Prima communicatie, goed verpakt, en staat geweldig
Ik heb behangrollen gekocht van Morris & co. Deze staan erg goed aangeschreven, maar de praktijk blijkt anders helaas. De banen kunnen niet netjes tegen elkaar aan, doordat het behang zelf niet recht op de rol zit. De baan sluit vanboven en onder netjes aan, het middenstuk heeft dan net wat overlap. Dit is bij elke baan zo. Ook hebben we het behang voor schilderwerk moeten afplakken. Dit gedaan met tape geschikt voor behang, toch trokken we stukken van het behang mee, waardoor er witte plekken zichtbaar zijn. Erg zonde van toch wel duur behang.
Heel goede service en erg vriendelijk personeel.
Nette en tijdig geleverde service
mooi en degelijk, goede montagehandleiding
Na bestellen werd het product snel Verzonden. Helaas was het product niet juist verpakt in een te kleine en slechte kwaliteit doos. Na hier melding van gemaakt te hebben is mij geen oplossing geboden.
Bedankt voor uw beoordeling, ook al is deze niet positief. Voor ons is dit een belangrijk leermoment om zaken te verbeteren. Inmiddels hebben wij contact gehad over het probleem en gaan wij dit oplossen. Met vriendelijke groet, Martin Drent & van Dijk
Duidelijke communicatie. Goede verpakking, maar door de grootte niet op de beloofde dag geleverd door de koeriersdienst.
Enkele artikelen gekocht, telkens dezelfde dag nog verzonden! Wel jammer dat er eens geen kleine korting werd aangeboden !
Bijzonder aardig bedrijf met een uitzonderlijke service. Medewerkster heef de moeite genomen om zelf nog even snel mijn bestelling naar het postkantoor te brengen zodat ik het op tijd zou ontvangen. Echt een aanrader!
Wat een mooie beoordeling, dank u wel! 😊 Fijn om te horen dat onze service zo wordt gewaardeerd. We doen het graag en hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!
Wij zijn heel blij met onze 2 Artifort stolen met hocker. De vloerbedekking maakt de zitkuil weer helemaal af. Heel blij mee. Super bedankt en tot een volgende keer.
Na onze bestelling van behang werden wij gebeld dat als ze even de bestelling mochten vasthouden wij 15% korting konden krijgen vanwege komende aanbiedingen. Dit vind ik zeldzame goede klantenservice. Dus deze zaak verdient een 10 mèt een griffel.
Dank u wel voor deze mooie woorden! We vinden het erg fijn om te horen dat onze service zo gewaardeerd wordt. Omdat er een actie aankwam, vonden we het leuk om dit met u te delen. Met vriendelijke groet, Martin
Ik kreeg zijde bloemen voor mijn verjaardag en die moesten komen te staan op ons nieuwe marmeren kookeiland blad dus wil je hem daar natuurlijk snel zien staan en dat is door de snelle bezorging en het veilige verzenden gelukt , vooral die schuimlaag om de vaas vind ik briljant !!
Helpen je op een zeer prettige fijne manier waar het kan.
In de webwinkel order besteld. Na bestellen snel en op een correcte manier geleverd
Heel blij mee
Moest zelf 2x achter de leverdatum aan, wel snel antwoord. Levertijd 1,5 week, langer dan gewenst, ook omdat de koerier het erbij liet zitten. Meubel zelf is goed.
Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat de levering niet helemaal is verlopen zoals gewenst. We begrijpen dat dit vervelend voor u was en nemen dit mee om onze service verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Drent & van Dijk
De door mij bestelde stukken werden snel en netjes geleverd.
Geweldig mooi behang
Zeer goed verpakt kwetsbaar product dat dan ook heel aankwam. Ging allemaal snel en vlekkeloos
Goed en snel
Via de webshop van Drent & van Dijk bestelden we een mooie kruk voor bij onze piano. Toen we 'm binnen kregen zagen we toch dat we qua kleur de verkeerde keuze hadden gemaakt. Er werd goed meegedacht: we konden de kruk terugsturen en tot deze binnen was werd de nieuwe kleur van onze keuze gereserveerd. Nog dezelfde dag dat onze kruk werd afgeleverd bij Drent & van Dijk kwam de andere kleur alweer onze kant op. Superfijn, zodoende hadden we binnen 2 dagen alsnog een mooi item bij de piano staan.
Bedankt voor uw beoordeling. Het is voor ons belangrijk dat u tevreden bent met het product dat u heeft aangeschaft. De producten die wij aanbieden zijn vaak bedoeld voor langere tijd, en daarom vinden wij het belangrijk dat ze volledig naar wens zijn. We denken graag met u mee of geven advies waar nodig. U kunt ons op verschillende manieren bereiken: in onze winkel in Dokkum, per e-mail, telefoon of via de chat. Met vriendelijke groet,
4 Fortuinweg
Dokkum 9101 PE
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.