Eerst weifelend, daarna pisitief

Bij het bestellen werkte de website niet goed. Betaling haperde. It eindelijk had ik 1 bestelling 3x geplaatst. Na contact met de klantenservice is dit tit tevredenheid opgelost. Bestelling is in prima staat ontvangen.

Prima, snel geregeld

Ik vond de omschrijving van het boek uitgebreider dan de werkelijke inhoud. Aan de hand van de omschrijving, verwacht je meer. Dat is wel jammer.

Correcte levering.

Alles verliep prima.

Goede website. Na betaling snelle reactie over levering. Proces levering goed te volgen.

Mooi en prima geleverd

Tot de volgende keer

Goed, bezorgingstijd kan alleen niet tippen aan andere bezorg sites

Ik bestel liever bij de uitgeverij zelf omdat het geld dan ook bij die mensen komt. Maar het duurt wel een paar dagen langer dan dat ik het bijvoorbeeld bij bol.com zou bestellen die zorgt dat het de volgende dag al geleverd wordt. Dat maakt het altijd een lastige overweging bij het bestellen. Verder was alles prima.

prima en vlotte levering

Alles naar wens!

Ik vraag vandaag een boek en heb het morgen. Fijn!

Fijn dat je een boek graag wilt en dat ik dat de volgende dag al heb om in te lezen.

Snel. helemaal goed en ook nog fantastische boeken.

Klantvriendelijk en snel

Fijne uitgeverij!

Super vriendelijk en behulpzaam

Super vriendelijk en behulpzaam

een vertrouwd adres

reeds meerdere malen bij SWP besteld. de bestellingen en contacten zijn altijd correct, snel en goed verzorgd. gewoon een vetrouwd adres.

Goede service!

Snelle levering, mooi boek, helemaal top

Mooie en kwalitatief hoogwaardige booeken

Mooi boek van Nico van Oudenhoven, leest prettig

Slecht

Ikbheb mijn bestelling nog niet ontvangen

Snelle service !

Snelle service !

Ben al jaren klant en de boeken kwaliteit als wel de service ervaar ik als uitstekend!

Afwachten

Heb een positieve ervaring. vond het wachten zonder enkel bericht wel even spannend. kreeg geen duidelijkheid wanneer mijn boek precies kwam. Maar werd gelukkig wel netjes geleverd.

Het bestelde boek was in een pasr dagen in Italie!

Aktuele themas - goed begrijpelijk gepresenteerd.

Vlotte bezorging

Netjes en vlot werd het bestelde boek geleverd.

uitstekend en gevarieerd aanbod

Er zijn veel specialistische onderwerpen en veel onderwerpen voor een bredere doelgroep gebruikers. De uitgaven zijn zeer praktijkgericht, geschreven door mensen echt uit het veld en ze zijn conceptueel goed onderbouwd.

Jullie maken mij nieuwsgierig.

Doordat jullie mooie omschrijvingen en soms met downloads erbij weet ik precies wat ik voor mijn praktijk nodig heb.

Uitmuntend

Boek is snel geleverd. Ik heb per ongeluk 2 exemplaren van het boek besteld. Hier een mail naar de helpdesk over verstuurd. Zij hebben snel en adequaat gehandeld. Super!

Spaklerweg 79

1114 AE Amsterdam-duivendrecht