Ik bestel graag producten bij drentenvandijkshop, de levering is altijd snel en de producten zijn goed verpakt. De website geeft een heel betrouwbaar gevoel. De producten zitten vaak in de hogere prijsklasse maar ze zijn een streling voor het oog en eye-catchers voor in huis. Ik kijk graag naar hun website, hij is overzichtelijk en ook de informatie die bij een product gegeven wordt is duidelijk.
Goed product op tijd en netjes afgeleverd
Tijdens het bestellen van een mat had ik per ongeluk de verkeerde kleur aangevinkt. Even gebeld en het was geen enkel probleem om dat recht te zetten. Het duurde wel een weekje langer omdat net die kleur niet op voorraad was. Maar de Heymat Dis Rust deurmat is echt heeeeeeel mooi. Kwaliteit ook. Ben benieuwd hoe het zal zijn nadat het in de machine gewassen is..
Eerst paar weken gewacht, toen maar gevraagd waar de boel bleef. Na excuses en wat korting alsnog binnen een week geleverd. Kreeg paar euro korting krijgen vanwege het lang wachten. Later bleek ook nog een product niet leverbaar. Kreeg niet het hele bedrag van dat product terug dus korting is uiteindelijk ook weer wat minder. Niet netjes!
Snelle afhandeling, blij met het product
Mooie, stoere lamp! Voegt echt iets toe aan het interieur. Topservice, de Tonone Boltlamp was binnen 24 uur in huis! Dankjewel! Vriendelijke groet, Gonny Tacken.
Snel en netjes geleverd.
Mooie vaas gezien en besteld. Maar toen ik hem kreeg, zag ik de ene fout na de andere fout. Volgende dag de leverancier gebeld en gemaild. Kon het retourneren zonder kosten. Kreeg nog een nette mail terug. De service was uitstekend
Mijn aankoop werd heel snel verzonden en geleverd. Ik vergat initieel een factuur te vragen, maar na een mailtje werd deze meteen opgestuurd!
Ik had de deurmat besteld, hij was naar wens en heel snel geleverd dus top!!
We hadden 2 Tonone lampen besteld. Er bleek er 1 defect; dit was snel omgeruild, zonder problemen! Reageren snel en alles nu prima geregeld!
Product werd snel geleverd, was goed verpakt.
Goede service, denken mee. Reageren eerlijk en snel. Zorgvuldige levering , op tijd.
Ik heb al vaker iets online bij jullie gekocht . Het wordt snel en goed verzorgt geleverd .bij vragen stonden jullie mij goed te woord
Mooi product! Ben blij
Drent en Van Dijk had deze rol over en dat kwam goed uit. Mooie deal!
Ligne Roset Bloom Hanglamp - 2maal bij Drent&vanDijk gekocht. De levering duurde wat langer en hier hebben zij mij keurig van op de hoogte gehouden. Het aanbod bij Drent&vanDijk is fantastisch en met een scherpe prijs. Een aanrader.
Na de bestelling nog even telefonisch contact gehad en ik kreeg een heel goed beeld van zijn zaak. Ik zal zeker wanneer ik in de buurt van Dokkum ben een bezoek brengen aan deze woonwinkel
Ruime keuze, snelle levering en prima aftersale service.
Ruime keuze, mooi aanbod, snelle levering en persoonlijk door een handgeschreven kaartje bij de bestelling!
Prettig contact, ook goed geholpen bij omruilen lamp.
Anita heeft mij verschillende keren interieuradvies gegeven. Of het nou gaat om het inrichten van een hele ruimte of alleen het sauzen van een wandje, Anita besteedt er altijd veel zorg een aandacht aan. Neemt de tijd om je wensen te inventariseren en komt altijd met goede ideeën. Super service en zeker aan te bevelen!
Ik heb al eerder besteld bij deze fijne winkel. En omdat ik zo tevreden ben over de levering, de communicatie en de producten heb ik ook deze keer mijn bestelling gedaan bij hun. En wederom alles dik in orde.
Goed en snel geleverd