Gemakkelijk bestellen en levering klopt precies

Levering direct en op tijd

Mooi produkt

Goede kwaliteit Betaalbaar Snelle srevice

Vandaag besteld, morgen in huis! Dit zelfs als postbezorging het druk heeft door Covid19.

vlotte afhandeling en snelle levering;

waren ze maar allemaal zo.

Prima portofoons! compact en stevig, oortjes vallen tegen.

De porto liggen goed in de hand en werken prima! Meteen klaar om te gebruiken en geen handleiding nodig. De oortjes voelen wel wat 'goedkoop' aan en inmiddels heeft eentje daarvan de geest al gegeven. Desalniettemin prima combinatie!

Mooie walkie talkies

De mooie roze walkie talkies zijn een schot in de roos voor onze dochters! Het is vanwege de leeftijd (4 en 5) in het begin nog wel lastig voor ze om de knopjes te begrijpen en het principe van knop indrukken en praten, maar dat gaat vast over een paar dagen wel goed! De order was snel verzonden en ontvangen, top!

Prima service, goede communicatie

Duidelijke website, prima informatie over verzending en aanlevering. Product volgens verwachting, dus zeer tevreden!

Mijn porto vind ik een goede koop

Ik.ben er heel blij mee hoor hij werkt prima Zal André mensen ook aanraden om bij jullie een porto te kopen .

super snelle levering

super snel en goed advies

Goede overzichtelijke website, Snelle levering

gewoon top

ieder geval goede service echt top

Vriendelijke verkoop en snel leveren

Goede uitleg, en vriendelijk

Ik ben harstikke tevreden

Het is zeker aanrader zijn goede kwaliteit portofoons en werd snel geholpen.

Fantastisch!

Na enkele technische vragen voor advies over en weer via mail heel snelle antwoorden gekregen en daardoor snel het juiste kunnen bestellen. De volgende ochtend al in huis.

Goed en snel geleverd

Goed spul

goede service

D-190 antenne gekocht voornamelijk voor het beluisteren van de korte golf banden waar hij het goed doet dus is aan te raden.

Prima en snelle service van goede peoducten

Binnen een dag werden twee portifoons geleverd in een stevige verpakking. Portofoon Web is een Topwebshop.

Snelle en goede levering. Portofoons zijn ook top.

Goed vetrouwd en snelle levering

Een top firma

Had een onderdeel besteld, doordat ik zelf de verkeerde besteld wou ik hem graag omruilen. Gebeld en werd netjes te woord gestaan en uitgelegd hoe te handelen. Alles perfect afgehandeld door jullie en nu reeds in bezit van een top product. Een super fijne eerste ervaring met jullie en zeker voor herhaling vatbaar Gr henk Transport & Lifting Twenthe

Snelle levering, goed materiaal en flexibel

Fijn materiaal, werkt helemaal prima. We hebben nog even contact gehad over een onderdeel - dit werkt direct verzonden. Wij raden het aan!

Deze firma is zeer klantvriendelijk

Goede klantvriendelijkheid, erg service gericht!

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.