Pluspunten

Snelle service. Komt zijn afspraken goed na. Zeer vriendelijke vaklui.

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Pluspunten

Snelle en goede service Gezellige vaklui

Nvt

Pluspunten

Snelle service. Komt zijn afspraken goed na.

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

gut gewerkt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

komt afspraak goed na werkt efficient

zou het niet weten.

Pluspunten

Netjes een nieuwe afvoer gemaakt

Ik hoop dat trudodak langs komt hoekje lekt nog

Pluspunten

Snelle reactie na aanvraag. Leveren prima werk af

Pluspunten

snelle service en komen afspraken na

Pluspunten

Netjes volgens afspraak geleverd

Pluspunten

Na 2 andere bedrijven aan mijn schoonsteen te hebben laten sleutelen zonder success, hebben we Trudodak gevraagd. De afgelopen weken heeft het veel geregend en we kunnen nu dus wel met zekerheid zeggen dat de schoorsteen eindelijk niet meer lekt. Wat de anderen dus niet lukte is wel gelukt bij Trudodak! Vakkundig advies en werk geleverd.

Ze hebben 2 dakpannen vervangen, echter waren deze een andere kleur. Terwijl we nog orginele hadden liggen. Dat is jammer.

Pluspunten

Trudodak reageerde zeer snel op mijn email, daar een flinke regenbui een lekkages veroorzaakte.Reparatie is in korte tijd uitgevoerd. Zeer vriendelijk personeel.

Pluspunten

Trudodak reageerde enkele maanden snel op mijn telefoontje nadat een forse regenbui grote lekkages veroorzaakte. Na een akkoord over de offerte werd er flink aangepakt en is het dak op vakkundige wijze hersteld. De werkwijze van Trudodak is professioneel en klantvriendelijk!

Pluspunten

Vriendelijk personeel en bereid om wat extra te doen.

Pluspunten

Oorspronkelijk familiebedrijf met jarenlange ervaring in dakbedekkingen. Snelle offerte, snelle planning, kundig advies en, voor zover we dat kunnen beoordelen, professionele afwerking.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De werkzaamheden verliepen in zeer prettig overleg. De afgesproken werkzaamheden zijn allemaal gedaan. De rommel van het oude dak is netjes meegenomen.

De onderrand van het geplaatste boeiboord krult een beetje en dat is niet zo mooi. Het dak van de schuur vertoonde na de hevige regenbui van vanmiddag natte plekken aan de binnenkant. Is dat normaal? We houden het in de gaten en komen daar misschien nog op terug. Misschien kunnen jullie hier iets over zeggen?

Pluspunten

Heel snel beschikbaar en goede kennis. We hebbe voor het eerst geen lekkages meer na kleine aanpassingen in lood op het dak.

Pluspunten

Goede service , prima afwerking en goede persoonlijke contacten.

Ga zo verder...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettig contact. Aardige mensen die het werk uitvoeren. Alles netjes opgeruimd. (De kwaliteit kan ik op dit moment nog geen oordeel over geven)

Prijs was, gelet op het aantal gewerkte uren, achteraf gezien naar mijn idee te hoog.

Kermisberg 18

5508 DW Veldhoven

Over Trudodak

Trudodak is een dakdekkerbedrijf actief in de regio Eindhoven - Veldhoven - Helmond. Wij vinden tevreden klanten erg belangrijk.