Pluspunten

goede afspraken en deze ook goed uitvoeren. prijs,afwerking,materialen alles 100% naar wens.

Pluspunten

Duidelijke afspraken. Netjes werken. Een vriendelijke maar toch zakelijke benadering.

Pluspunten

Dit zijn absoluut vakmensen . Ik heb bij meerdere bedrijven even de prijzen opgevraagd, telefonisch contact verloopt lekker vlot met Erwin en afspraak is snel gemaakt, volgens mij hebben ze het druk dus dat is een goed teken. Bij de afspraak wordt heel duidelijk aangegeven wat wel en niet mogelijk is. Offerte was scherp niet de goedkoopste maar nu het klaar is durf ik wel te zeggen dat het echt absoluut top is . en nette mensen dat valt ook snel op.

Wilde zeggen iets om jullie te beoordelen maar dat zit er nu ook al in dus top gedaan. ( was toch mijn tip goed dat jullie er iets mee gedaan hebben.

Kermisberg 18

5508 DW Veldhoven

Over Trudodak

Trudodak is een dakdekkerbedrijf actief in de regio Eindhoven - Veldhoven - Helmond. Wij vinden tevreden klanten erg belangrijk.