goede en snelle levering

Besteld, ontvangen en meer dan blij met mijn aankoop.

Bij aliexpress kon ik de zelfde porto goedkoper krijgen maar ik ga ook voor service en snelle levertijd. En met douane toeslag was ik toch eigenlijk per saldo duurder uit bij aliexpress. Ik ben super tevreden met mijn aankoop, dank portofoonweb. Volgende bestelling komt ook naar jullie.

goede levering en kwaliteit

product snel geleverd en de kwaliteit is prima

Plezier om te bestellen..

22 uur later staat de Koerier aan men deur , de verzendkosten zijn heel fair...

heel goed, reageren snel

Portofoon Web reacgeren snel en zijn duidelijk. zeker een aanrader.

Goed geregeld, en makkelijk te checken

Gemakkelijke service en is goed te volgen online.

alles zoals belooft

alles klopt lekker op tijd ziet er goed uit hoor

Super, duidelijk, makkelijk te bedienen.

Deze Portofoon werkt goed ,zit prettig in je oor en valt er niet uit. Duidelijke communicatie en geen ruis. 5 Km haalt het met gemak. Ik ga nog 2 bestellen want de prijs is ook top.

Pakketje bleef te lang bij postNL, dus stuurde ze alvast een 2e exemplaar. Keurige klantenservice en erg vriendelijk. Kom er zeker terug!

Professioneel en zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Goede services medewerker

Incomplete levering, was spoedig en snel hersteld. Tevens een mens aan de telefoon, is erg prettig...

Prima, snelle levering

Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling binnen.

Gewoon Geweldig !!!!

Altijd Snel, en vakkundig. Geweldig dat ik daar best wel vaak spullen kan en mag bestellen. Top bedrijf, PortofoonWEB hoor, ja echt wel. Dank u wel Beste PortoWEB, en zeer graag tot de volgende. Groet van Rob Jansen te Horst aan de Maas.

Good experience

Good time in shipping, but too expensive and I will think twice before ordering on your site. The unit I got sold for 25€ from Boxchip.

volledig volgens de afspraak

Goed en snel geleverd

Netjes en snel thuis gestuurd Echte aan raden

goede en snel.

Snelle levering dat is top.

Prima kwaliteit

Goed product.

ja geweldig zo snel binnen

goede ervaring ik bestel denk ik hier wel vaker

Duidelijke site en directe levering!

Alle info direct beschikbaar online. Prijzen correct en levering zoals beloofd de volgende dag.

. Niet al te best

Alles okidoki

Gemak en duidelijkheid tijdens bestellen. Levering supersnel en netjes verpakt.

Snelle duidelijke levering

niets is onmogelijk

Ik wilde een extra afwijkend kanaal ingeprogrameerd hebben in de bestelde portofoon.Binnen twee dagen was de portofoon in huis. Geprogrameerd en wel. Top service

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.