10

Goede opvolging

Heel erg tevreden met de dienst opvolging na aankoop. Je krijgt verschillende (gratis) groepstrainingen en persoonlijke sessies om je op weg te helpen met het platform. Het E-commerce platform is heel uitgebreid en toch heel erg gebruiksvriendelijk. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer behulpzaam en vriendelijke ondersteuning

Fijn platform om mee te werken. Erg gebruiksvriendelijk en als je er niet uitkomt dat zijn er goede handleidingen om je verder te helpen. Ook de telefonische helpdesk is zeer behulpzaam en helpt je snel verder op weg. Daarnaast krijg je als starter een aantal online trainingen met een trainer. Ze nemen je mee door alle opties en er is veel ruimte om vragen te stellen.

 • Aanbevelen? Ja
9

duidelijk en oplossing gericht

ondanks we nauw niet de meest geavanceerde computer mensen zijn met weinig kassa ervaring hebben komen we met de hulp van Lightspeed steeds weer tot een goede oplossing bij vragen of problemen

 • Aanbevelen? Ja
9

We worden steeds goed geholpen

We worden steeds goed geholpen bij issues. Medewerkers zijn professioneel, meewerkend en meedenkend. De software kan op sommige punten nog wel ietsjes beter, we missen wat features nog om de 10 te kunnen geven (maar wordt aan gewerkt heb ik begrepen)

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitgebreid, georganiseerd en gebruiksvriendelijk.

Na 1 maand al zeer tevreden over Lightspeed. ik kan het elke retailer die ook gebruik maakt van een webshop aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professionele webshop software

Ligtspeed doet wat het belooft. Goede Front en Back-end. Makkelijk en snel producten aanpassen en bestellingen verwerken. Software is goed geschreven zodat je met kleine inspanning snel en goed wordt gevonden in Google.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen

Werd goed geholpen met mijn probleem om een betaal methode toe te voegen die niet wilde werken.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer duidelijk en vriendelijk

Alle punten die ik had werden duidelijk en met geduld besproken. Alles is duidelijk en ik ben weer een stap verder in de goede richting.

 • Aanbevelen? Ja
10

geen wasmachine maar er is geen beter POS

Supereasy te gebruiken en naar je eigen hand te zetten POS voor resaurant. Mocht er toch iets mis gaan dan zetten de troubleshooters vd helpdesk je snel weer op het goede spoor. Zelfs van afstand kan er worden geholpen om evt je netwerk in te richten. Chappeau en gaat zo door. Maurice Meneer De Boer Eindhoven

 • Aanbevelen? Ja
10

gewoon top

Op alle vragen antwoord. en als er geen antwoord was dan pakken ze dat op en zorgen dat ze er daadwerkelijk op terugkomen. heel tevreden en ik moet zeggen. Ook een heel leuk team wat zowel technisch er voor je kan zijn maar wel ook gewend zijn met retail mensen om te gaan. ofwel gezellig communicatief.

 • Aanbevelen? Ja
9

Gewoonweg top!

Tot nu toe ben ik enorm geholpen met de opbouw van de webshop. Als iemand die er totaal niet in thuis is , is zo een webshop opbouwen niet evident. Maar deze hulp en ondersteuning is het me gelukt. Met elke vraag kan ik er terecht en wordt opgelost. Een heel erg leuk en vlot team mensen die me tot nu toe hebben geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima pakket. Stabiel en eenduidig in de afhandelingen

Een professioneel pakket dat stabiel is in de commando's. Er is duidelijk over nagedacht. Er zitten veel features in die ik niet nodig heb. Ze kunnen desgewenst later ingeschakeld worden. De trainster dacht mee. Ze had niet eerder met een antiekwinkel te maken gehad maar kon zich er zeker goed in verplaatsen. Het pakket is een aanrader voor een ieder die genoeg heeft van de chaotische freeware pakketten in deze branche. Stabiel en gestructureerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles is super intuitief

Wij zijn een echte fan van LightSpeed. Onze ervaringen zijn positief. Eigenlijk alles kan binnen de software en de software is super intuitief te bedienen. Wij hebben 3 winkels en daarom veel verschillende mensen die met de kassa werken. Ook onze part timers (die dus weinig kans krijgen om ervaring op te bouwen) kunnen razendsnel met de kassa overweg. De ondersteuning is goed, snel en vriendelijk. Krijg snel antwoorden, ook buiten kantooruren (en als ondernemer heb je vaak tijd voor dit soort zaken buiten de normale uren). Er wordt creatief meegedacht. Wat wij heel prettig vinden is het maken van (deel) inventarisaties, waardoor we snel e n simpel kunnen controleren of er geen fouten zij n gemaakt en deze zonodig herstellen. Functies als reserveren voor klanten, snel en simpel voorraad transporteren, herstellen van fouten in bonnen zelfs als deze al afgerekend zijn... het maakt het superhandig. ohhh en ik vergeet de mogelijkheid om NOS goederen makkelijk weer op niveau te brengen. Werkt erg goed!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische service van Sander Breggeman!

