Hey Marcel, Het klonk als een hoop lol en gezelligheid bij jullie quiz! Dus dat komt goed overeen met jullie bevindingen! We gaan de complimenten doorgeven! Tot een volgende keer?! Met quizzende groet, Team BeleefBreda
Hey Lisa, Spelletjes in de kroeg zijn altijd top om te doen toch? Met kleinere groepjes is het altijd even schakelen qua groepsgroottes, maar we zijn blij om te lezen dat jullie het leuk hebben gehad! met kroegende groet Team BeleefBreda
Goedemorgen! De groep maakt natuurlijk hoe leuk de Ranking you stars te zien! Dus jullie hebben de gezelligheid voor een gedeelte aan jullie zelf te danken! ;) Zien we jullie snel terug? met quizzende groet, Team BeleefBreda
Hey Lisanne, Dit zijn nou eens leuke reacties om te lezen! We gaan de complimenten doorgeven aan jullie host! Dat zal hij ook vast leuk vinden! Vertel het verder en tot een volgende keer! met vrolijke groet, Team BeleefBreda p.s. Let je op dat je niet meer zoveel struikelt? ;)
Hey Sonja! Leuk dat je de tijd neemt om een review achter te laten! Hier kunnen we iets mee! We zien jullie snel een ander keer?! met steppende groet, Team BeleefBreda
Hey Marleen, Bedankt voor jouw reactie! Ons moorddiner heeft altijd leuke wendingen inderdaad! Met jouw tip gaan we aan de slag, want dat mag natuurlijk niet. met onderzoekende groet, Team BeleefBreda
Hey Anouk, Het weer is altijd belangrijk bij een activiteit he! Fijn dat jullie een biertje hebben kunnen pakken en een balletje hebben kunnen slaan! Met sportieve groet, Team BeleefBreda
Hey Isabel, Bedankt voor je reactie! Vinden wij leuk! met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
Hey Deborah, Fijn dat je even laat weten wat jullie vonden van de activiteit! Nu kunnen onze andere gasten meteen zien wat er bij ons te doen is! Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
Goedemorgen Atur, Bedankt voor je reactie en je Tip! We proberen recente vragen en oudere vragen ( vanwege het collectieve geheugen) te mengen met elkaar zodat iedereen goed moet nadenken! We proberen alle spellen up to date te houden zodat iedereen mee kan! Met quizzende groet, Team BeleefBreda
Hey Dirk, Een apres ski feestje in December is altijd een goed feest toch? Met winterse groet Team BeleefBreda
Hey Karlijn, Tof dat jullie je vertrouwen weer bij ons hebben gelegd! Met zo een grote groep dames en heren is ik hou van holland altijd een feest, mede dankzij jullie! tot de volgende! Met hollandse groet, Team BeleefBreda
Originele beoordeling
Hallo Chantal, Een lugubere moord was nog nooit zo gezellig?! Het kan ook alleen maar bij ons dat er gelachen kan worden om een vrij vreemde moord! ;) Bedankt voor het aanraden en we zien jullie/jij graag snel een keer terug! Met vriendelijke groet! Team BeleefBreda
Hey Willem! Het zou ideaal zijn als we ook nog eens het weer kunnen bepalen, maar we kunnen helaas niet alles inderdaad. Maar de biertjes hebben goed gesmaakt en daar gaat het ook om bij een vrijgezellenfeest! Tot de volgende zonnige keer! Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
Hallo Sylvie, We hadden van onze gastheer ook al begrepen dat het een behoorlijke gezelligheid was! Dus kom zeker de volgende keer weer terug, want zo een leuke groepen willen ook wij vaker zien! ;) Met gezellige groet, Team BeleefBreda
Hey Elaine, Je buikje rond eten en ook nog eens een leuke quiz erbij spelen?! Gezelliger/Smakelijker kan het niet worden! Top om te lezen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad! Tot de volgende keer? Met Quizzende groet, Team BeleefBreda
Hallo Loes, Bedankt voor je feedback! Kunnen we iets mee!! Dankjewel! Met Spaanse groet, Team BeleefBreda
Beste, Bedankt voor het invullen! Tot een volgende keer? Met vriendelijke groet. Team BeleefBreda
Hey Corina, Dat klinkt als een gezellige middag bij jullie zeg! We hebben je Tip opgepakt en besproken met onze samenwerkingspartner! Volgende keer zal dit (dankzij jullie) niet meer voor komen! Met Hollandse groet, Team BeleefBreda
Hey Kim, Het was een gezellige boel met jullie bij onze 2 activiteiten! Fijn dat we jullie ook nog konden helpen aan de extra activiteit! Komen jullie snel weer een keer terug? Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
Goedenavond!! Top dat jullie avond gezellig was! De Tips hebben we meteen opgepakt en de lampen zijn vervangen hoor! Drankjes aanpassen wordt alleen een moeilijk verhaal omdat het allemaal zo specifiek is. Glazen bij de flesjes hebben we weer opgepakt en kan weer geregeld worden! De volgende keer regelen we het nog beter! met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
Hey Helene, Bedankt voor het invullen van onze enquête! Ik hou van Holland verbroedert elke keer opnieuw! Goed om te lezen dat dit bij jullie ook geslaagd is! We gaan de complimenten doorgeven aan de locatie en onze instructeur! Tot een volgende keer?! Met Hollandse groet, Team BeleefBreda
Een Goedemorgen! Bedankt voor het invullen van de enquete! We sluiten de deur altijd even af aangezien we zoals jij nu weet ook in onze kelder al spullen klaar zijn aan het zetten. Goed dat jullie even belden en het snel was opgelost! Als jullie in de buurt zijn, kom maar langs! Vergeet dan niet te zeggen dat je al eerder bent geweest zodat we een happy client korting kunnen verstrekken! met Spaanse Groet Team BeleefBreda
Hey Greet! We proberen het beste voor onze groepen, Zo ook de Engelse variant! We nemen jullie Tips & Tops mee in de nieuwe update! met Spaande groet Team BeleefBreda
Hey Carolien, Bedankt voor je review! Bij ons zijn bijna alle spellen wel in groepjes zo ook De Mol! Er moet toch een beetje competitie zijn he! Met mollende groet, Team BeleefBreda
t Sas 8
4811 WC Breda
BeleefBreda BeleefBreda is al jaren de enige échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. Ons team bestaat volledig uit enthousiaste, positieve Bredanaars die écht binding hebben met ‘de Parel van het Zuiden’. Vanzelfsprekend zit zowel ons kantoor als onze locaties allemaal in en rond het centrum van Breda. We zijn allemaal bekend met de stad en we dragen ons enthousiasme dan ook graag op u over! Met Belevende groet, Team BeleefBreda