Snelle bezorging

Positief: mijn bestelling lag in no-time in de bus. Netjes! Minpunt: de hoeveelheid promo-materiaal die werd meegestuurd. Volkomen overbodig en rechtstreeks bij het oud papier. Maar vooral die verpakte refresh your mind doekjes ... zo de restbak in. Het zou SWP sieren daar naar de huidige tijdgeest mee om te gaan.

Het boek dat ik besteld had was er binnen een paar dagen.

Behulpzaam, klantvriendelijk

Boek besteld die maar niet geleverd werd. Bleek fout in betaling te zijn. Werd door de medewerker vriendelijk te woord gestaan en duidelijk geholpen. Opnieuw besteld en snel binnen. Had graag vooraf meer duidelijkheid over foutlopen betaling willen hebben (heb nu vast iets gemist, maar geen idee wat) en tweede bestelling via medewerker plaatsen (ipv zelf opnieuw bestellen) zou ook fijn zijn.

Matige communicatie

Geen communicatie over de levertijd en vervolgens ook geen bericht over de verzending van het boek. Het duurde een week voordat ik mijn boek had en dat vind ik te lang

mooie boeken, snelle levering

goed aanbod , actueel, goede website en klantvriendelijke manier van digitaal bestellen

Zowel op congressen als via de nieuwsbrieven biedt SWP een actueel aanbod. Via de website gaat een bestelling doen snel en klantvriendelijk, voor zakelijk bestellen is de mogelijkheid 'bestellen met factuur'wat er prettig werkt en de levering is altijd snel en betrouwbaar.

correcte service, interessant materiaal

correcte service, interessant materiaal, goede prijs kwaliteit

Duidelijke communicatie, betrouwbare levering.

Duidelijke communicatie, betrouwbare levering.

Prima geleverd

Snel kunnen vinden wat ik zocht op de website en keurig op tijd geleverd.

Heel snel binnen goed verpakt

Lekker snel geleverd

duidelijke website, snelle levering

duidelijke website, snelle levering

accuraat

breed en interessant fonds

Goede service, zeer snelle levering

Het boek werd in zeer korte tijd geleverd en zag er prima uit.

Snelle en correcte levering.

Twaalf (dezelfde) boeken besteld voor een cursus die ik gaf. Ze waren keurig op tijd en in goede staat geleverd.

Prima snelle service

x

Snel en accuraat

Snel en accuraat

prima service, snelle afhandeling van de bestelling

Prima service, snelle afhandeling van de bestelling. Fijne informatie toegevoegd aan de bestelling die ter zake doende is.

Prima.

Vlotte levering en duidelijkheid over de nalevering. Ik ben zeer tevreden

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Perfecte service

SWP houdt goed contact met de klant over de gang van zaken wat betreft een bestelling. Bij levering nog veel leestips gekregen, bijgevoegd aan de bestelling. Heel goede service. Zal hier zeker weer wat gaan bestellen!

Snelle levering. Was overal uitverkocht behalve bij jullie

Betrouwbaar, is helder over verwachtingen

Snelle levering, prima aanbod. Helder in communicatie.

Prima service.

Het boek, dat ik bij u besteld heb, is in prima staat bij mij aangekomen. Verder waardeer ik de extra informatie, die ik daarbij mocht ontvangen.

Informatief en innovatief op een breed gebied

Interessant aanbod veelzijdig en zeer interssant. Ik kOPP graag boeken bij jullie

Spaklerweg 79

1114 AE Amsterdam-duivendrecht