Pluspunten

Denken mee in mogelijke oplossingen. Die beter of goedkoper zijn.

Zelf contact houden tussen goedkeuring offerte en levering werk. Zo blijft klant niet in het ongewisse en hoeft er niet zelf achter aan te bellen.

Pluspunten

Reageren direct via email. Komen snel kijken, en sturen binnen enkele dagen een offerte. Belangrijkste: ze leveren vakwerk.

Pluspunten

Weekend effectief, kundig en veiling. verkopen geen gebakken lucht maar werken met goede materialen en je krijgt garantie op het gedane werk. Voor mij ook positief dat het een lokale ondernemer is waar je op terug kunt vallen.

Ga zo door

Pluspunten

Hele goede ervaring gehad met Trudodak. Werken snel en alles word geregeld. Meer werk aan het dak word netjes besproken. Ik hoef mij nergens druk over te maken. Zelfs het dak van mijn overkapping hebben ze netjes schoon gemaakt na het vervangen van mijn pannendak. Al met al zijn wij zeer tevreden over het geheel.

Pluspunten

Snelle service, afspraak is afspraak, alle gemaakt zoals in de offerte stond vermeld.

Misschien is het een idee om op tijd (dag van tevoren) ruimte te reserveren voor de bouw/daklift. Met een beetje pech zijn er mensen weg en er staat een auto in de weg.

Pluspunten

Snelle en goede service

n.v.t.

Pluspunten

Ik kan u Trudodak aanbevelen omdat zij zeer correct te werk gaan. Alle afspraken nakomen en Dhr. Erwin Schoonderwalt is een echte vakman waar je van op aan kunt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte reactie, meedenken in oplossingen. Niet te moeilijk over kleine extra's als ze toch op het dak rondlopen. Foutje meteen hersteld na 1 keer bellen.

Maak een foto als je klaar bent van het dak om aan je klant te sturen. Die komen daar niet vaak :-)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

In eerste instantie snelle reactie, en dag op korte termijn gemaakt. Ik ben vriendelijk geholpen.

Toen het dak na eerste reparatie toch nog lek was, twee keer een nieuwe afspraak gemaakt om opnieuw te maken (waarbij ik weet dat het niet onder de garantie valt, dat is geen probleem). Twee keer niet op komen dagen en nooit meer wat van gehoord.

Pluspunten

Afspraken worden keurig nagekomen. Heldere offertes.

Pluspunten

goede afspraken en deze ook goed uitvoeren. prijs,afwerking,materialen alles 100% naar wens.

Pluspunten

Duidelijke afspraken. Netjes werken. Een vriendelijke maar toch zakelijke benadering.

Pluspunten

Dit zijn absoluut vakmensen . Ik heb bij meerdere bedrijven even de prijzen opgevraagd, telefonisch contact verloopt lekker vlot met Erwin en afspraak is snel gemaakt, volgens mij hebben ze het druk dus dat is een goed teken. Bij de afspraak wordt heel duidelijk aangegeven wat wel en niet mogelijk is. Offerte was scherp niet de goedkoopste maar nu het klaar is durf ik wel te zeggen dat het echt absoluut top is . en nette mensen dat valt ook snel op.

Wilde zeggen iets om jullie te beoordelen maar dat zit er nu ook al in dus top gedaan. ( was toch mijn tip goed dat jullie er iets mee gedaan hebben.

Kermisberg 18

5508 DW Veldhoven

Over Trudodak

Trudodak is een dakdekkerbedrijf actief in de regio Eindhoven - Veldhoven - Helmond. Wij vinden tevreden klanten erg belangrijk.