Wij hebben met 3 buren een nieuw dak op ons huis laten leggen door Trudodak het ziet er prachtig strak uit en een geweldige service,ze komen hun afspraken goed na en geven goed advies met geweldige gezellige zzpers die hun vak verstaan en ook nog eens n dot humor hebben en zeer vriendelijk zijn er zijn uit onze buurt al mensen komen kijken dat het er zo mooi uit ziet de 1ste klant heeft al contact gehad en krijgt in sept of okt zijn nieuw dak .Trudodak nogmaals bedankt en ook je jongens voor het mooie werk en ja ook niet onbelangrijk alles netjes opgeruimd alles geveegd zelfs de goten ff met n vegertje erdoor toppie!

Goede afspraken , komt ze ook na, nette offerte en deskundig uitvoering van de werkzaamheden.

Very good experience

Very quick and very professional.

Het vervangen van dakpannen is prima verlopen.

Heldere offerte en het vervangen van de dakpannen is prima en volgens plan verlopen.

afspraak is afspraak en goed werk geleverd

Het dak van de schuur vernieuwd met dakpannen en ook meteen het loodwerk. Goed en snel gewerkt alles afgevoerd en netjes opgeruimd. Zeker een aanrader voor dakwerkzaamheden.

Goed bedrijf , betrouwbaar Nette offerte's Werken netjes en goed Gezellig werknemers Top bedrijf!

Mijn dak is zeer snel en deskundig Hersteld

Ons plat dak was in zeer slechte staat bleek wel nadat het verlaagd plafond verwijdert was, Na inspectie van Trudo dak plan voor herstel opgemaakt , De offerte was snel binnen en na aanvaarding zijn de renovatie werkzaamheden vlot en deskundig uitgevoerd. Wij hebben geen zorgen meer voor lekkages.

Echte vakmensen

Denken met je mee, prima prijs/ kwaliteit. Komen afspraken na.

Snel en vakkundig

Bellen en paar uurtjes later was het geregeld

Vakkundig personeel en alles voogens afspraak

Zeer klantgericht en kwaliteit met daarnaast goed nakomen van afspraken

Soepele en snelle respons op vragen in de offertefase. Duidelijke offerte. In het project zelf prima nakomen van afspraak. Ze gaan voor kwaliteit en klanttevredenheid. Ons dak ziet er weer prima uit. Echt tevreden!

Vakkundig En betrouwbaar

Goede communicatie met de jongens. Keurig gewerkt! Resultaat mag er zijn! Aanrader!

Betrouwbaar

Vandaag schoorsteen laten inpregneren en pasta boven op de schoorsteen,nieuw dak op het dakkapel laten leggen,en in juli komen er nieuwe dakpannen op het huis samen met de buren,we verwachten dat het net zo soepel loopt als vandaag.alles netjes opgeruimd!

Prima werk

Correcte uitvoering van het werk (vervanging pannen en dakgoten) conform planning door een team van drie mannen (Erwin, Jimmy en Dean). Zij leverden goede kwaliteit, werkten netjes en waren bovendien prettig in de omgang. Klantgericht en klantvriendelijk.

Snelle en correcte afwikkeling

De werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd conform offerte. Wij bevelen u Trudodak zeker aan.

garagedak vernieuwd

Snel, goed (voorzover ik kan beoordelen) en betrouwbaar. Ze hebben ook mijn pannen 15 jaar geleden vervangen.

Ervaring van de dakdekker

Ik had in mijn huis lekkage maar het kon niet gevonden worden,Erwin kwam zag en oiverwon :-)

Snel reageren, de klus klaren en betrouwbaar !

Zie de zin hierboven

snelle en goede service

super

zeer vriendelijke hardwerkend mensen top

Professioneel bedrijf!

Beste dakdekkersbedrijf! Snel, vriendelijk en mensen die er verstand van hebben. Leveren kwaliteit. Ik ben heel erg tevreden!!!

Trudodak is very professional roofing company

We just purchased an older home and the roof is the last two items that needs replacement so we can enjoy our home for more years to come. My next door neighbor just happened to get their roof replaced and they were kind enough to help me with my roof leak issue. After much consideration after looking at a entire roof replacement, we decided to go ahead and have Trudodak do the work for the new roof. They are very professional and helpful. We have a new roof now, and we would do business with them again in the future for my garage roof replacement. Thank you again for everything :)

Fijne en heldere communicatie, en netjes gewerkt

We hebben een plat dak laten vervangen en dat is door Trudodak snel en (op het oog) heel netjes gebeurd. Bovendien nu 20 jaar garantie op waterdichtheid, en dat is erg fijn!

Zorgvuldig, servicegericht maar duur

Na mijn eerste berichtje werd er snel contact opgenomen om situatie te bekijken. De gevraagde offerte was er ook snel, duidelijk verhaal. De uitvoering liet lang (2,5 maand) op zich wachten. Ze hebben zorgvuldig en netjes gewerkt (rommel opgeruimd etc.). En één puntje dat ik nog had, zijn ze meteen komen oplossen.

Ontzettend tevreden!

We hebben een bungalow en ons dak van 250 m2 inclusief omslag is op een vakkundige manier geïsoleerd en van nieuwe dakbedekking voorzien. Tevens zijn er nieuwe lichtkoepels geplaatst. Iedere dag ná afloop van het werk werd alles netjes opgeruimd en meegenomen. De drie dakdekkers waren zeer vakkundige en vriendelijke mensen. Omdat we in het verleden negatieve ervaringen hadden met andere dakdekkers, is dit bedrijf een verademing en zullen we hen bij iedereen aanbevelen.

Kermisberg 18

5508 DW Veldhoven

Over Trudodak

Trudodak is een dakdekkerbedrijf actief in de regio Eindhoven - Veldhoven - Helmond. Wij vinden tevreden klanten erg belangrijk.