Filtre

Prachtige webshop, fijne service!

Drent & van Dijk is een fantastische webshop. Prachtig assortiment en een snelle goede én persoonlijke service.

Snel, vriendelijk en doen wat is beloofd

Snel, vriendelijk en doen wat is beloofd

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product N.v.t.

Fijne samenwerking

Het bestelde pakket was even zoek bij transporteur, maar door tussenkomst van Drent & van Dijk werd de bestelling alsnog snel geleverd!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeer

Snel contact, snel geregeld! Snel geleverd. En mooie spullen. Heel blij mee.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product ja

Fantastische service, lieve mensen.

De mensen van Drent (o.a. Martin, Maaike) doen er alles aan om je op een fijne en eerlijke manier te helpen. Ze hebben de mooiste spullen voor in je huis en tuin. Ik kan het iedereen alleen maar van harte aanraden om hier iets moois te kopen, je krijgt nooit spijt!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Meer dan tevreden!

Fijn persoonlijk contact bij online aankoop van kwaliteitsproduct

Plezierig meegedacht over de betaalvoorwaarden en een professionele levering van USM-kasten. Klein verbeterpuntje is het verplaatsen van de levering nadat bleek dat het product op afgesproken leverdatum nog niet gearriveerd zou zijn. Al met al erg tevreden.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja

Prima contact snel en degelijk Fries contact.

Telefoon wordt snel opgenomen. Goed geluisterd. Een verademing vergeleking met veel randstedelijke webshops. Hier bestellen we weer.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja erg tevreden!

Veel later geleverd dan mondeling was toegezegd

Alleen mailtjes sturen met latere levertijden is niet voldoende voor een gerenomeerde winkel

Prima service. Snelle levering

Ruime keuze, duidelijke communicatie en snelle levering!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeer tevreden

Super snel geleverd

Duidelijke site, snelle levering, super tevreden, aanrader

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Top

Fijne service en snelle verzending

Duidelijke afbeeldingen op de website. Vlot en vriendelijk contact via de mail. We zijn helemaal blij met de lamp die we hebben uitgezocht.

Goed verzorgd

De informatie over het artikel op de site was compleet en helder. Snelle service, keurig verpakt met een attent kaartje.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Heel tevreden

Mooi en snelle correcte levering.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zéér zeker

Meteen antwoord op mijn mail.

Meteen reactie op mijn mail ontvangen.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Er miste iets maar dat wordt meteen opgepakt.

Duidelijke communicatie and komen afspraken na mbt levering

We hebben online een kast besteld en de levering van de kast was inderdaad 4 weken zoals is aangegeven op de factuur. Alles ok, .

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Tevreden

perfect

Perfecte transactie!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product zeer tevreden

Heel tevreden over snelle en correcte levering

Heb een goede ervaring met jullie product en levering!!!! Dus daar ben ik tevreden over, maar over de bezorging van TNT was echt waardeloos!!!! Ik heb er bijna een week op moeten wachten terwijl ik zag dat het binnen 24 uur al bij TNT binnen was…

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Jazeker, geweldig

Prima en snel.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja

De aanschaf van ons USM-haller vonden we best spannend, maar we zijn echt super tevreden! De hulp was heel persoonlijk, en ook de levering was top. Leuk om te zien met hoeveel passie het werk wordt gedaan :)

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja!

Prima geregeld!!!

Prima geregeld: wachttijd, levering, communicatie! Leuke ervaring. Je hebt met proffesioneler team te maken!

Snelle levering en mooi item

De aankoop is snel verzonden, goed verpakt en het voldoet aan de verwachtingen. Ik ben er blij mee.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja

Snel en netjes geleverd inclusief persoonlijk kaartje

Heel blij met mijn bestelling. Snel verzonden en goed verpakt. De persoonlijke, hand geschreven, kaart maakte het tot een fantastische ervaring. Dank je wel

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product 10

Een eerste super ervaring

Niet alleen kwalitatief behangpapier, maar ook oog voor de klant: het kaartje met persoonlijke boodschap maakte de ervaring extra aangenaam. Kleine moeite, groot verschil!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product ja

Omdat er vertraging zat bij de levering werd ik voldoende op de hoogte gehouden

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Waarschijnlijk wel maar heb m nog niet gemonteerd

4 Fortuinweg

Dokkum 9101 PE