Een aantal keren wat vervelende problemen gehad en keer op keer heel goed geholpen! Niet alleen Sander maar ook Sharlene, Tom en Sijmen bieden echt goede ondersteuning. Heel hartelijk dank 😊👍🏼

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede service en vriendelijk personeel

Nadat er een hoop mis ging met het opzetten van mijn webshop, heeft Lightspeed persoonlijk contact met mij opgenomen, wat resulteerde in een toezegging dat ik persoonlijke begeleiding zou krijgen voor al mijn vragen. Inmiddels wordt ik al een paar weken bijgestaan door Johan van Loon die via een telefonische sessie al mijn vragen vriendelijk beantwoord en vooral met heel veel geduld laat zien welke stappen ik moet doorlopen om een goede webshop op te bouwen.Aangezien ik niet veel kennis had van deze programma's heb ik dankzij deze service er vertrouwen in dat de webshop goed gaat slagen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Gigantische boost voor onze zaak

Sinds 2012 klant bij Seoshop, wat nu Lightspeed eCom heet. Op al die jaren heb ik misschien 5 keer met de helpdesk moeten bellen/mailen en telkens naar tevredenheid geholpen. Onze webshop is bescheiden begonnen, maar is ondertussen verantwoordelijk voor 75% van de omzet. Wij zijn dus meer dan tevreden dat we in 2012 voor Seoshop/Lightspeed hebben gekozen. Wij hopen dat Lightspeed naast het kassasysteem, ook de eCom business verder zal promoten en doorontwikkelen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele fijne uitleg en duidelijk antwoord geven op onze vragen

Ik vond het een heel fijn gesprek, waarin de tijd werd genomen en onze vragen duidelijk werden beantwoord. Daarnaast ben ik blij met de nieuwe updates bij Lightspeed als het gaat om de gangen uitvragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed geholpen om life te gaan, kundig, stipt en goede service,

De Onboard training is perfect, kan niets anders zeggen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Handig om mee te werken

Heel makkelijk voor mensen die een omnichannel bedrijf runnen. Ook de klantenservice is top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Makkelijk, goede service,

Voor mensen die al grafische kennis hebben is hier gemakkelijk om mee te werken. Trainingen is een pluspunt dat iedereen zal nodig hebben, aan een uitleg wat het allemaal voor dienen en hoe je van start moet gaan. En wat allemaal al moeten invullen, de belangrijkste dingen. Natuurlijk tijdens de training kan je overal mee volgen op de computer en dan kan je ook allerlei vragen stellen, dat heeft veel geholpen. De webdesign super ruim om te kiezen welke dat bij u webshop past. En nog veel allerlei positieve punten. Een klein puntje, soms iets te rap met het uitleg kan niet altijd even goed verstaan, maar toch goed gekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top functionaliteiten & goed design!

Top platform en service waar je u tegen zegt. We gaan ps in augustus open met de zaak maar tot zo ver meer dan tevreden over alle goede informatie en hulp. Snel en doelgericht modern bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en begeleiding

Het onboarding proces van lightspeed is er fijn. Er wordt middels videochat en splitscreening gecommuniceerd en dit heb ik als zeer fijn ervaren. Omdat de back end van de software best ingewikkeld kan zijn is het handig om met de expert mee te kijken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeker een aanrader!

Super fijn platform, werkt snel, goede SEO en mogelijkheden voor verschillende apps. Soms gratis af en toe wat duurder. Wij krijgen altijd snel hulp en zelfs in het weekend engelse support. Erg blij mee deze keuze

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg goede ondersteuning, vriendelijk, kundig en stipt op tijd.

Prima onboard training. Erg goede ondersteuning, vriendelijk, kundig en stipt op tijd. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk en duidelijk geholpen!

Ik had absoluut geen ervaring met het opzetten van een webshop. Ondanks dat je natuurlijk veel zelf uit moet zoeken en in moet richten ben ik enorm geholpen met de drie tussentijdse onboarding sessies met Lightspeed. Tijdens het opzetten van je webshop loop je tegen veel vragen aan, deze heb ik samen met een medewerker van lightspeed tijdens deze sessies opgelost. Daarnaast tijdens deze sessies ook veel aanvullende tips gehad.

 • Aanbevelen? Ja

Over Lightspeed

Filter op taal