zeker voor herhaling vatbaar: duidelijke info, snelle levering, goede prijsstelling

Voor het eerst via PortofoonWEB bestelling gedaan. Prima werk geleverd, goede communicatie via mail, snelle actie, goede producten en nazorg....Aanrader dus.

Een leverancier waar professionaliteit, service en kwaliteit voorop staan.

Portofoonweb is een betrouwbare leverancier van apparatuur, accessoire en serviceartikelen. Per mail en telefonisch goed bereikbaar en je krijgt deskundige advies en voorlichting op je vragen. Van harte aanbevolen.

Website waar je alles gemakkelijk terug vind. Snelle levering, goed verpakt, ronduit topservice!!

Fantastische service

Portofoon web denkt heel goed mee met het bedrijf. Vraagt hoe de situatie ter plekken is en doet dan een voorstel. Stuurt vervolgens een test set met juiste instructie hoe hier mee om te gaan. Tot nu toe alleen maar lof over de gang van zaken. Raad portofoon web zeker aan.

Lekker snel geleverd

Prima Product, doet dat wat ik er van verwacht.

Goede spullen, goede prijzen

Goede, snelle info vooraf. Makkelijk bestellen via webshop. Snelle verzending en levering.

Goede service en kwaliteit

Goede en snelle service goede adviezen

Zeer snel en goed verpakt geleverd

netjes via de website besteld en dat ging reuze gemakkelijk. Met ideal betaald en de volgende dag werd het al afgezonden.

After I made my order online, the item seems not available

I have ordered Comet CAT-283 VHF en UHF antenne tuner 250 Watt (Art.nr.: 12110) online. The quantity shows the item is available for delivery next day. Next day I got e-mail, that the item is not available and they can not provide it anymore. Very bad service and with no reason.

Tweemaal toestel gekocht. Beiden blijken niet te zenden.

De HM 130 heb ik vorig jaar gekocht ter vervanging van de PolMar-Navy011F-floating. Deze bleek toen namelijk niet te zenden. Door omstandigheden heb ik bij beide marifoons behalve uitluisteren nooit de zendfunctie gebruikt en kom er te laat achter, dat deze defect is. En in beide gevallen begaf ik mij uiteindelijk op het water, waarbij de toestellen bij nodig gebruik uiteindelijk niet werkten. De HM 130 uiteindelijk laten repareren voor €71,- incl. verzendkosten en BTW. Ik heb dus nu een defect toestel en een werkend toestel voor de prijs van bijna 3 toestellen. Dat is erg jammer, te meer omdat de communicatie, snelheid van verzenden, documentatie op het web juist goed op orde is bij Portofoonweb. Tip voor de koper: meteen goed checken of alles werkt na ontvangst en zo nodig meteen reclameren.

Door PostNL was er vertraging terwijl ik extra had betaald voor snelle levering en op een specifiek moment vd dag. Na een belletje van mij naar portofoon werd ik begripvol te woord gestaan en wonder boven wonder werd er toch op die dag geleverd. En ik denk doordat de medewerker PostNL heeft gebeld. Producten waren netjes verpakt.

Goed en correct geleverd

Snel en goed geleverd kan weer een tijdje voorruit

supper

was lekker snel binnen en heb ik weer wat nodig kom ik zeer zekker turug

Betrouwbaar en goed.

Direct na aankomst van het door ons bestelde apparaat geeft aan dat de beloofde levertijd, de deugdelijke verpakking en bijgevoegde informatie dat het goed zaken doen is met de ondernemer van PortofoonWEB. Ik kijk in de toekomst dus ook of dat PortofoonWEB heeft wat ik zoek op communicatiegebied.

Goede en snelle service

Goede producten, tegen nette prijs.

Prima bedrijf, reageren snel op email en zijn vriendelijk

Goede kwaliteit producten en voor een prima prijs. Ik had een verkeerde antenne besteld en kon die ook als bedrijf zonder problemen retour sturen.

Correcte en vlotte afhandeling van de bestelling.

Het bestellen en leveren is vlot verlopen. Geen lange levertijd om het bestelde te ontvangen.

Uitstekende en snelle service van dit bedrijf!

Reeds langere tijd ben ik in het bezit van 2 x 2 portofoons aangeschaft bij dit bedrijf. Tot volle tevredenheid! Een bijbehorend artikel wat ik aangeschaft had maar niet geheel was, wat ik in eerste aanleg gewild had, werd keurig netjes in no time kostenloos omgeruild. Gaat zo verder, en gij zult spinazie eten, luidt een treffend gezegde...!

Goeie adviezen

Nemen de tijd en beantwoorden al je vragen.

Maximale 9

Snelle levering en reactie en acties op mijn vraag en het ontbrekende gewoon direct meegenomen naar de volgende bestelling. Perfect gedaan ze letten goed op en doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat het ontbrekende gewoon direct meegenomen naar de volgende bestelling. Top

Altijd zeer goed en keurig

Bestellen, retour of opnieuw programmeren altijd een perfecte service. Verzenden of retourneren gaat supersnel en keurig. Zeer tevreden over PortofoonWeb....Bedankt voor alles.

Bestelde spullen in 1 dag binnen top!

Bestelde spullen in 1 dag binnen top!

Enorm tevreden!!

De leveringstermijn was ongelofelijk snel, pakket kwam geheel ongeschonden aan en dan de bestelde producten... De portofoons, helm inbouwset en hoofdtelefoon met microfoon. De klank is perfect en heeft niks van ruis of storing, het bereik is super (al eens getest in bebouwde kom op 2,8 km) kortom een echte aanrader!! Tot binnenkort!!

Zeer goed, snelle levering

Ik had een antenne analyzer besteld, en die werd goed verpakt snel geleverd.

topservice

Top producten en topservice. Jammer van Post.nl, die de snelle levering van protofoonweb om zeep hebben geholpen. Thnx voor hulp van jullie!

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.