaring snel en goed geholpen.

Snel en duidelijk

Goed advies, juiste prijs.

Top service, goede prijs kwaliteit verhouding, meestal direct leverbaar,

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.