Als klant voel je je echt nog koning bij deze shop

Al meerdere malen, naar volle tevredenheid, aankopen gedaan, telkens weer naar volle tevredenheid.

Netjes, zoals verwacht

Bestelling werd zoals verwacht keurig verzorgd

klasse

snelle en zeer goede behandeling van het bestelde product waarvoor dank

Zoals een professionele onderneming eruit ziet

Zeer goede communicatie, en razend snel geregeld

Alles wat je verwacht

Pakket ontvangen, ziet er keurig uit.

Goede en snelle service

Heel snelle en goed service net zoals de bezorging. Scherpe prijzen met goede specificaties.

Super snelle levering

Besteld vanuit België en geleverd de dag derop. Fantastisch. Produkt top klasse!

...........

Goed product en snel bezorgt

Alles is goed behandelt

T320 is een super toestel de levering advies en prijs zijn zeer goed Doe zo verder jullie verdienen een dikke 10

Geweldige website, goede kennis van producten en prima service.

Ruime keus aan portofoons, snelle levering en goede service.

Super service.

Ook buiten het standaard assortiment kun je ze om hulp vragen. Is er iets aparts dat je zoekt. Stuur je ze een aanvraag via de mail en ze houden je echt op de hoogte van de voortgang. Ook de service erna is van hoog niveau. Zeker een firma om te bevelen.

Snelle levering van een gebruiksklare portofoon met accessoires. The one stop shop met genoeg keuze en genoeg voorraad dat je niet snel naast zult grijpen

Snelle goede service

Snelle behulpzame service en product werd volgende dag al geleverd.

Alweer Top service van PortofoonWEB.

Voor de tweede maal een bestelling geplaatst bij PortofoonWEB. Net zoals de vorige keer perfect afgehandeld. Producten zijn goed verpakt en zeer snel geleverd.

Slechte communicatie.

Toestel voldoet aan de verwachtingen,over wanneer de levering ging plaats hebben, werdt echter slecht gecommiceerd. Het ergste wat mij stoort is dat bij de concurrentie(belgische webwinkel) het geleverde item 21 euro goedkoper staat als bij portoon web,jammer!!!!!!!

ben heel tevrede van uw diensten

graag ga ik uw diensten aanbevelen aan andere radiohams

Mooie, duidelijke kruisnaaldmeter, snel geleverd en goed verpakt.

Mooie, duidelijke kruisnaaldmeter, snel geleverd en goed verpakt. Ik heb deze meter gekozen omdat deze nauwkeurig aangeeft. In een oogopslag zie je staande golf en vermogen. Je weet dus gelijk of je zender en antenne goed werken. Ben er blij mee.

Geweldig mooie set

Eenvoudige bestelmogelijkheden met duidelijke beschrijvingen van de rijkelijke sortering portofoons. Super snelle levering voor een mooie set porto’s. Goede geluidsweergave zonder hinderlijke ruis of bijgeluiden en een super eenvoudige bediening.

GOED

Hoi heb vorige week en 27mc portofoon besteld volgende dag al in huis top!!! alleen vond ik dat de accu snel leeg was heb en mailtje gestuurd en het verhaal uit gelecht wat ik er van vind en kon accu weer terug stuuren voor en nieuwe accu heb hem woensdag middag op gestuurd dus donderdag komt het aan en kreeg vanavond berichtje dat de nieuwe accu onder weg was dat die zaterdag bij me is dat vind ik super tof dat het zo snel gaat heb voor deze portofoon dikke half jaar moeten sparen om dat ik ook niet zo veel inkomen heb en wou heel graag zo'n portofoon vind ik leuk beetje luister en praten heb verder ook niks kwa hobby maar vind dat juilie Superservice hebben en begrip hebben voor juilie klanten ga nu proberen te sparen voor en anttene voor mijn portofoon om iets verder weg te komen die ik gewoon binnen kan zetten of buiten ergs kan zitten kan niet wachten tot het zaterdag is mis hem wel vriendelijk groet Erik

Uitstekend en snelle levering.

Voor de eerste keer iets gekocht hier. Had de swr/power meter de volgende dag al Keurig netjes verpakt in huis. De meter werkt naar mijn verwachtingen. Zal hier zeer zeker nog eens wat kopen.

Slecht

Ik heb nog niets ontvangen en heb geen idee of het al verzonden is zelf!

Antenne super goed

Ik had een antenne nodig en deze paste op mijn marifoon en doet het na behoren een goed singaal ik raad de antenne zeker aan

Vlot geleverd

Duidelijke site, Makkelijk, intuïtief.

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.