zeer goede firma

super snelle service besteld en de volgende dag al in huis

Goed, snel en attent

Er wordt naar je geluisterd, snelle levering en het bestelde is goed verpakt, top

zakelijk goed behandeld

informatie was juist en de afhandeling is goed en snel verlopen

Topservice

Zeer goeie website , alles mooi beschreven , snelle levering en correcte prijzen. Aanrader !

Zonder problemen de eerste keer hier wat besteld,

telefonisch heb ik Informatie opgevraagd , ik kreeg direct een antwoord waar ik iets mee kon de persoon aan de telefoon had kennis van de producten en ik werd vriendelijk te woord gestaan . Bestellen ging eenvoudig en de levering was echt snel. Zeer tevreden !

Directe en heldere communicatie en service

Gewoon goede respons Helder communiceren Betrouwbaar levering

Aankoop portofoon wouxum kg-uv8h

De verzending is snel verlopen maar ben niet te vrede met mijn aankoop ( 10 watt zend vermogen ?) en ben nog geen 100 meter verwijderd van de basis waar het zelfde toestel staat opgesteld en er is geen bereik meer ik dacht voor de prijs van de twee toestellen dat ik zeker tevreden ging zijn maar lijkt een tegen valler en een mis aankoop .

Ondanks PostNL foutje toch gekregen

Antenne besteld die al snel verzonden werd. Helaas niet aangekomen. Maar Portofoon web heeft toen alsnog een nieuw exemplaar gestuurd. De antenne zelf was een vervangende voor eenzelfde exemplaar waarvan de connector defect was geraakt. De kwaliteit is dus verder goed.

geweldig

perfect materiaal en super snelle levering

Zeer correcte levering

Super snel geleverd, kwaliteits producten, professionele info op al uw vragen, top winkel

Probleem snel opgelost

Defect toestel zonder probleem omgeruild.

Had een klacht over een portofoon omdat ikzelf de accu er verkeerd in gedaan had maar werdt na melding keurig teruggebeld en dit was zo opgelost.Fijne portofoons!

Direct terug gebeld

Bij mijn bestelling zat ook nog een bestelling verpakt die niet voor mij bedoeld was, over gebeld en was met 5 minuten opgelost.

Super service

Ik ben altijd zeer tevreden van portofoonweb,snelle levering en altijd zijn de producten zeer goed en veilig verpakt voor verzending doe zo voort grtz uit belgie.

Snelle offerte ontvangen na aanvraag, duidelijke offerte zonder kleine lettertjes, vlotte communicatie en uitstekende service.

eenvoudig besteld en betaald en volgens afspraak geleverd

de walkie talkies doen het prima, helder geluid. fijn compact formaat voor de kinderhandjes en de keycord en riemclip maken het helemaal af.

Snel, duidelijk en goede prijs!

Keuze op de website is zeer duidelijk met voldoende info. Bestellen en betaling ging zeer vlot evenals de levering. Goederen uitgepakt en getest. Alles super in orde!

OVER HET ALGEMEEN POSITIEF

Heb een bestelling geplaatst vorige week, het artikel keurig binnen gekregen echter krijg de factuur niet binnen?

Veel te lange levertijd

Mijn product nog steeds niet ontvangen vw Drukte. Al 2 keer uitgesteld, gaat nu nog 3 dagen duren. Kan dus niets zeggen over het product. Balen.

Super content

Snelle levering. Onze kleinkinderen zijn super content

Goed en snel otvangen. Top produckt.

Goede en duidelijke uitleg wat ook klopt met het product. Zeker een aanrader !!

Prima.

Levering was vertraagd door drukte bij post.nl. Verder goed en compleet. Walkietalkie ziet er degelijk uit. Past hoe in de kinderhand. De handleiding erbij is wel wat summier en alleen in het Engels. Maximale bereik nog niet getest.

Snelle en zorgvuldige service, goed apparaat.

Telefonische assistentie was duidelijk en werd direct uitgevoerd.. Snelle levering. Het apparaat werkt prima.

Gewoon heel goed.

Snel en goed bezorgt.

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.