Super leuk het handgeschreven kaartje erbij!
Prima webshop. Alles correct. Van te voren niet duidelijk dat je moet tekenen voor ontvangst bij PostNL. Kan je dan ook geen neerzet afspraak van maken. En de verpakking doos voor dit kunstwerk mag wel van iets dikker karton. Verder een grappig kunstwerk en hij zit al op de dakrand.
Uitermate tevreden. Zeer fijne klantenservice, snelle reacties, mooie levering, en een prachtige lamp bij in het interieur. Dank u!
Gekocht lampje had een fabricagefoutje. De lamp werd binnen een dag vanuit vertrouwen en met medewerking van Weltevree vervangen.
Alleen post nl is verschrikkelijk!!
Mooi aanbod op de website en supersnelle levering. Aanrader. Het persoonlijke kaartje bij levering maakt het extra af!
Snelle, vlotte verzending! ( de dag na bestelling reeds ontvangen!
Ik heb de GardenWork station besteld en krijg tot mijn grote verbazing een exemplaar met gebruikssporen geleverd. Na melding is het hersteld en komt er een nieuw exemplaar dus dat is wel goed gegaan. Blijft dat niet kan dat je een exemplaar met gebruikssporen stuurt zonder mij daar vooraf over de informeren. De verdere follow up was zeer matig. Geen enkel excuus of sorry alleen "spijtig te horen dat je teleurgesteld bent" Een andere bestelling heb ik geannuleerd. Wil geen zaken meer doen met Drent & van Dijk.
Dank voor uw bericht en deze beoordeling. Het spijt ons dat u een GardenWork station met gebruikssporen heeft ontvangen; dit had niet mogen gebeuren. Het betreft een fout van onze kant. Wij hebben hierover telefonisch contact gehad en direct aangeboden het product te vervangen en het oorspronkelijke exemplaar bij u op te laten halen. Wij doen wij er alles aan om dit altijd direct op te lossen. Onze excuses voor het ongemak en de negatieve ervaring. Mocht u ons in de toekomst toch nog een kans willen geven, dan staan wij uiteraard voor u klaar om het beter te doen. Met vriendelijke groet, Martin
Geweldig! Fijn contact, levering perfect!
Mooi product snel en goed verzorgd geleverd
Makkelijk om te bestellen, snel verstuurd, persoonlijk berichtje erbij. Fijne service dus!
Bedankt voor deze beoordeling
De Weltevreden Guidelight is een bijzonder leuke lamp van een Nederlands bedrijf. Via internet kwam ik terecht bij Drent & van Dijk, omdat ze een mooie aanbieding hadden. Ze verkopen mooie design artikelen. De bestelde lamp werd snel geleverd. Op de website stond dat er een oplaadkabel bij geleverd zou worden, maar deze zat er niet bij. Contact gezocht met Drent & van Dijk, waar werd toegelicht dat om de lamp op te laden een universele USB-C kabel gebruikt kon worden. De informatie over de bijgeleverde kabel stond abusievelijk nog op de website. Probleem opgelost. De informatie op de website werd meteen aangepast.
Onverwacht snel
Voor mijn dochters deze prachtige lampen gekocht, een ervan geef ik dit weekend aan mijn dochter in Italië. De andere lamp is zeer blij ontvangen, kleur en vormgeving ,alleen jammer dat er geen oplaadsnoertje bij zit. Snelle levering en goed verpakt.
De showroom is fantastisch en het meedenken en meekijken naar de goede woon-oplossing zijn erg prettig.
Website is duidelijk en bestelproces intuïtief. Snelle levering. Verbeterpunt mogelijk nog de kwaliteit van de verzenddoos. Gezien de inhoud mag de doos iets steviger zijn. Tevreden over product. Voldoet aan verwachtingen.
Bedankt voor uw beoordeling. Het verpakken van producten is bij ons altijd een belangrijk aandachtspunt. Daarbij maken wij ook regelmatig gebruik van gebruikte dozen, zodat we deze kunnen hergebruiken en zo duurzamer werken, Dit kunt u herkennen aan de stempel hergebruikt op de verpakking.
De bestelling kwam snel binnen. De communicatie helemaal In orde. Zeker geen klachten daarover. Maar pas tijdens het behangen kwamen we erachter dat het papier zeer kwetsbaar is. Veel kwetsbaarder dan al het behang dat we hiervoor gebruikt hebben. Een waarschuwing daarvoor was fijn geweest.
Bedankt voor uw beoordeling. Er zijn verschillende soorten behang; in dit geval gaat het om papierbehang, wat inderdaad kwetsbaarder is. Ons advies is daarom om altijd goed de gebruiksaanwijzing te lezen die wij meesturen , (deze zou er bij moeten hebben gezeten) , of eventueel een professionele behanger in te schakelen. Hoewel papierbehang kwetsbaarder is, zorgt het vaak voor een prachtig eindresultaat. Met vriendelijke groet, Martin
Prima geholpen ook bij installeren thuis van USM Haller buro.
Een mooie kleurrijke ligstoel, die ook nog eens lekker zit.
Na prettig telefonisch contact heb ik twee wollen Ligne Roset‑kleden besteld, die keurig op de afgesproken tijd geleverd werden en volledig aan de beschrijving voldeden. De persoonlijke en aangename benadering maakte de hele ervaring extra positief.
goede levering maar ook snelle afhandeling van een retour. verkopen prachtige en zeer goede kwaliteit items. goede communicatie.
Had iets besteld voldoet aan verwachting en was snel geleverd top
Op voorraad is ook op voorraad en met enkele dagen in huis (postNL zorgde voor wat vertraging, maar dat is Drent&vanDijk uiteraard niet aan te rekenen.) Al met al dus dik tevreden en onze Ottmar Hörl kijkt binnenkort nieuwsgierig over de wijk heen vanaf de schoorsteen.
Fast delivery, great product
Mooie lamp, snel bezorgd en goed verpakt. Leuk, het handgeschreven kaartje erbij.
4 Fortuinweg
Dokkum 9101 PE