goede ervaring

goede ervaring. Contact verliep soepel en vriendelijk. Werk is goed opgeleverd en volgens afspraak

Prima vakmensen

Twee dakramen vervangen. Binnen de in de offerte genoemde tijd netjes uitgevoerd.

Snelle service, vakbekwame en vriendelijke medewerkers

Na vermoedelijke lekkage plat dak is Trudodak vrijwel direct komen kijken. Betrouwbaar advies gekregen en direct een offerte ontvangen. Eerder dan verwacht heeft onderhoud/reparatie plaatsgevonden. Komen afspraken na, vakbekwame en vriendelijke medewerkers!

Toppers!

Goede en duidelijke communicatie. Er is goed en degelijk werk geleverd! Ik ben zeer tevreden en zodra ik weer een klus heb mogen ze zeker terug komen. Ik beveel ze zeer zeker aan!

echt prima werk

ik heb hen als vakkundig, eerlijk en correct ervaren.

Uitstekend!

Wat je wenst, geven ze het mogelijkheid en de afwerking is super goed. Zeer netjes!

Uitstekend vakwerk en betrouwbaarheid

We zijn zeer tevreden over het werk van Trudodak. Ons schuindak, inclusief nieuwe dakpannen en isolatie, en de platte daken zijn prachtig afgewerkt. Er is netjes gewerkt, de afspraken werden goed nagekomen, en het resultaat mag er zijn. Betrouwbaar en professioneel vakwerk!

Vakkundig,snel en betrouwbaar

Lekkage dakkapel vakkundig en snel als mogelijk gerepareerd door fijne ervaren vakmensen!

Vakmanschap!

Hele aardige mannen die hun vak goed verstaan,wij zijn superblij met het resultaat!

Top bedrijf , komt afspraken netjes na!

Fijne en goede service , netjes personeel. En top vakwerk! Aanrader dus .

Komt afspraken na.

Geweldig!

Deskundig, klantgericht, goed advies en scherpe prijs. Ik kan Trudodak echt van harte aanbevelen!

Een leuke ploeg Dakdekkers hebben hier de klus gedaan

Bedrijf levert vakwerk!

Duidelijke offerte met goede afspraken. Vriendelijke en gezellige vaklieden die meedenken tijdens de uitvoering. Ze hebben een perfect dak afgeleverd met isolatie nieuwe pannen en dakgoot.

Delivered quickly and with quality

Mr. Erwin was always prompt to answer queries and make small adjustments, so our new roof was perfectly replaced. Highly recommended.

Soepel

Goede en duidelijke offerte gekregen. Na de bouwvak stipt om 8 uur aanwezig en begonnen met de werkzaamheden. Word goed geluisterd en meegedacht met de wensen van de klant. Tevens komen ze zonder problemen nog even langs als er nog iets onduidelijk is of nog iets besproken moet worden.

Goede service en kwaliteit.

Prettig om mee samen te werken. Netjes werk afgeleverd en goede communicatie. En niet geheel onbelangrijk… het lekt niet meer.

Vakmannen die meedenken bij een dakronvatie

Een van de weinige dakdekkers in de regio Eindhoven die pannen- en platte daken aannemen. Door het wisselvallige Nederlandse weer waren Erwin en zijn mannen meer dan een week bezig met het renoveren van ons pannendak. Zonder dat wij er last van hadden en zonder wateroverlast Als onze plattedak aan de beurt is mogen ze weer terugkomen, wel te hopen dat het weer dan een beetje meer meewerkt.

Nette en snelle afwerking van het dak. Vriendelijke medewerkers

Snel afspraak kunnen plannen/ duidelijke uitleg betreffende de te verwachten werkzaamheden en kosten.

Goede service, goede communicatie, goed werk

Uitstekende vakmannen

heel goed

dak vernieuwd en dakkapel , goede communicatie, bij probleem is men meteen gekomen om het probleem op te lossen. Vriendelijke jongens

super net en duidelijk bedrijf

Duidelijke offerte met een goede mondelinge uitleg op locatie . Correcte medewerkers ,, houden zich aan de afspraken. En hebben net werk afgeleverd ,, met zelfs wat extra voorzieningen die eigenlijk niet op de offerte stonden. Top gedaan mannen . Zeker een aanrader .

Levert vakwerk en komt zijn afspraken na.

Goed, prettig met te werken.

Zeer tevreden!

Hele prettige samenwerking en een perfecte afwerking. Zoals je van een Eindhovens bedrijf mag verwachten was het erg fijn om Erwin en zijn mannen over de vloer te hebben. Ze hebben het werk op een nette en zorgvuldige manier uitgevoerd en afgewerkt. Wij zijn dan ook zeer tevreden. Wij kunnen er de komende 50 jaar weer tegenaan! Bedankt!!

Vakkundig bedrijf

We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden.

Kermisberg 18

5508 DW Veldhoven

Over Trudodak

Trudodak is een dakdekkerbedrijf actief in de regio Eindhoven - Veldhoven - Helmond. Wij vinden tevreden klanten erg belangrijk.