Zeer vlotte afhandeling

Jammer , geen vertaling voorzien van engels naar nederlands!

Vriendelijk, snel, meedenkend en transparant

Zeer prettige ervaringen. Komen afspraken na, zijn adequaat, meedenkend en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. En alles verloopt snel en soepel.

Leuke aanbieding de volgend dag thuis

Baofeng portofoontje , kanariegeel voor 25 euro.( Aanbieding) Volgende dag al in huis. Leuk ding ,alle PMR en LPD frequenties al voorgeprogrammeerd. Super

Snelle service, billijke prijzen en goede kwaliteit!

Al een aantel keren wat besteld, onder meer portofoon. Had probleempjes met programmering en ben zeer snel en goed geholpen!

Prima kwaliteit en snelheid

Niks op aan te merken, order werd snel afgehandeld en zoals afspraak: Volgende dag aan de deur.

uitstekend en behulpzaam

Een goed contact, begrijpelijke uitleg zorgt ervoor dat een leek op het gebied van portofonie het kan begrijpen. Om zo te werken naar een correcte oplossing.

Ondanks drukte en andere berichten toch de volgende dag geleverd.

Bij verwarring of onduidelijkheden wordt er goed gecommuniceerd en samen gezocht naar oplossingen.

Goed product

Goed product en lekker snel geleverd

Ja

ik vind juli goed voor de mens wat wil vragen help mens goed ik vind dat juli portofoonweb en 10 krijgt

Aanrader

Fantastisch bedrijf. Snelle levering van de bestelling. Keurig verpakt. Ik maak beslist nog eens van hun overzichtelijke webshop gebruik.

Al jaren klant. Altijd goed en snel .

Altijd snelle en goede service, ook bestellen via de telefoon. Erg makkelijk als je niet zeker weet welke oortjes bij welke portofoons passen.

Service mag beter.

Ik heb een defect product ontvangen. De retourkosten mocht ik zelf betalen en ja dat staat in de voorwaarden. Toch voelt dit niet goed.

vlotte en correcte service en afhandeling

vlotte en correcte service en afhandeling

Topper

Vlugge en correcte afhandeling. Topprodukten!!

Goes, snel en duidelijk communicatie

Zeer duidelijke website met een goede uitleg van het artikel en goed te begrijpen proces van bestellen. Kan geen minpunten benoemen

snelle en correcte afhandeling

mooi website met duidelijke omschrijvingen

perfect

snel en netjes geleverd

Gewoon duidelijk en helder advies

oP het moment van schrijven heb ik de portofoons nog niet maar tot nu toe is de service bijzonder goed. Helder advies, een proef sets krijgen om te testen en de hulp bij het aanvragen van de zendvergunning is gewoon meer dan goed!! IK kan dit alleen maar bij andere mensen aanbevelen.

Super service

Snelle service. Keurig op tijd geleverd.

Supersnelle Levering

Vrijdag namiddag bestelt, van uit België, en zaterdag voor middag geleverd. Prima met zorg verpakt, Momenteel niets dan lof over de firma Portofoon WEB. Helaas heb ik Klein probleempje vastgesteld met een gedeelte van het pakket, maar daar kunnen hun niets aan doen,;, maar mogelijk ruilen ze het onder garantie.

Prima bedrijf

Prima bedrijf De post.nl stuurde het twee maal retour waarom Is nog steeds onduidelijk Maar ik werd gebeld door het bedrijf en in overleg is het naar een afhaal punt gestuurd Top geregeld

Goed en snel

Duidelijk op de site en snel geleverd

Goed robuust apparaat snel geleverd.

Goed apparaat met veel mogelijkheden. Jammer dat er géén Nederlandse handleiding bij is

Goeie service

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.