Fijn bedrijf, vriendelijke eigenaar en personeel

Gewoon super. Snelle reactie, goede prijs en vlotte uitvoering. Echte aanrader.

Geweldige service en kwaliteit!

Ik had een lekkage rond een dakraam in een pannendak, en die werd heel snel, zelfs in het weekend, verholpen. Op de schuur was een groot plat dak aan vervanging toe. Ook dat is uitstekend en heel snel voor elkaar gebokst. Trudodak had al deze daken 30 jaar geleden ook vernieuwd of aangelegd. Heel mooi dat hetzelfde bedrijf over zo'n lange tijd de vertrouwde, uitstekende service geeft!

Duidelijk , fijne communicatie en prima prijs.

Uitstekende service helemaal te Vreden , Wilde de overkapping laten isoleren en het dak opnieuw in orde laten maken , tevens hadden we enkele lekkages dus het was dringend nodig. Mailtje gestuurd en direct een telefoontje van de eigenaar ontvangen. binnen een week is Erwin komen kijken en die zelfde dag nog een offerte ontvangen. De hele overkapping is weer in orde gemaakt in 2 dagen en het team was top en netjes en gezellig. Voor ons zeker een aanrader en voor enkele buren ondertussen ook dus ga zo door !!

Vriendelijke vakmannen en goede service

Isolatie en renovatie van een bestaand dak. Er werd goed meegedacht met de beschikbare opties voor zowel isolatie als dakpannen. Heldere communicatie, altijd bereid om vragen te beantwoorden en komt de afspraken na.

vakmanschap en service is fantastisch

Het werk werd keurig geleverd, volgens afspraak en zeer beleefd. Ik kan Trudodak bij iedereen aanraden.

Goed, snel en vakkundig het dak gerenoveerd

Vriendelijke medewerkers

Afspraak snel gemaakt, nog dezelfde dag een offerte gekregen met duidelijke afspraken. Uitvoering niets op aan te merken met 10 jaar garantie. Schoon opgeleverd en het afval meegenomen. Een verademing na eerder slechte ervaringen met dakdekkers-bedrijven.

Komen afspraken na, goede kwaliteit

Ik heb de dakrenovatie als prettig ervaren. Ik beveel dit bedrijf aan.

Komen afspraken super na .

Netjes en volgens afspraak

Zie boven

Betrouwbaar

Betrouwbaar omdat wij als investeerder afhankelijk zijn van een juiste beoordeling. Trudodak kennen wij al enkele jaren en de prijskwaliteit verhouding is in balans en acceptabel. Werkzaamheden worden keurig en redelijk snel ingepland en uitgevoerd.

Prima bedrijf voor alle dakwerkzaamheden

Zowel ons pannendak laten vervangen als een lekkend plat dak. Zeer tevreden over zowel het resultaat als de manier van werken en gemaakte afspraken.

Vakkundig en aardige en betrouwbare mensen

Ons pannendak is goed en vakkundig gelegd

Snel en heel vakkundig

Zeker gegeven de drukte heel snel ons probleem opgelost op een kwalitatief hoogwaardig manier. Mooie dakdoorvoer. Goede en snelle afstemming met de timmerman ook. Zeer tevreden

Top werk, snel en vakkundig!

Fijne mensen om mee te werken, vakmannen ten top en nog leuk gezelschap ook :)

Offerte tot volle tevredenheid nagekomen.

Na gemaakte afspraak en offerte de werkzaamheden tot volle tevredenheid nagekomen .

Prima ervaring

Trudodak heeft ons platte dak keurig opnieuw bedekt met witte mineraal. Afspraken werden stipt nagekomen. Vriendelijke medewerkers. Aanrader

Very good

We had to wait some time to get the tiles but the work has been done professionally and Erwin was extremely helpful during all the period when they were doing the work. The price was also the one we discussed and it was not changed at the last second. Recommended!

Professioneel

Professioneel en vakkundig werk afgeleverd. Heel tevreden!

Keurig nakomen afspraken

Kort na akkoord op de offerte werden de werkzaamheden overeenkomstig afspraak netjes uitgevoerd. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

Geweldige service, kundig en vriendelijk personeel

Ik had een lekkage na het plaatsen van zonnepanelen op platdak. Binnen nog geen 5 minuten hadden ze de lekkage gevonden en zijn direct aan de slag gegaan om het op te lossen. Dak laten vervangen en het ziet er keurig uit! Zeer vriendelijke mensen die ook meedenken met de klant. Als ik een dakdekker nodig heb dan is dit het bedrijf waar ik zaken mee blijf doen! Zeker een aanrader mochten er mensen zijn die twijfelen.

Renew the flat floor

The whole procedure went well. It was a pleasure to have their service.

Goede afspraken , net werk

Komen afspraken goed na , goede informatie , netjes gewerkt en alles goed opgeruimd en oude materialen en afval goed afgevoerd , kortom zijn wij erg tevreden .

Vrijdag morgen een vraag gesteld en vrijdag middag via de mail de vraag opgelost met de bijbehorende papier ontvangen

Heel tevreden

Echt een topbedrijf met goeie en leuke mensen. Het dak is snel en kwalitatief gerenoveerd. Echt een aanrader!

Kermisberg 18

5508 DW Veldhoven

Over Trudodak

Trudodak is een dakdekkerbedrijf actief in de regio Eindhoven - Veldhoven - Helmond. Wij vinden tevreden klanten erg belangrijk.