Deze firma is zeer klantvriendelijk

Goede klantvriendelijkheid, erg service gericht!

Prima !

Super snelle levering ! uitstekend

Super servers

Accu besteld volgde dag in huis super snel

Zeer snelle levering

Goed en snel geleverd

Aanbevolen

Uitstekende service

Na bestelling de volgende dag ontvangst van de portofoons! Na ingebruikneming bleek 1 batterij niet helemaal goed op te laden . Portofoonweb hierover een mailtje gestuurd , en andere dag kosteloos een nieuwe batterij ontvangen!! Super!!

Service met een gouden griffel!

Zeer professioneel bedrijf! Zeer goede informatie ontvangen, nette offerte, vlotte communicatie en als kers op de taart een snelle strakke levering.

Snelle service en levering

Makkelijk bestellen, snelle reactie en snelle levering

perfect op een detail na, het reikwijde van het portofoonis mij onbekend

Heel blij met het artikel en zal hoogstwaarschijnlijk heel nuttig zijn in geval van communicatie stoornis zijn als het zover is...

Altijd snel geleverd en product voldoet aan verwachting

Top product

Snelle afhandeling en de kwaliteit zoals dit beschreven staat op de website

Goede service, en komen afspraken na!

Bere goed en super snelle levering

uitstekende service

goede raadgeving bij programmeren van de portofoons ,zodat er minder storingen zijn , echte professionele die een meerwaarde hebben , Alles goed ontvangen in belgie ,

Prima spullen en zeer snel geleverd

Prima spullen en zeer snel geleverd

Geweldige service

Portofoon nodig ?? Portofoonweb heeft het...

Portofoonweb is een goed adres voor een tevreden klant!

Volop keuze en goede kwaliteit. Betrouwbaar en snel geleverd.

perfect

Snelle levering. Ik heb een verkeerde bestelling gedaan meteen gebeld. En goed geregeld. Tot de volgende keer

Nadat mn oude mobilofoon kapot was gegaan had ik een nieuwe besteld met alle benodigde informatie en service over het nieuwe toestel en ook de snelle verzending helemaal super., succes met jullie goede service en bedrijf top

Ben al enige wijsheid rijker dank voor het produkt

Volgende dag al geleverd

Heel snelle levering, alles dik in orde

Super goed geïnformeerd

Bijzonder goed geïnformeerd over de keuze van een antenne voor mijn scanner.

Enkel mis ik de handleiding die zat niet in de doos. Kan dit nog nagestuurd worden? Hartelijk dank Jochen Sienaert

Goed en snel!

De enige NL webwinkel waar het onderdeel te koop was. Prima prijs

de spullen snel in huis

voor mij de, eerste keer dat ik via dit bedrijf wat besteld heb. netjes verpakt.

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.